x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care vor avea o săptămână minunată

3 zodii care vor avea o săptămână minunată

de Moira Dună    |    12 Iul 2021   •   11:35
3 zodii care vor avea o săptămână minunată
Sursa foto: pixabay.com

Există săptămâni bune și unele mai puțin bune, iar altele chiar grozave, iar săptămâna care începe din 12 iulie va fi minunată pentru trei zodii. Berbecul, Leul și Scorpionul sunt acum favorizate de astre, scrie yourtango.com.

Mercur tocmai a intrat în Rac, pe 11 iulie, așa că ne așteaptă pe toți conversații profunde. Vom împărtăși secrete cu cei apropiați, vom afla lucruri neștiute până acum despre prieteni, vom fi uimiți, șocați și vom merge mai departe. 

Cometa Chiron, numită și "Vindecătorul", retrogradează în Berbec, pe 15 iulie. Acest lucru va declanșa amintiri vechi care ne vor obliga să privim la durerile venite din trecut, astfel încât să le putem cântări în funcție de valoarea lor și să le aruncăm dacă le considerăm nedemne. Vom fi introspectivi, așa că vom avea nevoie să discutăm cu cineva apropiat sau chiar cu un terapeut. Procesul de vindecare este, in general, lent, dar amănunțit. Trebuie, așadar, să ne pregătim să dezgropăm dureri vechi și resentimente pentru a putea să scăpăm de ele.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

O să petreci mult timp reflectând la amintirile supărătoare, înainte de a renunța la ele. Chiron va scoate la suprafață toate lucrurile rele, ajutându-te să le găsești și să mergi mai departe. Nu vei aștepta ca toate întâmplările dureroase din trecut să se reverse dintr-o dată, ci vei fi cu doi pași înainte, motiv pentru care aceasta va fi o săptămână excelentă pentru tine. Ești optimist, participi la lucrurile care se întâmplă, iar Chiron te ajută să te gândești la ele și să le lași în urmă.

Leu (23 iulie - 22 august)

Nimic nu te va opri, săptămâna aceasta, pentru că ai luat o decizie conștientă de a ignora aproape orice îți face rău și de face lucrurile în felul tău. Acest tip de comportament îți va aduce conflicte în familie, dar și cu colegii, însă ai nevoie de puțină fericire, pe care o vei obține așa cum îți dorești, chiar dacă asta înseamnă să stai acasă și să lenevești. Ești un norocos. Astfel că în această perioadă merită să fii Leu, întrucât Leii vor să fie mari și responsabili. Adică știi că nu ești imun la provocările lui Chiron dar le folosești pentru a obține ce vrei. De exemplu, îți amintești de ceva sau cineva care ți-a făcut ceva rău în trecut. Dar nu îl vei itransforma într-o celebritate, cum se întâmplă cu cei care ne lovesc, ci te gândești acum la acea persoană ca la o piatră de hotar. Trebuie să o lași în urmă pentru a merge mai departe, pe un alt drum. Nimeni nu înțelege cum poți să faci față atât de bine durerii, dar asta face parte din binecuvântarea Leului.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Întotdeauna ai avut încredere în propria ta intuiție, iar acum vei fi hotărât să faci ceea ce îți spune inima. Vei avea o revelație, datorită lui Chiron, bineînțeles, care te va schimba în bine. Un lucru atât de simplu, și totuși nu l-ai mai văzut așa până acum. Nu este ceva ce să împărtășești cu alții. Este profund personal și devine cu atât mai special cu cât îți dai seama ce să faci. Această săptămână va fi grozavă și profund revelatoare. Ar putea fi un început pozitiv, remarcabil și permanent.

×
Subiecte în articol: horoscop