x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii testate de univers în perioada 1 - 7 iulie 2024

3 zodii testate de univers în perioada 1 - 7 iulie 2024

de Vali Deaconescu    |    01 Iul 2024   •   17:00
 3 zodii testate de univers în perioada 1 - 7 iulie 2024
Sursa foto: Unsplash.com

În timp ce pot apărea câteva momente stresante pe 1 și 4 iulie sau lucrurile nu decurg exact conform planului, sărbătorile rămân în general pline de bucurie pentru majoritatea. Neptun intră în retrograd săptămâna aceasta, ceea ce poate spori confuzia mentală pentru unii. Acum este momentul să privim lucrurile dintr-o perspectivă realistă și să renunțăm la ochelarii roz. Desigur, pentru cei sub influența puternică a lui Neptun, acest lucru poate fi exact ce nu vor face, deoarece Neptun retrograd tinde să amplifice confuzia și lipsa de claritate.

Miercuri, viața poate atinge un punct culminant odată cu opoziția lui Mercur față de Pluto. Ne putem aștepta la argumente, propagandă și la cei care încearcă să-și impună voința sau au o atitudine de tipul „așa cum spun eu, sau deloc”. Este o zi bună pentru a căuta răspunsuri, dar asigură-te că dorești cu adevărat să afli adevărul.

Dacă ai ceva important de realizat săptămâna aceasta, Luna Nouă de pe 5 iulie, la ora 18:57 EDT, este un moment propice. Aceasta este o Lună Cazimi, ceea ce înseamnă că Soarele și Luna sunt în conjuncție, simbolizând o energie foarte puternică dacă vrei să ai succes. Unele semne zodiacale vor avea mai mult noroc decât altele în această săptămână.

Luna în Rac (semnul tău opus) prezintă provocări. În unele privințe, semnul opus te poate echilibra, dar în altele rămâne o provocare, și vei simți această energie cu câteva zile înainte de Luna Plină de vineri. Racul se află în casa a 7-a a parteneriatelor, deci aici vor apărea problemele. Tu sau alții vă puteți simți excesiv de emoționali, și poate fi timpul să te concentrezi pe petrecerea timpului de calitate dacă ești într-o relație și să te relaxezi puțin. Dacă gestionezi lucrurile bine și nu faci din țânțar armăsar, poți evita mult stres. Dacă nu, s-ar putea să apară probleme în relație.

Joi și vineri, există potențialul unui conflict cu cineva apropiat. Vor fi câteva zile mental iritante, când informațiile vin neașteptat sau se dezvăluie ceva. Acum și în luna următoare, te vei concentra mai mult pe bani și finanțe, ceea ce nu este neobișnuit pentru Capricorn. La sfârșitul săptămânii, poate apărea o problemă la muncă, și până la weekend vei fi gata pentru o pauză!

Cu 3 planete în casa a 12-a, ai avut multe pe gând și subconștientul tău a fost foarte activ recent. Casa a 12-a guvernează mintea inconștientă și, uneori, înseamnă că ai nevoie de timp singur. Luni seara spre marți dimineața, te poți aștepta la un șoc sau o schimbare neașteptată, probabil legată de muncă sau carieră. Nu lua decizii pripite.

Marți și miercuri, pot apărea probleme legate de parteneri, potențiali parteneri sau cineva cu care te întâlnești. Ești predispus la certuri și ai sentimente puternice despre multe lucruri. Acum poate fi momentul să eviți să fii vocal sau autoritar dacă vrei să eviți o ceartă. De asemenea, s-ar putea să fii adâncit în gânduri într-o manieră obsesivă. Poți căuta adevărul și, în acest caz, șansele sunt să-l găsești, dar poate să nu fie ceea ce ai sperat.

Luna Nouă de vineri înseamnă că ar trebui să-ți petreci o parte din timp în izolare. Există potențialul ca ceva să se încheie legat de familie sau emoții, dar nu te panica; nu pare să fie un eveniment de viață major. Luna Nouă cade în casa a 12-a, pe care astrologii o numesc uneori „casa problemelor.” Din fericire, aceasta este o Lună Nouă liniștită, fără aspecte dure, astfel că cel mai rău lucru pe care îl poți face este să te lași prea mult purtat de emoții. Va trece curând.

La începutul săptămânii de sărbători, nu fi surprins dacă luni dimineața aduce ceva stres. Dacă este cazul, ar putea fi legat de femei sau membri ai familiei.

Marți și/sau miercuri par a fi puțin stresante în ceea ce privește casa și munca. Dacă ești acasă, poate fi o perturbare din cauza unui membru al familiei sau a unui copil. Dacă ești la muncă, aceasta reprezintă o situație stresantă în care tu și altcineva nu sunteți de acord sau apare o veste grea. Joi după-amiaza poate aduce confuzie sau lipsă de claritate cu prietenii dacă te distrezi, dar nu lăsa lucrurile să fie exagerate; va trece rapid dacă rămâi calm și detașat.

În weekend, poți fi predispus să te întorci la vechi dureri și traume, în special legate de relații, trecute sau prezente. Acest lucru ar putea continua până sâmbătă, și dacă rămâi pe acest drum, orele târzii ale nopții pot deveni intense. Chiar vrei să reînvii vechile dureri sau să mergi înainte și să găsești ceva mai bun? Va trebui să alegi.

Sursa Your Tango

×
Subiecte în articol: horoscop