x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cei mai buni proprietari de animale de companie, în funcție de zodie

Cei mai buni proprietari de animale de companie, în funcție de zodie

de Moira Dună    |    26 Oct 2024   •   14:40
Cei mai buni proprietari de animale de companie, în funcție de zodie
Sursa foto: Hepta

După cum vor recunoaște cu ușurință majoritatea proprietarilor de animale de companie, este nevoie de tipul potrivit de temperament pentru a îngriji, dresa și adăposti un animal în gospodăria ta.

Indiferent dacă creșteți un cățel sau adopți o pisică de la adăpost, deținerea unui animal de companie este o responsabilitate extraordinară pe care doar anumiți oameni sunt capabili să o gestioneze. Unele semne astrologice par mult mai potrivite pentru a crește animale de companie decât altele datorită personalității lor răbdătoare, compasiunii și atitudinilor pe care le au.

Taur
Este vorba despre cultivarea unui spațiu de locuit confortabil, o trăsătură de personalitate a Taurilor care ajută animalele de companie să se familiarzeze în mod adecvat cu noul lor mediu. Taurilor nu le plac schimbările rapide sau aranjamentele haotice de viață. Ca rezultat al stilului lor de viață meticulos, un Taur ajunge să le ofere animalelor de companie stabilitatea de care au nevoie.

Rac
Ideea iubirii necondiționate este aproape prea bună pentru a fi adevărată. Fiind un semn extraordinar de emoționant, care adună mereu laude și sprijin pentru alți oameni, dragostea neclintită pe care o simt Racii de la animalul lor de companie este suficientă pentru a-i face să sară în sus de bucurie.

Fecioară
Animalul de companie al unei Fecioare este unul dintre cei mai antrenați din cartier. Așa cum atitudinea lor perfecționistă le influențează eticade muncă strictă, comportamentul harnic al Fecioarelor le face proprietari potriviți pentru orice animal de companie din casa lor. Prețuind supunerea și antrenamentul mai presus de orice, o Fecioară este capabilă să le ofere tovarășilor lor îmblăniți atât dragoste, cât și sprijin, asigurându-se totodată că nu ies din linie sau nu dezvoltă o rebeliune încăpățânată care îi pune în dezacord cu proprietarii lor umani.

Capricorn
Pentru Capricorni nu există provocări - există doar obstacole care așteaptă să fie rezolvate. Desigur, dresarea unui animal de companie servește drept puzzle-ul suprem pentru facultățile mentale ale Capricornilor, punându-lr răbdarea și înțelegerea emoțională la încercare. În timp ce unele semne ar putea obosi de fiecare dată când cățelul lor indisciplinat refuză să stea la comandă, Capricornii zâmbesc, îi mângâie pe urechi, și le spune: „Bine, hai să încercăm asta încă o dată”, notează collective.world.
 

×
Subiecte în articol: animale companie zodii