x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii vor incepe o nouă etapă de viață pe 19 septembrie 2024

3 zodii vor incepe o nouă etapă de viață pe 19 septembrie 2024

de Moira Dună    |    18 Sep 2024   •   18:45
3 zodii vor incepe o nouă etapă de viață pe 19 septembrie 2024
Sursa foto: Hepta

Nu trebuie să aștepți o anumită dată sau ocazie pentru a începe ceva nou. Pe 19 septembrie (a 262-a zi a anului), intri în era Phoenix dacă ești unul dintre aceste trei semne zodiacale.

O fază de negativitate și pierdere s-a încheiat, în sfârșit, și vei reînvia din propria cenușă. Energia negativă se va risipi și ești mai pregătit ca niciodată să-ți transpui visele în realitate. Nimic nu te va opri acum.

Berbec
Ești unul dintre cele mai înflăcărate semne ale zodiacului, astfel că nu ești străin de energia păsării Phoenix. De fiecare dată când ceva nu merge bine, deja îți arzi propriile pene și te pregătești pentru o transformare. Acest lucru este și mai emoționant pe 19 septembrie, pentru că vara aceasta a fost dificilă pentru tine. Este ca și cum fiecare decizie pe care ai luat-o a fost una greșită.

Lucrurile au mers bine pentru oamenii din jurul tău, dar nu a fost cazul tău. Te-ai săturat atât de mult de această energie negativă, încât ești gata să începi ceva nou. „Nimic nu mă poate răni”, vei spune și, cu această atitudine, probabil că ai dreptate.

Gemeni
Spre deosebire de multe dintre semnele zodiacului, te descurci destul de bine atunci când lucrurile nu merg așa cum vrei, cel puțin la suprafață. În adâncul sufletului, încă mai ții un pic din acele sentimente rănite. Dar, pe 19 septembrie, ești gata să renunți în sfârșit la toate lucrurile mărunte care te-au îngreunat. Eliberează-le și te vei simți mult mai ușor, plutind prin foc, ceea ce te va transforma într-o versiune nouă și mai bună a ta.

Săgetător
Deși îți place să crezi că poți gestiona orice îți iese în cale, cel mai adesea fugi de problemele tale. În ultima vreme însă, problemele te-au găsit, indiferent cât de departe ai alergat. În loc să le lași să te tragă în jos, confruntarea a fost o experiență de întinerire și transformare. Acum, că te uiți la cum ar putea fi viața ta, folosește 19 septembrie este ziua în care vei ieși victorios, potrivit collective.world.
 

×
Subiecte în articol: zodii Phoenix 19 septembrie horoscop