x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii care reușesc să dezarmeze manipulatorii

4 zodii care reușesc să dezarmeze manipulatorii

de Moira Dună    |    24 Iul 2024   •   21:30
4 zodii care reușesc să dezarmeze manipulatorii
Sursa foto: Hepta

Patru semne zodiacale sunt pricepute să dezarmeze rapid manipulatorii.

Săgetător
Săgetătorul este iubitor de distracție, jucăuș și jovial, așa că nu ar schimba niciodată optimismul lor pentru răzbunare.  Dar ceea ce oamenii uită adesea este că Săgetătorii sunt cunoscuți și pentru temperamentul fierbinte.

Ei sunt atât iubitorii, cât și luptătorii zodiacului, iar acești arcași s știu exact cum să arunce o săgeată puternică asupra țintei lor. Cuvintele lor ascuțite vor atinge cele mai profunde slăbiciuni și frici ale narcisistului, reducându-l instantaneu la tăcere în timpul certurilor pe care încearcă să le instige.

Nu te încurca cu filozoful care a adunat cunoștințe imense despre funcționarea interioară a unui manipulator. Când narcisistul sau manipulatorul încearcă să-i confrunde cu viclenie, cu un tratament tăcut sau încearcă să-i facă geloși, ei vor sări cu bucurie în altă parte și se vor întoarce cu 5 iubiți diferiți, lăsând ego-ul narcisistului în bucăți.

Acest semn de foc îi va pune în genunchi înainte de a termina vicleșugul.

Scorpion
Scorpionii adoră să câștige un joc cu pisica și șoarecele, în care nimeni nu poate spune cine este adevăratul prădător. Nu le este frică să facă pe proștii când simt că un manipulator încearcă să le tragă căciula peste ochi.

Dar Scorpionii sunt lupi care se ascund. Ei colectează cu atenție informații și evaluează pentru a vedea cine în cearcă să le facă rău sau nu. Când manipulatorul se așteaptă mai puțin, se vor năpusti asupra pradei lor șocate. O vor seduce cu carisma lor întunecată și misterioasă pentru a se apropia de ea și a-și păstra toate secretele ascunse până când este timpul să dezvăluie că au avut puterea tot timpul.

Scorpionii nu au limite atunci când ripostează, inclusiv umilirea publică și demascarea unui narcisist sau ademenirea într-o capcană pe care nu ar fi putut să o prevadă, permițând manipulatorului sau narcisistului să se spânzure cu propriile cuvinte.

Leu
Magnificul Leu reacţionează cu un hohot de râs, iar Leii au mult prea multă mândrie pentru a se închina vreodată în faţa unui narcisist care încearcă să-i facă să-şi pună la îndoială valoarea. Narcisiștii îi fac să se simtă competitivi și vor face tot ce pot pentru a se asigura că narcisicul este cel care pleacă lingându-și rănile, cu un ego învinețit.

Când vine vorba de căutarea atenției, Leii vor fura lumina reflectoarelor narcisistului și se vor asigura că ei sunt cei care ies în frunte când vine vorba de a fi cei mai buni. Ei știu cum să se asigure că narcisistul este prea jenat pentru a încerca măcar să-i supere vreodată.

Balanță
Poate că cea mai surprinzătoare din această listă este Balanța elegantă și altfel blândă, care se ocupă de egalitate și dreptate. Dar manipulatorii și narcisiștii o irită cu ușurință pe Balanță și o pot obliga să obțină dreptate în propriile condiții. Balanțele cred în proverbul ochi pentru ochi și vor echilibra greșelile narcisistului cu o furie nemiloasă care îi va șoca pe cei din afară care i-au subestimat, potrivit collective.world.


 

 

×
Subiecte în articol: zodii manipulator narcisist