x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 cele mai curajoase zodii. Semnele care nu se tem de nimic

4 cele mai curajoase zodii. Semnele care nu se tem de nimic

de Moira Dună    |    12 Oct 2021   •   12:53
4 cele mai curajoase zodii. Semnele care nu se tem de nimic
Sursa foto: Unsplash.com

Te-ai întrebat vreodată de ce înfrunți obstacolele în loc să te ascunzi și să speri că lucrurile se vor rezolva de la sine? Stelele ar putea fii rersponsable și probabil ți-ar spune că ești una dintre cele mai curajoase zodii, scrie bustle.com.

Totodată, o modalitate de a afla dacă ești îndrăzneț este de a te uita la poziția planetei Marte în harta ta natală. Consderată planeta războiului, Marte este desponsabiil pentru determinare, curajm modul în care îți gestionezi frica. Dacă se află într-o zodie îndrăzneață, de foc, probabiil că nu te sperie prea multe lucruri și nimic nu te sperie în îndeplinirea obiectivelor tale. 

Iată care sunt cele mai curajoase zodii: 

Berbec

Ești condus de Marte, curajos în sine, așa că nu este de mirare de ce îți etalezi cu mândrie atitudinea neînfricată. Și pe bună dreptate! Berbecul este primul semn al zodiacului, ceea ce înseamnă că nu se teme să încerce lucruri noi. Este un lider înnăscut, care se confruntă normal cu necunoscutul, este mereu gata să facă față provocărilor. Așadar, ești îndrăzneț și îți asumi de bunăvoie riscuri pentru că îți place să trăiești intens.

Leu

Leul este unul dintre cele mai curajoase semne. Ești atât de sigur pe tine încât poți rămâne încrezător și eroic chiar și în fața pericolului. La urma urmei, ești condus de Soare. Deoarece Soarele este orbitat de toate celelalte planete, Leul are  o cunoaștere puternică și de neclintit. Indiferent cu ce se confruntă, încrederea în sine a Leului îl face suficient de curajos pentru a risca și a ateriza pe picioarele lui, fără efort. Ploaie sau strălucire, ai curajul să mergi înainte.

Scorpion

Nimic nu prea te sperie. Ești de modă veche, datorită planetei tale dominante, Pluto, care guvernează lucrurile oculte, misticismul și partea întunecată a vieții. Scorpionul înțelege în mod natural că nimic nu este permanent în această lume și lucrurile se schimbă întotdeauna. Ești dispus să-ții asumi riscuri fără să-ți facii prea multe gânduri, mai ales dacă te ajută să avansez. Refuzi să lași frica sși vrei să te bucuri de viață. 

Vărsător

Vărsătorul este unul dintre cele mai curajoase semne. Ești condus de planeta disruptivă Uranus, care guvernează șocul și imprevizibilitatea, astfel încât poți îmbrățișa incertitudinile vieții cu brațele deschise. Acest semn cardinal de aer merge în ritmul propriu, fără să-i pese ce cred ceilalți despre el. Curajul lui se bazează pe disponibilitatea sa de a merge împotriva curentului și de a se răzvrăti împotriva normelor și a ceea ce este acceptabil.

 

 

×
Subiecte în articol: zodii curajoase