x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii puternic afectate de retrogradarea planetei Pluto

3 zodii puternic afectate de retrogradarea planetei Pluto

de Moira Dună    |    28 Apr 2021   •   14:35
3 zodii puternic afectate de retrogradarea planetei Pluto

Pluto va fi retrograd în Capricorn timp de șase luni, între 27 aprilie - 7 octombrie 2021. Această perioadă va afecta în mod deosebit trei zodii. În timpul când o planetă merge înapoi de obicei efectele nu sunt printre cele mai bune, scrie yourtango.com.

Pluto este considerată oricum o planetă malefică, care semnifică moartea, transformarea, sexul, gelozia și domină semnul Scorpionului. Ca și ale celorlalte palente rele ale astrologiiei, Saturn și Uranus, efectele lui Pluto sunt de temut. 

Cele mai afectate de această retrogradare vor fi Gemenii, Racul și Scorpionul. Pluto aduce cu el gândurile negre, ideile subversive, prevestirile rele. 

Iată, așadar, cum vor fi afectate cele trei zodii în următoarea jumătate de an de către întunecatul Pluto.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Dacă ai crezut că vei scăpa de crimă, iată că acest lucru nu se întâmplă. Dincolo de glumă, retrogradarea lui Pluto va ave efecte puternice asupra vieții tale. Aceast lucru înseamnă că secretele tale vor fi dezvăluite, fapt ce te face extrem de vulnerabil și, în cele din urmă, te vei simți speriat de eventualitatea unor întâmplări nedorite. 

Deș poți câștiga cu ușurință bani, îi vei ipierde la fel de ușor. Vrei ca lucrurile să funcțoneze și de obicei a un plan care merge cum îți dorești, dar nu este cazul acum. Pluto nu te va lăsa. Trucurile tale cu care poți scăpa, de obicei, de data asta nu vei mai putea. Așa că ai grijă, vei fi expus, lumea te va judecat pentru cine ești ș în ce ecrezi, așa că arată tot ce ai mai bun în tine.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Sensiblitatea și compasiunea ta va deveni acum o țintă pentru persoane nu tocmai bine intenționate. Și ghici cine este de vină ? Pluto te va provoca în următoarele luni. Dacă tu crez că relația pe care o ai este solidă ca o stâncă, ei bine, Pluto vine acum să zguduie lucrurile. Vei observa că partenerul tău te va provoca des și, probabil, vei începe să te simțiți agitat și enervat de această testare constantă a răbdării.

Și tocmai când crezi că ai făcut în sfârșit unele progrese, energia plutoniană va reveni pentru a te face să se simți confuz și nesigur. Dacă ascunzi ceva partenerului tău, acest lucru va ieși la suprafață. Poate chiar tu îl dezvălui din greșeală. Așa că lasă această răsturnare de situație să acționeze asupra conștiinței tale și pregătește-te că în aceste 6 luni vei fi destul de expus.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești misteros, sexy și intelgent dar acum vei deveni alunecos, supărător și provocator. În următoarea peroadă nu te vei comporta prea bine. Așteaptă-te să frângi inimile unor persoane care țin la tine manpulându-le, amăgindu-le, înșelându-le. Dar tu vei fi atât agresorul, cât și vitcima. Acesta este o peroadă în care toate acțiunile. Dacă ai greșit față de cineva, acum vei plăti.

 

×
Subiecte în articol: horoscop pluto