x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 perechi de zodii care se îndrăgostesc la prima vedere

4 perechi de zodii care se îndrăgostesc la prima vedere

de Moira Dună    |    26 Mar 2024   •   09:30
4 perechi de zodii care se îndrăgostesc la prima vedere
Sursa foto: Hepta

Există zodii pereche, nativii născuți în aceste semne fiind predispuși să se îndrăgostească pe loc atunci când se întâlnesc.

Pești & Scorpion
Peștii cred că anti-eroul (sau eroina) întunecat și misterios al fanteziei lor nu există în afara tiparului, până când Scorpionul intră în cameră. Există ceva atât de subestimat, atât de înnăscut în atracția lor, încât pare să absoarbă tot oxigenul din cameră, făcându-i pe Pești să-și țină respirația.

De cealaltă parte, Scorpionii cred că străinii îi dezamăgesc atât de des, și sunt convinși că și asta va fi o pierdere majoră a timpului lor, până când îi spionează pe Pești care se ascund timid într-un colț. Ei identifică instantaneu o provocare, o nucă care merită spartă. Iar mai departe, fiecare este capabil să justifice atracția inițială intensă pe care a experimentat-o în prima zi.

Gemeni & Rac
Când Gemenii observă pentru prima dată Racul, ei nu se pot abține să simtă dorința de a merge să-l îmbrățișeze. Ca și cum acesta ar fi umărul pe care au fost meniți să plângă tot timpul. Ei văd un om protector șinu se pot abține să-și dorească să fie cel pe care își descarcă la sfârșitul unei zile lungi.

Între timp, Racul vede în întâlnirea cu Gemeni, un om care nu are timp să mănânce micul dejun, apropiindu-se mereu de un termen limită. Racul tânjește să poată să plece când vrea sau să iasă în public cu părul care nu este perfect coafat și se gândește în sinea lui, poate că Gemenii sunt persoana care l-ar putea învăța cum să facă asta.

Vărsător & Taur
Vărsătorul are un palmares prost cu parteneri care au fost egoiști, așa că atunci când pășesc pentru prima dată în căldura ospitalității Taurului, sunt complet năuciți. Atenția la detalii, gândirea anticipată și efortul depus pentru a se asigura că ceilalți oameni se simt confortabil este de netăgăduit, și are un impact imediat și pe tot parcursul vieții asupra Vărsătorului.

Între timp, Taurul este instantaneu atras de sistemul de valori al Vărsătorului. Nu există nimic sclipitor sau care atrage atenția la ei. Ei trăiesc o viață în serviciul altora, prietenilor, familiei și comunității, și nu încearcă niciodată să fure lumina reflectoarelor pentru ei înșiși. Taurul nu se poate abține să nu vrea să răsfațe pe cineva atât de pur încât nu ar putea niciodată să putrezească. Cineva care nu ar profita de natura dăruitoare a Taurului. La prima vedere, ei știu că Vărsătorul i-ar putea ajuta să facă ce este mai bine cu resursele pe care le au la îndemână.

Săgetător & Capricorn
Săgetătorul este atras de angajamentul și devotamentul intens al Capricornului pentru orice și-a propus. El va rezolva orice problemă, indiferent cât de dificilă sau inconfortabilă ar fi. Contrastul cu mentalitatea de „etern începător” a Săgetătorului este evidentă. Ei văd în Capricorn tot ce ar fi putut fi dacă nu ar fi renunțat atât de ușor și este ceva incredibil de sexy în asta.

Între timp, Capricornul tânjește la încrederea neclintită a Săgetătorului. Felul în care se simte confortabil încercând orice măcar o dată, fără să-și facă griji cât de prost ar putea arăta într-o încercare eșuată. Capricornul tânjește după aceeași abordare fără griji a vieții, să ridice mantaua enormă a presiunii autoimpuse și să se concentreze pe ceva la fel de simplu ca apusul. Ei știu că Săgetătorul ar fi cel pe care îl doresc alături de ei pentru o astfel de perspectivă asupra vieții, potrivit collective.world.

 

×
Subiecte în articol: zodii perechi dragoste