x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cât de repede se îndrăgostește fiecare zodie

Cât de repede se îndrăgostește fiecare zodie

de Moira Dună    |    02 Mar 2021   •   13:39
Cât de repede se îndrăgostește fiecare zodie

Când te îndrăgostești de cineva, este firesc să te întrebi dacă celălalt simte la fel. Cu excepția situației când ești norocos să întâlnești pe cineva născut în Berbec sau Rac, care sunt mai deschiși cu sentimentele lor, poate dura luni întregi să îți dai seama ce reprezinți tu pentru o altă persoană.  Desigur, durează un timp să ne îndrăgostim și acest lucru ține de mulți factorii, scrie bustle.com.

În mod tradițional, semnele de pământ, respectiv Taur, Fecioară și Capricorn, sunt mai lente și le ia ceva timp până când se hotărăsc să intre într-o relație. Le place stabilitatea și sunt foarte practice chiar și atunci când este vorba despre iubire. Deci nu prea se îndrăgostesc la prima vedere. Dintre acestea, Capricornul este cel mai lent. Formal, demodat, serios și prevăzător, Capricornul vrea să se asigure că nu greșește. La polul opus se află Berbecul. El merge cu capul înainte spre o nouă iubire. Este pasional și se lasă purtat de dorință. Dacă se îndrăgostește, își va urma partenerul. 

Iată, deci, cât de repede se îndrăgostește fiecare semn zodiacal.

Berbec (21 martie - 19 aprilie): Foarte rapid

Berbecul se îndrăgostește foarte repede, este pasional și se mișcă rapid. Trăiește momentul și nu se gândește niciodată înainte. Lider, curajos, Berbecului îi place acțiunea și, atunci când a pus ochii pe cineva, se hotărăște repede și se concentrează pe noul partener, până când acesta nu mai reprezintă ceea ce vrea el. Îi place de fapt entuziasmul care însoțește tot procesul de îndrăgostire dar să rămână stabil în acea iubire, asta e altă poveste. Pe cât de repede se aprinde, tot așa iute îi trece.

Taur (20 aprilie - 20 mai): Lent

Taurul este senzual, așa că trebuie să simtă în primul rând atracție fizică. Este astras de oamenii puternici și stabili. Are nevoie de mai mult însă pentru a vedea dacă acea persoană îi poate oferi siguranța de care are nevoie pentru a fi într-o relațe. În primele etape ale întâlnirilor, Taurul va dori ca celălalt să depună eforturi pentru a-l cuceri. Dintre toate semnele de pe Pământ însă, Taurul este cel mai probabil să-și dorească iubirea. Întrucât sunt condus de Venus, îi place mâncarea bună, un partener grijuliu și romantismul. Nu prea le place să se întâlnească doar de dragul întâlnirilor, el vrea stabilitate. Așa încât, deși îi ia mai mult timp să se îndrăgostească, iubirea lui va fi de durată.

Gemeni (21 mai - 20 iunie): Lent

Gemenii se îndrăgostesc încet. Sunt foarte sociabili și le plasă să iasă în lume și să cunoască oameni noi. Pentru ei, întâlnirile înseamnă explorarea unor alte opțiuni. Sunt inteligenți, sarcastici și le plac jocurile minții. Cuvintele și modul în  care se poartă celălalt este important pentru ei. Deși se plictisesc ușor, odată ce și-au dat seama că sunt cu același partener de mai multe luni, atunci vor începe să se întrebedacă s-au îndrăgostit. 

Rac (21 iunie - 22 iulie): Foarte rapid

Deși timid, Racul se poate îndrăgosi foarte repede. Sensibil, el este plin de compasiune, afecțiune și grijă. Au multă dragoste de oferit și este casnic, îi plac mesele frumoa aranjate, nopțile confortabile și legăturile emoționale. Vor să știe ce simte partenerul, iar când le place de cineva se atașează puternic și va rămâne legat pentru mult timp.

Leu (23 iulie - 22 august): Foarte rapid

Carismatic, Leul poate lua decizii rapid. Din păcate, nu prea se gândește înainte să se îndrăgostească și sunt loiali până când se răzgândesc. Acest lucru poate fi bun sau rău, în funcție de persoana care le place. Leului i se pune pata de obicei pe o persoană nepotriivită, motiv pentru care sunt mereu răniți. Dominat de Soare, lui îi place să fie mereu în centrul atenției și are un ego puternic. Dacă reușești să-i hrănești acest ego, atunci ai șanse mari să îl cucerești.

