x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii care tind să provoace drame pasionale

4 zodii care tind să provoace drame pasionale

de Moira Dună    |    01 Mar 2024   •   16:30
4 zodii care tind să provoace drame pasionale
Sursa foto: Hepta

Unele zodii au reputația de a frânge inimile. Fie că motivul se află în impulsivitatea lor sau a indisponibilității emoționale, animite semne semne ar trebui să vină cu o etichetă de avertizare.

Iată cele 4 zodii la care trebuie să fii atent înainte să te îndrăgostești:

Gemeni: Cameleonul flirturilor
Gemenii sunt fluturii sociali ai zodiacului. Inteligența, farmecul și interesele lor în continuă schimbare învolburându-se în culorile unui caleidoscop. S-ar putea să înceapă cu o pasiune înflăcărată dar se plictisesc cu ușurință, interesele lor alergând ca o pasăre colibri din floare în floare. Acest lucru te face să te întrebi ce s-a schimbat și dacă ai fost vreodată văzut cu adevărat.

Săgetător: Căutător de libertate 
Săgetătorul tânjește după aventură și urăște să se simtă legat. Spiritul său este la fel de nemărginit ca cerul liber. Iubitor de distracție, spiritul său este neliniștit poate lăsa inimi frânte în urma sa, ca săgețile trase fără a ține cont de locul în care aterizează. Angajamentul s-ar putea simți ca o cușcă pentru acest arcaș liber.

Scorpion: Enigmă intensă
Scorpionii sunt pasionali,dar poartă și o anumită întuneric și intensitate emoțională, adâncurile lor fiind la fel de misterioase ca un ocean la miezul nopții. Deși sunt incredibil de loiali, odată ce le-a fost câștigată încrederea, natura lor secretă și tendința spre gelozie pot crea relații turbulente, precum furtunile care năvălesc sub suprafața lor calmă. Nu toată lumea poate face față călătoriei.

Berbec: Impulsiv și îndrăzneț
Berbecul, un semn de foc, este cunoscut pentru caracterul său impulsiv și nevoia de entuziasm. El se aruncă cu capul înainte în romantism, inima sa ard de pasiune, ca un incendiu. Cu toate acestea, dacă scânteia se stinge, atenția sa  va fi atrasă către următoarea cucerire palpitantă. Această dragoste de urmărire îl poate determina să meargă mai departe înainte ca ceva real să aibă șansa de a se dezvolta, lăsând o urmă de pământ ars și inimi frânte.

 

×
Subiecte în articol: zodii dragoste drama pasiune