x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii au parte de schimbări importante, în iulie 2024

3 zodii au parte de schimbări importante, în iulie 2024

de Moira Dună    |    28 Iun 2024   •   13:00
3 zodii au parte de schimbări importante, în iulie 2024
Sursa foto: Hepta

Trei semne zodiacale au parte de schimbări importante în relațiile lor, în luna iulie 2024.

În iulie 2024, Venus, Soarele și Mercur sunt toate în Leu, semnul care guvernează dragostea. Deși pentru unii poate să pară „vara iubirii”, pentru alții, aceasta va aduce o lună de schimbări și tulburări atunci când vine vorba de dragoste, parteneriate și relații în general.

Unele dintre cele mai importante date de urmărit sunt 3 iulie, 12 iulie, 15 iulie și 22-23 iulie. Aceste zile aduc tranzite dure care ar putea duce la o despărțire sau o separare. Dacă relația/parteneriatele tale sunt stabile, ar trebui să fie bine. Dacă se clatină, este important să acorzi mai multă atenție și să fii conștient de acțiunile tale față de ceilalți.

1. Taur
Dacă ești Taur, s-ar putea să fi experimentat deja tulburări în relațiile tale. Uranus se află în Taur, ceea ce poate provoca schimbări bruște sau neașteptate în relații. Deși acest lucru implică de obicei relațiile romantice, poate include munca, prietenii sau alt tip de parteneriat. Uranus acționează rapid și uneori te popți răzgândi sau altcineva să ia o decizie neașteptată. 

Cel mai important lucru este să nu acționezi neplăcut sau fără să te gândești bine deoarece unele lucruri nu pot fi anulate odată făcute. Acesta este unul dintre pericolele tranzitului lui Uranus.

Dacă ești femeie, asta înseamnă o schimbare în relațiile tale personale cu bărbații. Dacă ești bărbat, acestea ar putea fi schimbări în muncă, afaceri sau alte relații cu alți bărbați. Îți poate stimula ambițiile, dar te poate determina și să acționezi în moduri care îi ignoră pe ceilalți. A-i face pe ceilalți să se simtă lipsiți de importanță te poate afecta serios relațiile.

În primele trei săptămâni ale lunii iulie 2024, Marte călătorește prin Taur. Acest lucru poate provoca o anumită agitație. Deși acest tranzit nu este rău, te-ar putea face să te concentrezi mult pe tine și pe ceea ce vrei să faci, dându-i la o parte pe cei mai apropiați.

Vrei să-ți păstrezi relațiile sau să ai mereu dreptate? Este o alegere. Nicio oportunitate nu durează pentru totdeauna.

Pe măsură ce Venus călătorește prin Le, nu îți face nicio favoare, așa cum a fost atunci când era în Rac. Dacă Venus nu ajută, atunci trebuie să-ți intensifici jocul, să fii atent și să decizi pe cine și ce vrei să păstrezi în viața ta, și să depui mai mult efort.

2. Scorpion
Uranus și Pluto te afectează de ceva timp, aducând mari schimbări. Aceste două planete, considerate planete „exterioare”, sunt extrem de puternice, iar atunci când vor face o intrare în harta ta, vei ști!

Uranus tinde să creeze situații și schimbări bruște, neașteptate și perturbatoare. Acum este momentul să ții picioarele pe pământ și să fii atent la cei mai apropiați dacă vrei să-ți fie aproape. Desigur, cu o opoziție, poate fi celălalt care vrea libertate. 

Dacă ești femeie, vor exista schimbări cu bărbatul din viața ta. Deși nu este întotdeauna un sfârșit, fii flexibil dacă partenerul tău dorește să schimbe ceva în relație. Pluto poate implica întotdeauna schimbare și transformare și, cu munca de partea ta, uneori este bine.

Marte tranzitează a 7-a casă a partenerilor, creând conflicte și stârnind probleme, în cea mai mare parte a lunii. Îți place să deții controlul - dar nu poți întotdeauna. Uneori, altora le place să preia conducerea, așa că trebuie să decizi dacă ești dispus să împarți procesul de luare a deciziilor.

Întrebarea constantă și suspiciunile față de partenerul tău nu vor funcționa pe termen lung. Vine un moment când trebuie să te relaxezi. Ori ai încredere, ori nu. Dacă nu, atunci este timpul să îi dai drumul. Gelozia este o altă problemă la care trebuie să lucrezi luna aceasta, pentru că, în cele din urmă, îi va alunga pe cei pe care îi dorești din viața ta.

3. Vărsător
Deși nu poți face nimic cu privire la mișcarea planetelor exterioare, poți deveni conștient de propriile tale acțiuni și poți evita să faci lucruri care te-ar putea separa de parteneri și de cei mai importanți oameni din viața ta. Vărsător, ești deseori genial, distractiv și sociabil dar poți fi, de asemenea, distant și îți este greu să-ți comunici sentimentele profunde uneori sau să-ți închei angajamentele.

Banii sunt pe radar în acest moment și, deși acest lucru este necesar pentru a trăi, există și alte lucruri care necesită atenția ta pentru a duce o viață echilibrată. A-i da pe alții deoparte în favoarea propriilor activități, rareori funcționează în parteneriate.

Vărsătorului nu-i place să-și ia angajamente și, uneori, oamenii obosesc să aștepte. A avea un șir de iubiți și a nu recunoaște acest lucru este ceva ce mulți oameni ar considera minciună, cel puțin prin omisiunea faptelor. Bineînțeles, faci asta pentru a-i păstra pe toți până când ești pregătit dar este corect?

Marte, planeta acțiunii, se află în Taur, și se ciocnește cu Vărsătorul – așa că nu-ți exprima nemulțumirile față de cei apropiați. În ultimele 10 zile din iulie, Marte se vor muta în Gemeni, ceea ce va fi o potrivire mai bună.

Luna Plină din 21 iulie favorizează izolarea și gândirea profundă, așa că ar fi înțelept să folosești timpul pentru a decide cine contează și pe cine doriți să păstrați în viața ta iar apoi să depui mai mult efort pentru a face acest lucru, potrivit yourtango.com.

 

×
Subiecte în articol: zodii schimbari