Fecioară (23 august - 22 septembrie): Foarte lent

De obicei, Fecioarele nu se grăbesc să se îndrăgostească. El vorbesc mult despre muncă, productivitate, și mai puțin despre întâlniri romantice. Își petrec cea mai mare parte a timpului construindu-și relații și mergând la evenimente de serviciu, unde pot să întâlnească oameni care le sunt de folos în carieră. Fecioara nu este interesată de nicio persoană pe care o consideră un risc pentru munca sa. Așa încât, pentru a cuceri inima unei Fecioare trebuie să mergi încet și să lași lucrurile să se desfășoare natural. Dacă o grăbești, se va simți presată iar ea este serioasă și îi place să facă lucrurile bine de la început. Poți astfel să o impresonezi dacă îi povestești despre propriile tale vise și speranțe de viitor. 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): Rapid

Balanța este un alt semn condus de Venus, care iubește iubirea și este un adevărat romantic la inimă. Potrivit lui O'Connor, Balanțele sunt despre alte persoane. „Iubesc relațiile, armonia și fac lucrurile împreună”, spune el. „Le place farmecul, grația și corectitudinea”. Deoarece sunt semne aeriene, le place să fie sociali și să-și facă noi prieteni. De asemenea, sunt foarte fermecători și le place să flirteze. Dacă găsesc pe cineva care este frumos în interior și în exterior și care este dispus să depună un efort egal pentru a-i urmări, se pot îndrăgosti destul de repede. Pentru ei, relațiile sunt menite să fie parteneriate. Este important pentru ei să găsească pe cineva care este dispus să ofere cât poate.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Lent

Scorpionul se îndrăgostește încet. Westend61 / Westend61 / Getty Images Scorpionii sunt semne de apă cunoscute pentru a fi profunde, senzuale și pasionale. Potrivit lui O'Connor, ei iubesc acele trăsături în sine și le place și asta despre ceilalți. „Sunt toate despre mister cu o aură intensă și oarecum magică și captivantă”, spune O'Connor. Când vine vorba de întâlniri, un Scorpion vă va oferi suficient cât să simțiți că le cunoașteți, dar probabil că nu vă vor oferi întreaga poveste până când nu vor avea încredere în voi complet. Întrucât tind să fie suspicioși cu privire la motivele altora, este nevoie de ceva timp pentru a câștiga încrederea și dragostea unui Scorpion. Scorpionul nu lasă pe nimeni să intre. Odată ce au făcut-o, știu că au găsit pe cineva cu adevărat special.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie): Lent

Dintre toate semnele din zodiac, Săgetătorul este semnul care nu are nevoie de o relație pentru a fi fericit. Este aventurier. Dacă nu poate să călătorească fizic, o face mental. Vrea distracție, libertate și jocuri de noroc. Pentru el, îndrăgostirea înseamnă să găsească partenerul potrivit, la locul potrivit în viața lor pentru a lua o relație. Dacă întâlnește pe cineva care nu îi înăbușă sentimentul de libertate și este dispus să exploreze lumea împreună cu el, atunci se va îndrăgosti.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Foarte lent

Capricornul are nevoie de timp atunci când vine vorba despre iubire. Îi plac oamenii care muncesc din greu, sunt responsabili și iau inițiativă. Mulți Capricorni mai tineri se simt atrași de persoanele în vârstă, deoarece este mai0 probabil ca acestea să aibă succes. Fiind capră de munte, Capricornul își va dedica timpul pentru a escalada înălțimile și a-și atinge obiectivele. Aplică aceleași metode în afaceri, ca în dragoste. Vrea ca persoana de care se îndrăgostește să merite. Până atunci, sunt mai mult decât fericiți să se concentreze asupra obiectivelor lor de viață.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Foarte lent

Vărsătorul este un alt semn care nu are nevoie de o relație romantică pentru a fi fericit. Este o persoană socială și nu se teme să se arate așa cum este. Le place să fie în comunitate, să-și facă prieteni din tot felul de medii și au o dorință naturală de a crea schimbări în lumea din jur. De aceea, ei tind să acorde mai multă atenție în comunitate decât pentru propria lor persoană sau unui partener romantic. Asta nu înseamnă că Vărsătorul nu se va îndrăgosti vreodată. Durează însă foarte mult. De multe ori, un Vărsător va fi mai întâi prieten cu cineva și apoi vor deveni iubiți.

Pești (19 februarie - 20 martie): Foarte rapid

Dacă există un semn care este cel mai probabil să se îndrăgostească la prima vedere, acesta este Pești. Lui le place și însăși ideea de dragoste. Peștii sunt conduși de Neptun, care este planeta viselor, a fanteziei și iluziilor. Oamenii născuți sub acest semn sunt foarte sensibili și nu se descurcă prea bine dacă sunt neglijați emoțional. Preferă parteneri care să aibă grijă de ei, să le acorde atenție, timp și siguranță. Dacă le oferă aceste lucruri, ei rămân îndrăgostiți pentru totdeauna.

 

×
Subiecte în articol: zodii relaţii