x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care se potrivesc perfect cu Gemenii

3 zodii care se potrivesc perfect cu Gemenii

de Moira Dună    |    24 Mai 2021   •   15:05
3 zodii care se potrivesc perfect cu Gemenii
Sursa foto: Pixabay.com

Persoanele născute în zodia Gemenilor nu sunt genul despre care să crezi că au un singur suflet pereche. Semn de aer, sociabil și rațional, Gemenii recunosc că în lume există miliarde de oameni, așa că de ce să se limiteze la unul singur. Deși le place să flirteze, sunt nestatornici și se plictisesc ușor, chiar și ei se pot îndrăgosti, scrie bustle.com. 

Prin urmare, întâlnirea cu cineva compatibil le poate garanta succesul în dragoste. Iată, așadar, care sunt cele mai potrivite semne pentru acești fluturași sociali, care își pot găsi până la urmă sufletul pereche.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leul este o zodie fixă, de foc, așa că aduc o energiei stabilă în relația cu Gemenii. Aerul este tărâmul minții, în timp ce focul este tărâmul spiritului, deci acesta este perechea creativă supremă. Ambele semne au o curiozitate infantilă și fler artistic. Sunt foarte sociali, le place să aibă un cerc mare de prieteni, așa că vor fi gazdele unor petreceri memorabile și mulți prieteni. De fapt, ei sunt probabil cei care găzduiesc petreceri și întâlniri în fiecare weekend. Totodată, o relație Gemeni-Leu funcționează deosebit de bine în dormitor. Amândoi au energii jucăușe, sunt distractivi ș ndependenți. În tiimp ce Leii sunt creativi, Gemenii sunt curioși. Așa că nu vor avea nicio problemă să-și păstreze viața sexuală proaspătă prin introducerea de lucruri noi în dormitor.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Opozițiile se atrag în astrologie, astfel că o pereche Gemen-Săgetător se potrivește perfect. Gemenii guvernează casa a trea, a minții inferioare, în timp ce Săgetătorul stăpânește casa a houa, a minții superioare. Prin urmare, există o conexiune mentală și spirituală între aceste două semne care nu poate fi contrafăcută. Sunt amândoi independenți și mereu în mișcare, astfel încât pot ține pasul unul cu celălalt dar îș oferă ș spațu reciproc, dacă este necesar. Știu să se distreze împreună, au simțul umorului și nu există niciodată un moment anost între cei doi. Pe plan sexual, Săgetătorul și Gemenii se potrivesc perfect, cu focuri de artificii în dormitor. Amândoi adoră conversațiile aprinse și schimbările constante. Este un cuplu ale cărui lupte aprinse se vor transforma în nopți fierbinți de sex. Sunt aventuroși și pregătiți mereu să încerce lucruri sau locuri noi.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu este greu de înțeles de ce Gemenii sunt atrași de Vărsător pentru că cei doi se aseamănă. Vărsătorul poate ține cu ușurință pasul cu Gemenii în privința inteligenței, comunicării și socializării. Va ști cum să mențină mintea Gemenilor stimulată într-un mod în care alții nu pot. Acest lucru este deosebit de important atunci când vine vorba de viața lor sexuală, deoarece ambele semne au nevoie de stimulare mentală. Natura fixă ​​a Vărsătorului poate ajuta, de asemenea, Gemenii să-și canalizeze energia mentală abundentă în gânduri și idei coerente. Un lucru important care face din relația celor doi una reușită este modul în care se ocupă de emoții. Niciunul nu este predispus să devină prea emoțional atunci când apare un conflict, astfel încât pot discuta rațional despre probleme. De-a lungul timpului, va fi important ca ambele semne să intre în contact cu sentimentele lor pentru a aduce mai multă profunzime relației lor. Pentru ambele zodii este dificil să rămână alături de un partener pentru mult timp. Dar dacă cei doi sunt încă interesați unul de celălalt după ce au fost împreună o vreme, există șanse mari să reziste.


 

 

×
Subiecte în articol: horoscop gemeni