x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cele mai sensibile zodii. Racii sunt o minge de emoții. Gemenii iau lucrurile personal. Scorpionii sunt afectați de haos și zgomot

Cele mai sensibile zodii. Racii sunt o minge de emoții. Gemenii iau lucrurile personal. Scorpionii sunt afectați de haos și zgomot

de Moira Dună    |    23 Aug 2024   •   00:20
Cele mai sensibile zodii. Racii sunt o minge de emoții. Gemenii iau lucrurile personal. Scorpionii sunt afectați de haos și zgomot
Sursa foto: Valerie Elash Unsplash.com

Te consideri o persoană extrem de sensibilă? Ești prea îngrijorat de modul în care vor reacționa alții la lucrurile pe care le faci și le spui? Îți faci atât de mult griji că faci greșeli și că-i rănești pe alții din neatenție, încât uneori te împiedică să ieși și să faci lucruri? Când ești o persoană extrem de sensibilă, toate (sau niciunul) dintre aceste lucruri ar putea fi adevărate.

Ai putea presupune că toți oamenii sensibili sunt introvertiți, dar există mulți oameni sociabili care sunt sensibili. Ei pot fi mai empatici sau reactivi emoțional decât alții, extrovertiți. În privința celor mai sensibile zodii, acești indivizi au maniere peste medie, sunt foarte conștiincioși și procesează lucrurile la un nivel mai profund. Sunt orientați spre detalii, pot fi suprastimulați de prea multă activitate și pot folosi anumite tactici, să fie pe placul oamenilor pentru a evita criticile.

Deoarece oamenii sensibili au emoții mai mari, se pot trezi că plâng mai des decât alții. De exemplu, zodia de apă Pești, cel mai sensibil semn zodiacal, tinde să plângă cel mai mult din cauza naturii lor intuitive și profund emoționale, zodia de aer Vărsătorul plânge cel mai puțin și este mai degrabă detașat emoțional.

Oamenii foarte sensibili procesează diferit lumea din jurul lor. Aceștia sunt mai susceptibili de a avea anxietate și depresie dacă au un istoric de experiențe negative. Deoarece simt lucrurile mai profund decât alții, este de înțeles că ar interioriza multe dintre sentimentele negative asociate cu experiențele rele și, în cele din urmă, acele sentimente le-ar afecta sănătatea mintală.

Dar când ești sensibil, intuitiv și empatic, ești vulnerabil, ceea ce este o trăsătură minunată! Și unele dintre aceste semne știu exact cum se simt.

Cele mai sensibile semne zodiacale, clasate în ordine:

1. Pești 
Peștii sunt foarte sensibili deoarece au tendința de a procesa lucrurile la un nivel foarte profund. Sunt, de asemenea, extrem de intuitivi și plini de compasiune, le pasă de ceilalți oameni și își doresc întotdeauna să facă tot ce le stă în putință pentru ei. Se spune că Peștii sunt atât de sensibili încât este practic imposibil pentru ei să nu se emoționeze.

2. Rac
Racii sunt ca o mare minge de emoții, și nu doar propriile lor emoții. Sunt mai reactivi din punct de vedere emoțional decât aproape orice alt semn zodiacal și tind să-și facă griji cu privire la modul în care vor reacționa alții atunci când se confruntă cu provocări sau evenimente negative. Racii sunt extrem de empatici și simt profund durerea celorlalți.

3. Balanță
Una dintre trăsăturile distinctive ale oamenilor extrem de sensibili este incapacitatea lor de a lua decizii rapid - și aceasta este Balanța. Le ia mai mult timp pentru a lua o decizie deoarece trebuie să cântărească fiecare rezultat posibil. Balantele tind sa se supere si mai mult atunci cand iau o decizie si se dovedeste a fi una proasta. O decizie greșită poate bântui Balanța pentru foarte mult timp.

