x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 5 cele mai sensibile zodii: Empatice, pasionale, profunde

5 cele mai sensibile zodii: Empatice, pasionale, profunde

de Moira Dună    |    26 Noi 2023   •   00:05
5 cele mai sensibile zodii: Empatice, pasionale, profunde
Sursa foto: Hepta

Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să simtă lucrurile mai profund decât alții? Astrologia sugerează că alinierea stelelor și planetelor poate influența tendințele noastre emoționale.

Indiferent dacă vrei să te cunoști pe tine sau îi înțelegi mai bine pe cei dragi, această călătorie prin cosmos va fi, cu siguranță, iluminatoare.

Iată 5 cele mai sensibile semne zodiacale:

1. Rac
Semnul apei hrănitoare. Racii sunt renumiți pentru profunzimea emoțională și natura lor empatică. Legătura lor intuitivă cu sentimentele altora îi face adesea extrem de sensibili. Dacă te trezești plângând la reclame, este posibil  să ai un suflet de Rac. 

2. Pești
Semnul apei de vis. Pestii sunt empatici, bsorbind emotiile celor din jur ca niste bureți. Calitățile lor pline de compasiune și imaginație contribuie la sensibilitatea lor sporită. Dacă vrei un prieten care să te înțeleagă fără cuvinte, un Pește ar putea fi sufletul tău pereche.

3. Scorpion

Semnul apei intense. Cunoscuți pentru emoțiile lor pasionale și profunde, Scorpionii simt totul excesiv. Radarul lor emoțional este reglat fin, făcându-i foarte sensibili la subtilitățile interacțiunii umane. Dacă îți dorești o conexiune care să depășească suprafața, un Scorpion ar putea fi cel care să-ți deblocheze lumea emoțională.

4. Taur
Trecând la semnele pământ, întâlnim Taurul. Sub aspectul solid se ascunde o sensibilitate profundă. Conexiunea lor cu natura și îi face foarte conștienți de energiile emoționale prezente. Dacă vrei stabilitate și înțelegere emoțională, un Taur ar putea fi ancora ta.

5. Fecioară
Semn analitic de pământ. Fecioara poate aborda emoțiile cu o mentalitate logică, dar sub suprafață este puternic adaptată la sentimentele celorlalți. Dorința de a se vindeca și de a sprijini o face sensibilă la nevoile celor din jur. Dacă ești în căutarea unui prieten care să ofere sfaturi practice dar grijulii, o Fecioară ar putea fi confidenta ta, potrivit astrotalk.com.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii sensibil