x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 8 august 2021, una dintre cele mai norocoase zile ale anului

8 august 2021, una dintre cele mai norocoase zile ale anului

de Moira Dună    |    04 Aug 2021   •   10:43
8 august 2021, una dintre cele mai norocoase zile ale anului
Sursa foto: Hepta

Soarele în Leu se va alinia cu steaua strălucitoare Sirius în zua de 8 august 2021 și vor crea portalul porții Leului. Această vibrație spirituală este amplficată de Luna Nouă. 

Între aceste evenimente astrologice și numerologia din spatele numărului opt ( 8/8) fac din această zi una dintre cele cele mai norocoase peroade din an. 

Ce este portalul porții leului?

Toți acești factori crează o energie bună care ne transformă visele în realitate, reprezentând astfel o oportunitate pentru a ne stabili ntențiile, pentru a ne bucura de abundență ș pentru a crea noi începuturi. Răsăritul și alinierea lui Sirius cu Soarele a fost considerat un eveniment semnificativ în multe culturi antice. Civilizațiile din tribul Dogon din Africa, Sumer și Egiptul Antic au urmărit sistemul stelar Sirius pe cer, în pofida lipsei oricărei tehnologii moderne. Alinierea lui Sirius cu Pământul coincide și cu constelația Orion care se aliniază perfect cu piramidele din Giza, creând o trinitate de aliniamente care deschid portalul porții Leului.

Steaua fixă ​​Sirius este a doua cea mai strălucitoare stea de pe cer, lângă Soarele nostru. Se mai numește „Soarele spiritual” pentru că în astrologie și alte practici mistice, este cunoscută pentru iluminarea spiritului și a obiectivelor și ambițiile noastre mai înalte. În fiecare an, chiar în mijlocul sezonului Leului, Sirius se ridică pe cer și devine vizibilă în orizontul estic.

Astrologic este numit portalul porții leului datorită faptului că Soarele se află în zodia Leului. Energia zodiacală a Leului este simbolizată de leu și întruchipează curajul, mândria și regalitatea animalului. Soarele este, de asemenea, planeta conducătoare a Leului, ceea ce înseamnă că se simte extrem de puternic în această parte a anului și încarcă portalul porții Leului cu energie solară creativă și sporește încrederea. Portalul de manifestare este deschis și câteva săptămâni înainte și după.

Cu toate acestea, poarta de intrare este pregătită acum pentru a ne ridica spiritual și a crea schimbări în viața noastră. 

Numerologia 8/8

Cifra opt este considerată una dintre cele mai norocoase din numerologie și semnifică bogăția și abundența. Din punct de vedere vizual, 8 este un simbol al infinitului întors vertical și reprezintă potențialul său nelimitat. 8/8 ne permite să stabilim intenții clare.

Semnificația 8/8 îmbină astrologia cu numerologia într-un mod fascinant. Sirius în astrologie este asociat cu bogăția, pasiunea, onoarea și chiar faima, în timp ce Soarele este planeta încrederii, a voinței și a exprimării de sine. 

Aceste corpuri cerești care atrag succesul, combinate cu abundenta energie numerologică 8/8 lucrează împreună, creează amestecul cosmic care face ca poarta Leului să fie o perioadă atât de puternică pentru a ne trimite intențiile în univers.

O zi perfectă

8/8 cade acum în aceeași zi cu Luna Nouă, ceea ce înseamnă că este un moment fabulos pentru a ne stabili intenții și a face un ritual de abundență personală. Portalul porții Leului permite ca energiile de înaltă frecvență, cu vibrații ridicate să inunde Pământul.

Iată câteva modalități de a o valorifica:

Fă o meditație de Lună Nouă și un ritual de stabilire a intențiilor. Setează-ți cronometrul telefonului timp de opt minute și permiteți-vă să vă curățați mintea de orice gând limitativ. Concentrează-te pe potențialul nelimitat de succes pe care îl simbolizează numărul opt din numerologie. Îmbrățișează energia Lunii Noi a Leului și ajungi la stele! După meditația portalului portii Leului, scrie cele mai mari obiective și enumerați opt pași tangibili pe care îi poți face înspre ele. Puterea Lunii Noi te va ajuta ca aceste vise să devină realitate.

Lucrează cu pueterea de vindecare a cristalelor. Alege cristale galbene sau aurii pentru a amplifica energia alimentată de stele, cum sunt pirita, cuarțul lemurian sau citrinul. 

×
Subiecte în articol: 8 august