x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii favorizate de Venus în Fecioară

3 zodii favorizate de Venus în Fecioară

de Moira Dună    |    09 Aug 2021   •   11:18
3 zodii favorizate de Venus în Fecioară
Sursa foto: pixabay.com

Planeta Venus intră pe 9 august 2021 în zodia Fecioarei și stă doar trei zile, până pe 11 august. Micul Benefic va favoriza mai ales trei semne, scrie yourtango.com. 

Aceasta aduce noroc în iubire pentru Rac, Balanță și Capricorn dar ne va face pe toți să apreciem logica și pragmatismul în dragoste, carieră și bani. Venus se va afla însă în opoziție cu Neptun în Pești, iar acest lucru poate crea iluzii în iubire și afaceri.

Există însă o aură argintie pe cer, Jupiter fiind într-o opoziție frumoasă cu Soarele, ceea ce va duce la o creștere a abundenței în zonele vieții voastre unde se află Marele Benefic. Soarele este, de asemenea, în conjuncție cu Mercur, ceea ce înseamnă că va fi un moment în care veți avea idei despre cum să aduceți mai multă abundență pentru voi. Venus și Luna vă vor face, pe 11 august, mai iubitori și mai generoși cu persoanele dragi.

Acest lucru poate crea o atmosferă foarte romantică în relațiile voastre, dar, cu opoziția față de Neptun, acest lucru înseamnă că există posibilitatea de a vă crea iluzii. Lucrul bun este că Venus se află în Fecioară, semn de pământ, și asta vă va ajuta să vă stabiilizați emoțiile. 

Iată zodiile norocoase în timpul tranzitului planetei Venus prin Fecoară:

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Jupiter se află în a doua casă a finanțelor și bunuri tale materiale, ceea ce înseamnă că opoziția față de Soare va influența această zonă. Asta înseamnă un nou loc de muncă sau oportunități de afaceri, idei noi despre cum să beneficiezi de noi câștiguri. Este o energie excelentă pentru crearea unor oportunități noi de infestiții și crearea, astfel, a noi surse pasive de venituri. Luna în conjuncție cu Venus te va face să devii mai studios, dornic să-ți continui educația și să-ți dezvolți noi abilități. În plus, trigonul celor două planete cu Pluto te va ajuta să-ți atingi obictivele, ceea ce va aduce mai multă prosperitate în viața ta.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Jupiter va fi în casa a cincea, a plăcerii și creativității. Soarele în casa a 11-a îți aduce prieteni noi și modalități de a construi legături mai puternice. Întrucât cele două planete sunt în opoziție, energia ta va fi pregătită pentru a participa la petreceri și pentru a te bucura alături de ceilalți. Venus și Luna în casa a 12-a, a spiritualității, vo crea o atmosferă calmantă pentru mintea și sufletul tău. Te vei simți în siguranță pentru a lua o pauză temporară de la serviciu sau de la responsabilitățile tale. Neptun se opune acestor planete și te va împinge să îți dai seama ce trebuie să faci, ori să uiți ceva. Dar universul îți oferă un mic răgaz de la aspectele banale ale vieții tale, pentru a-ți permite să te distrezi și să te bucuri de tine și de tot ce îți poate oferi viața.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Având în vedere că Jupiter se află în casa a 8-a, a banilor și investițiilor altora, asga înseamnă că vei primi niște bani pentru munca depusă ori vei investi cu cap. Jupiter în casa a 8-a îți aduce prosperitate pe termen lung. Întrucât se opune Soarelui În Leu, vei avea succes. Dacă va trebui să te documentezi înainte de a investi, acest lucru este în favoarea ta. Venus și Luna vor fi în casa ta de comunicare și va aduce o energie plăcută pentru a contrui legături puternice cu frații sau cu oamenii din comunitatea unde trăieștii. Fii prietenos, generos și crează relații bune de vecinătate. Astfel vei găsi bucurie în plăceri simple și vei putea vedea frumusețea din lucrurile mici și să fii recunoscător pentru tot ce ai. Aceste planete i se opun lui Neptun, ceea ce te va inspira să cauți moduri mai profunde pentru a da mai mult sens vieții tale. 

 

×
Subiecte în articol: venus in fecioara