x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cele trei zodii care vor rupe lanțurile traumei familiale în următorii 20 de ani

Cele trei zodii care vor rupe lanțurile traumei familiale în următorii 20 de ani

de Vali Deaconescu    |    09 Apr 2024   •   18:00
Cele trei zodii care vor rupe lanțurile traumei familiale în următorii 20 de ani
Sursa foto: pixabay.com

Odată cu intrarea lui Pluto, planeta transformării, în revoluționarul Vărsător până în 2043, se anunță o schimbare majoră pentru mai multe zodii care se confruntă cu moșteniri toxice precum dependența, abuzul și conștiința sărăciei. În fericirea lor, aceste 3 semne zodiacale vor reuși să rupă lanțurile care i-au ținut pe strămoșii lor prizonieri timp de secole.

Scorpion

Scorpionii intenși nu au probleme în a aborda subiecte tabu. Acesta dorință de a recunoaște și de a înfrunta traumele trecutului îi ajută să se vindece de traumele generale. Acum, că Pluto, planeta lor guvernatoare, traversează revoluționarul Vărsător în a patra casă a domesticității, această zodie poate în sfârșit să se elibereze de atitudinile și credințele care au otrăvit familia lor timp de secole.

Acest lucru este mai ales o veste excelentă pentru Scorpionii care erau reticenți să înceapă o familie din cauza unei lungi serii de căsnicii eșuate și case rupte. În loc să repete greșelile trecutului, această zodie poate face un nou început și poate crea o viață de familie care îi ridică, îi susține și îi satisface pe toate planurile.

Rac

Racii extrem de privați adesea se confruntă cu multă rușine în jurul traumelor familiale. În loc să vorbească deschis despre aceste probleme, această zodie tinde să le ascundă sub preș. Intrarea secretă a lui Pluto în Vărsătorul rațional este un moment crucial, permițându-le Racilor să privească obiectiv greșelile trecutului. Ca rezultat, Racii nu numai că vor putea să identifice problemele care au măcinat familia lor, dar și să le corecteze.

Deoarece Pluto, mai sănătos, trece prin a opta casă a moștenirilor Racului, aceasta înseamnă că vor transmite o moștenire mult mai sănătoasă copiilor lor. Aceasta poate include orice, de la o constituție mai puternică până la un fond de economii confortabil sau o atitudine mai bună față de viață. Ce ușurare!

Taur

Taurii loiali uneori au dificultăți în a-și recunoaște greșelile pe care părinții și bunicii lor le-au făcut. Mulți preferă să minimalizeze istoriile întunecate și tulburătoare. Acum, că Pluto distructiv a intrat în a zecea casă a patriarhiei lor, lucrurile vor lua o întorsătură. În loc să susțină tradiții crude și să ignore comportamentul abuziv, Taurii vor adopta o atitudine mai critică față de cei mai în vârstă, și asta e un lucru bun.

Cel mai important, oamenii născuți sub semnul Taurului vor adopta atitudini mai progresiste. În loc să lucreze non-stop, Taurii vor găsi un echilibru mai sănătos între viața profesională și cea personală. În loc să pună atât de mult accent pe acceptarea socială, vor asculta mai mult intuiția. Aceste schimbări vor avea un impact benefic atât asupra acestei zodii, cât și asupra propriilor lor copii, potrivit Collective.world.

×
Subiecte în articol: trauma generationala zodiac