x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii trebuie să facă o alegere cu privire la viața lor

4 zodii trebuie să facă o alegere cu privire la viața lor

de Moira Dună    |    18 Oct 2024   •   21:30
4 zodii trebuie să facă o alegere cu privire la viața lor
Sursa foto: Hepta

Patru semne zodiacale trebuie să facă o alegere cu privire la viața lor.

Fecioară

Alegerea ta este una emoțională. Ai de gând să-ți lași furia să preia conducerea sau să sapi mai adânc și să abordezi durerea care se află dedesubt? Știi cum să-ți folosești furia ca un scut pentru a te proteja de sentimentele tale mai vulnerabile, dar acum ar trebui să încerci un alt mecanism de a face față. Încă nu trebuie să te angajezi la nimic, doar ia în considerare alternativele. Nu știi niciodată ce se va ivi. Poate că vorbești cu un prieten apropiat care te va lăiniști. Poate că începerea terapiei îți va oferi mai multă claritate. Poate că lași această agresiune să iasă din tine la o sală de box și îți va aduce un sentiment de pace interioară. În cele din urmă, tu ești singurul care poate face alegerea.

Berbec
Alegerea cu care te confrunți este înfășurată sub masca unui compromis, dar într-adevăr este vorba despre dacă vrei sau nu să te implici. Partenerul tău actual este cel cu care vrei să stai pe termen lung? Dacă răspunsul este da, a refuza orice oportunitate de a te angaja pedeplin într-o relație nu este o idee rea.  Dar dacă ai îndoieli, această situație reprezintă o potențială cale de evadare. Este scuza perfectă pentru a renunța la angajament fără a fi nevoie să respingi cu adevărat pe cineva. Poți să te bazezi pe faptul că ai găsit un loc de muncă la Paris, pe un vas de croazieră sau în turneu cu muzicianul tău preferat. Dar dacă este dragoste, vei putea să pleci atât de ușor?

Taur
Alegerea pentru care trebuie să lucrezi este despre cine vrei să fii. Ai ocazia să calci pe urmele altcuiva, dar trebuie să te întrebi dacă această persoană oferă un exemplu pe care vrei să-l repeți. Poate că a fi cea mai tare și mai agresivă persoană din cameră te poate duce în vârf, dar odată ce ajuns acolo, vor avea oamenii încredere în tine? Vor avea lucruri bune de spus despre tine? Te-ar recomanda pentru o oportunitate viitoare? Uneori, toți trebuie să jucăm un rol pentru a progresa, dar tu poți decide cum vrei să-l joci. Cu demnitate? Într-un mod care nu îți compromite moralitatea? Întreabă-te dacă acest potențial mentor te poate ajuta să-ți atingi aceste obiective, potrivit collective.world.

Săgetător
Te confrunți cu o alegere pe care ai întâlnit-o de-a lungul întregii vieți. Vei rămâne cu alegerea ta, deși a devenit o corvoadă? Vei duce proiectul la final sau vei renunța, în loc de o anecdotă distractivă pe care o poți spune la petreceri? Vei repeta aceleași sarcini și exerciții din nou și din nou pentru a face un mic progres la un moment dat, sau te vei îndepărta cu totul de efort? Este acesta momentul din viața ta în care te întărești și te angajezi în ceea ce ai început? 
 

×
Subiecte în articol: zodii alegere