x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii cu suflete bătrâne. Cum strălucește înțelepciunea lor străveche

4 zodii cu suflete bătrâne. Cum strălucește înțelepciunea lor străveche

de Moira Dună    |    18 Iun 2024   •   16:30
4 zodii cu suflete bătrâne. Cum strălucește înțelepciunea lor străveche
Sursa foto: Hepta

Ultimele 4 semne ale zodiacului au suflete bătrâne sau cele mai mature din punct de vedere spiritual.

Iată cele patru zodii cu cele mai bătrâne suflete și cum strălucește înțelepciunea lor străveche:

Săgetător 
Sagetatorul este semnul de foc cu cel mai bătrân suflet, iar maturitatea sa spirituala se vede prin aproape tot ceea ce face. Săgetătorul este ghidat de Jupiter, planeta expansiunii, călătoriilor, filosofiei și miracolelor. Acest lucru ne spune că Săgetătorii evoluați prețuiesc creșterea personală, explorarea locurilor străine și învățarea de lucruri noi. Sunt mereu optimiști și cred în miracole. Ei au încredere în ceea ce le oferă Universul, așa că nu lasă niciodată provocările sau negativitatea să-i doboare pentru mult timp.

Săgetătorii sunt pasionați, îndrăzneți și independenți. Deoarece sufletele lor sunt atât de experimentate, ei știu cum să valorifice aceste calități și să le folosească pentru scopurile lor. Spre deosebire de semnele de foc mai tinere (Berbec și Leu), Săgetătorii au un control mai bun asupra temperamentului lor de foc și sunt mai disciplinați. Își folosesc energia aparent nemărginită pentru a călători prin lume, a sta până târziu citind cărți și pentru a-i învăța pe alții tot ce știu.

Dacă vrei un profesor distractiv și entuziast, nu căuta mai departe decât un Săgetător: acest suflet bătrân îți va împărtăși cu bucurie toată înțelepciunea pe care a obținut-o din călătoriile lor de viață.

Capricorn
Capricornul este cel mai vechi semn de pământ, iar semnele de pământ sunt cunoscute pentru că sunt practice și stabile. Ghidat de Saturn, planeta structurii și autorității, Capricornul întruchipează caracteristicile pământuluimai puternic decât celelalte (Taur și Fecioară).

Sufletul bătrân al Capricornului este binecuvântat cu răbdare. Ei știu că lucrurile bune necesită timp și lucrează cu sârguință pentru a obține tot ce își doresc. Fiind probabil cel mai muncitor și cel mai ambițios semnl, Capricornii sunt incredibil de rezistenți. Au devenit suflete bătrâne făcând față greutăților și trecând test după test.

Deși sunt suficient de puternici pentru a rezista multor furtuni, slăbiciunea Capricornului este inteligența emoțională. Pentru că sunt atât de duri, se așteaptă ca și alții să fie la fel, iar așteptările lor mari pot fi grele pentru cei dragi. Dar Capricornul este cunoscut ca „tatăl zodiacului” și poate fi nevoie să ajute pe altcineva pentru a evolua pe deplin. A deveni părinte le poate înmuia inimile și îi poate învăța restul lecțiilor universale pe care trebuie să le cunoască.

Vărsător
Ca semn de aer, Vărsătorii sunt inteligenți, sociabili și aventuroși. Le place să se conecteze cu ceilalți pentru a face schimb de idei și pentru a învăța lucruri noi.

Vărsătorul este condus în primul rând de Uranus, planeta inovației și revoluției. Uranus inspiră acest semn zodiacal să facă schimbări pozitive și să aibă un impact de durată asupra lumii. În loc să urmeze tendințele, ei le stabilesc, iar influența lor are o acoperire largă. Vărsătorul este condus și de Saturn, ofernd acestui semn stelar capricios structura și echilibrul necesar pentru a-și face planurile mari să devină realitate.

Ca semn al umanitarismului, Vărsătorii au fost trimiși aici pentru a-i ajuta pe alții și se simt cel mai bine atunci când își servesc comunitățile. Aceste suflete bătrâne folosesc lecțiile de viață pe care le-au învățat pentru a face lumea un loc mai bun.

Pești 
Ca ultimul semn al zodiacului, Peștii au cel mai bătrân suflet dintre toți. Acest semn stelar este ghidat de Neptun, planeta viselor, intuiției și spiritualității. Rolul Peștilor este de a-i ajuta pe ceilalți să se conecteze cu lumea spiritelor. Sunt atât de spațiali și de visători, încât adesea pare că au doar un picior pe Pământ, în timp ce celălalt merge deja înainte pe tărâmul spiritual.

Peștii sunt un semn de apă, iar semnele de apă sunt de obicei intuitive, sensibile și emoționale. Datorită influenței lui Neptun, Peștii și-au perfecționat atât de mult abilitățile intuitive încât sunt practic clarvăzători.  De fapt, Peștii evoluați pot fi în contact cu abilitățile lor psihice, pe care le pot folosi pentru a-i ajuta pe alții.

Aceste suflete bătrâne puternice, dar blânde, sunt aici pentru a ne arăta că în viață există mai mult decât ceea ce putem vedea iarcredința este cea  mai importantă, notează collective.world.

×
Subiecte în articol: zodii suflet bătrân intelepciune matur