x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 5 Zodii vor avea un horoscop excelent în săptămâna 7-13 octombrie 2024

5 Zodii vor avea un horoscop excelent în săptămâna 7-13 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |    04 Oct 2024   •   09:00
5 Zodii vor avea un horoscop excelent în săptămâna 7-13 octombrie 2024
Sursa foto: Hepta/Există o mulțime de tranzite astrologice care favorizează aceste semne zodiacale.

Există o mulțime de tranzite astrologice care favorizează aceste semne zodiacale. O săptămână minunată ne așteaptă între 7 și 13 octombrie, cu câteva schimbări cosmice importante!

Cinci zodii vor avea cele mai bune horoscopuri săptămânale: Berbec, Taur, Scorpion, Rac și Leu. Însă, și restul semnelor sunt încurajate să se pregătească pentru noi începuturi.

Începem săptămâna cu un tranzit astrologic major pe 9 octombrie — Jupiter Retrograd în Gemeni — așa că nu fi surprins dacă veselia se temperează brusc, iar omenirea începe să pună întrebări importante despre această „experiență socială” numită Pământ.

Pe 11 octombrie, când Pluto iese din retrograd în Capricorn, va avea loc o altă schimbare majoră, iar oamenii vor reveni la structuri de putere care aduc stabilitate. Totuși, Pluto fiind Pluto, se va simți ca și cum spiritul de Halloween se amestecă cu mișcările politice și sociale, creând ceva memorabil pentru anii următori.

În cele din urmă, vom încheia săptămâna în forță, cu Mercur care intră în Scorpion pe 13 octombrie. De parcă lucrurile nu erau deja intense, această tranziție va amplifica totul, ducând omenirea la revoltă. Totuși, acest lucru nu este rău. La urma urmei, cunoașterea este putere, și uneori trebuie să sapi adânc pentru a o găsi.

Cele cinci zodii cu cele mai bune horoscopuri pentru săptămâna 7-13 octombrie 2024:

1. Berbec

Cel mai bun semn zodiacal cu care să colaborezi: alt Berbec
Cea mai bună zi a săptămânii pentru Berbec: 13 octombrie

Energia acestei săptămâni este fabuloasă pentru tine! Prima jumătate a săptămânii va fi concentrată pe dragoste, relații și domenii din viața ta care ți-au adus succes și bucurie. Concentrează-te pe aceste aspecte și vei descoperi binecuvântări ascunse chiar sub ochii tăi.

A doua jumătate a săptămânii va construi pe baza acestei forțe pozitive. Alege aventuri și ieși din zona ta de confort. Mulți dintre voi veți realiza că ceea ce părea incomod nu este chiar atât de rău. Ba chiar s-ar putea să descoperiți că sunteți foarte buni la ceea ce credeați că e nou! Cristalele de Ametist sau Cuarț transparent sunt indicate pentru a vă sprijini în acest proces.

2. Taur

Cel mai bun semn zodiacal cu care să colaborezi: Leu
Cea mai bună zi a săptămânii pentru Taur: 10 octombrie

Energia acestei săptămâni are un caracter reflexiv, care va scoate la suprafață latura ta creativă. Trebuie să creezi spațiu pentru acest lucru în viața ta. Prea multe activități sau distrageri vor face ca această binecuvântare efemeră să dispară înainte de a o putea capta.

Dacă acționezi pe baza mesajelor din prima jumătate a săptămânii, a doua jumătate va fi absolut fabuloasă. Vei descoperi fațete ascunse ale personalității tale și vei realiza că te afli într-o ascensiune spre ceva mai mare, mai bun și mai frumos. Încrederea în intuiția ta te va face să strălucești!

3. Scorpion

Cel mai bun semn zodiacal cu care să colaborezi: Rac și Pești
Cea mai bună zi a săptămânii pentru Scorpion: 9 octombrie

Viața ta în această săptămână este strâns legată de ceilalți, fie că sunt persoane dragi, cunoștințe sau străini care trezesc ceva profund în tine (romantic sau altfel). Vei găsi bucurie în comunitate dacă îmbrățișezi această energie. Cei care lucrează în echipă sau colaborează cu alții vor simți binecuvântările direct!

A doua jumătate a săptămânii nu va dezvălui binecuvântările atât de ușor. Ești încurajat să lași bunătatea să fie ghidul tău și caritatea să fie motto-ul tău. Nimic nu este prea mare sau prea mic atunci când are un impact pozitiv asupra vieții altcuiva. Concentrează-te pe asta și vei descoperi că forțele cosmice pavează calea pentru tine din umbră.

4. Rac

Cel mai bun semn zodiacal cu care să colaborezi: Pești
Cea mai bună zi a săptămânii pentru Rac: 10 octombrie

Energia ta din această săptămână îți va ghida binecuvântările. Dacă îmbrățișezi curajul și încrederea, binecuvântările tale vor curge ca un izvor nesfârșit. Dacă alegi opusul, fie conștient, fie inconștient, te vei bloca singur fără să îți dai seama.

Totuși, nu ignora semnalele de avertizare! Fii atent la prietenii falși, care pot crea probleme. Aceste blocaje trebuie evitate pentru a-ți găsi pacea și a accepta ceea ce este pregătit pentru tine! Din aceste motive, Labradoritul sau Citrinul sunt cristale indicate pentru a te susține.

5. Leu

Cel mai bun semn zodiacal cu care să colaborezi: alt Leu
Cea mai bună zi a săptămânii pentru Leu: 11 octombrie

Energia acestei săptămâni este despre a fi autosuficient, încrezător, independent și o forță de neoprit! Poți avea încredere în tine pe acest drum? Binecuvântările tale se vor dezvălui atunci când o faci. Acum este momentul să ieși cu fermitate din zona ta de confort și să te îndrepți spre noi înălțimi.

A doua jumătate a săptămânii ar putea scoate la iveală „vampiri energetici” sau oameni invidioși. Vei fi bine dacă rămâi autentic față de tine și nu te lași intimidat de critici. Forțele cosmice sunt aici să te sprijine complet!

×