4. Gemeni 
Gemenii tind să ia lucrurile personal. Dacă cineva nu se distrează bine la o petrecere pe care o găzduiesc, vor simți că este vina lor. Gemenii tind să aibă o lipsă de capacitate de luare a deciziilor și de direcți, deoarece sunt copleșiți de posibilitățile lucrurilor. Ei sunt întotdeauna foarte conștienți de sentimentele celorlalți și nu ar dori niciodată să facă nimic pentru a-i supăra.

5. Fecioară
Persoanele foarte sensibile sunt orientate spre detalii, ceea ce este o caracteristică proeminentă a Fecioarei. Sunt foarte conștienți de mediul înconjurător și uneori se simt ca și cum ar fi un nerv întins. Ele pot vedea negativitate acolo unde nu există și tind să ia lucrurile personal. Sunt o configurație întortocheată de emoții și nu știi niciodată când le poți declanșa.

Ciiți și 4 zodii cele mai influențate de copilăria lor. Încredere, perfecțiune, organizare, vise împlinite

6. Scorpion 
Scorpionii pot să nu pară hipersensibili dar sunt afectați de haos și zgomot. Tind să fie ușor copleșiți și suprastimulați de prea multă activitate în jurul lor. Ei se descurcă mai bine folosind concentrarea lor asemănătoare cu laserul pe o singură sarcină, mai degrabă decât pe mai multe sarcini. Sunt atât de intuitivi încât poate părea că sunt cititori ai minții.

7. Taur 
Taurului nu-i place să-și arate latura sensibilă, așa că o țin ascunsă. Dar nu vă înșelați. Sunt foarte empatici și plini de compasiune... până când cred că sunt vizați, iar apoi iese la iveală ferocitatea. Taurul îi va ajuta pe cei care au nevoie pentru că simt prin ce trec.

8. Capricorn 
Capricornii vor să fie plăcuți și să gândească bine lucrurile, ceea ce îi face foarte sensibili la ceea ce cred ceilalți despre ei. Dacă se fac de rușine sau spun un lucru greșit, ei înșiși se bat în legătură cu asta. Capricornii sunt conștiincioși, lucrează bine cu ceilalți și sunt întotdeauna angajați admirabili. Dar nu le place să fie certați și se străduiesc spre perfecțiune pentru a evita orice fel de critică.

9. Leu 
Leii sunt mai sensibili decât par. Dacă le place de cineva, le pasă profund de ceea ce gândesc și pot fi răniți cu ușurință dacă nu este ceva pozitiv. Cu toate acestea, dacă Leului nu-i pasă de cineva, nu-i pasă de ceea ce spune sau face acea persoană. Leii se schimbă cu ușurință între sensibili și insensibili, așa că sunt greu de clasificat.

10. Săgetător 
Săgetătorii nu sunt sensibili. Ei nu prea iau în considerare consecințele de a spune o glumă pe socoteala altcuiva sau de a dezvălui un secret care va afecta viața altcuiva. Nu că ar fi răutăcioși, doar cam necugetați. Nu le pasă dacă ceilalți îi consideră duri, doar le spun așa cum sunt, iar dacă cineva nu poate accepta o glumă, asta e.

Citiți și Horoscopul lunii septembrie 2024: Carieră, bani, dragoste și sănătate

11. Berbec 
Oamenii foarte sensibili tind să fie suprastimulați de prea multă activitate, dar Berbecul se bucură de ea. Nu sunt preocupați de sentimentele altora, mai ales când vine vorba de a se abține în a fi confruntați. Dacă Berbecul vrea să spună ceva, îl vor spune, chiar dacă o doare pe cealaltă persoană. Sunt impulsivi și nu consumă multă energie în a se gândi la consecințele acțiunilor lor.

12. Vărsător 
Vărsătorii nu sunt deosebit de sensibili, mai ales în ceea ce-i privește alți oameni. Nu sunt empatici și nu au talentul de a se pune în locul altcuiva. Ei nu vor să aibă nimic de-a face cu emoțiile altcuiva și vor face tot ce pot pentru a evita orice fel de supărare emoțională, potrivit yourtango.com.
 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii sensibil