x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodiile și compatibilitatea în dragoste. Iată cu ce semn zodiacal poți forma un cuplu

Zodiile și compatibilitatea în dragoste. Iată cu ce semn zodiacal poți forma un cuplu

de Moira Dună    |    16 Apr 2021   •   14:46
Zodiile și compatibilitatea în dragoste. Iată cu ce semn zodiacal poți forma un cuplu
Sursa foto: Everton Vila - unsplash.com

Când vine vorba despre relații, este important să te înțelegi cu partenerul tău. Compatibilitatea se bazează pe mai mulți factori, iar cercetarea semnelor astrologice poate fi o modalitate amuzantă și ușoară de a a-ți face o idee dacă ești pe aceeași lungime de undă cu celălalt, indiferent dacă este vorba despre dragoste sau prietenie, scrie  bustle.com.

Fiecare persoană are o diagramă astrologică unică, plină de planete și semne care guvernează toate aspectele vieții lor, ceea ce înseamnă că utilizarea compatibilităților astrologice în viața ta amoroasă este mai profundă decât simpla comparare a semnelor solare. Dar o simplă verificare îți poate oferi o idee asupra punctelor tari și slabe pe care ar trebui să le ai în vedere.

Elementele care însoțesc semnele, respectiv aer, apă, pământ ș foc, arată modul în care ne exprimăm și acționăm, deci ne potrivim adesea cu zodiile care au același element, deoarece acesta face relaționarea ma ușoară. De asemenea, tindem să fim compatibili cu oamenii care împărtășesc aceeași dualitate ca semnul căruia îi aparținem, chiar dacă elementele sunt diferite.

Iată cele mai compatibile semne astrologice :

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Cele mai compatibile zodii pentru Berbec sunt Gemenii, Leul, Săgetătorul și Vărsătorul. Deși Berbecul este competitiv și impulsiv, are o personalitate magnetică, ceea ce îl face adorabil. Astfel, datorită tenacității și personalității tale puternice, vă veți înțelege bine cu celelalte semne de foc, Leu și Săgetător, care se pot lega de energia ta. Zodiile de aer Gemeni și Vărsător pot fi, de asemenea, parteneri interesanți deoarece îți vor stimula creativitatea. Vărsătorii, orientați spre viitor, vor aprecia ideile tale remarcabile și abilitățile naturale de conducere, iar Geminii se vor bucura să poarte conversații profunde despre multe lucruri care te pasionează.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Zodiile potrivite pentru Taur sunt Racul, Fecioara, Capricornul și Peștii. Taurul este uneori cunoscut ca un semn încăpățânat, dar este de fapt hotărât și eficient. Această forță este cea care îi face pe Tauri compatibili cu celelalte semne ale pământului, Fecioară și Capricorn. Amândouă sunt la fel de fiabile, muncitoare și îți pot respecta dorința de a lucra încet, dar constant. Taurul se înțelege și cu semnele de apă, Rac și Pești, deoarece acestea suntemoționale și vor scoate în evidență partea mai blândă a Taurului. Racul te va încuraja să ai mai multă grijă de tine, iar Peștii îți vor stimula imaginația și simțul artistic.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Semnele zodiacale ale Gemenilor sunt cele mai compatibile cu Berbec, Leu, Balanță și Vărsător. Margaret Flatley / Forfota Cele mai compatibile meciuri zodiacale sunt: ​​Berbec, Leu, Balanță și Vărsător. Gemenii sunt cunoscuți pentru că vorbesc rapid și gândesc rapid, care adoră o sesiune bună de bârfe - dar aceste abilități magistrale de comunicare ajută de fapt la relații. Aceasta face parte din motivul pentru care faceți clic atât de bine cu semne de aer colegii Vărsător și Balanță, deoarece nu veți rămâne niciodată fără distracție și lucruri interesante despre care să vorbiți. De asemenea, puteți crea un parteneriat interesant cu semne de foc precum Berbec și Leu. Berbecul va fi un mare partener de dezbatere care te poate ține pe picioare, în timp ce Leul va adora toată atenția pe care i-o acordi - și te va ploua cu afecțiune în schimb.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racul este compatibil cu Taurul, Fecioara, Scorpionul și Peștii. Racii sunt sensibili și sentimentali, deci siguranța emoțională este importantă pentru tine în relații. Din fericire, celelalte semne de apă, Scorpion și Pești, vă vor înțelege perfect. Scorpionii îți înțeleg trăirile și îți vor anihila gelozia sau furia, iar Peștii se vor conecta cu tine la nivel spiritual. Racul se poate conecta cu ușurință și cu semnele de pământ, Taur și Fecioară. Modul devotat și sensibil al Taurului de a aborda viața îi va face pe Raci să se simtă în siguranță, în timp ce natura munciitoare a Fecioarei îi va fi benefică acestuia.

Leu (23 iulie - 22 august)

Semnele potrivite pentru Leu sunt Berbecul, Gemenii, Balanța și Săgetătorul. Leii trebuie să fie admirați, adorați și tratați ca niște regi, în relații. Dar și Leii vor fi generoși și îi vor adora pe partenerii lor. De aceea, semnele de aeriene, Gemeni și Balanță, pot fi un perechi minunate pentru tine. Ele îț vor acorda multă atenție și te vor duce la evenimente sociale unde vă veți distra de minune. Alături de semnele de foc, Berbec și Săgetător, vor face echipe interesante.  Berbecul va fi mereu acolo pentru a te menține motiva în obiectivele pe care le ai, în timp ce Săgetătorul va scoate la iveală latura mai spontană a personalității tale, care te va ajuta să te relaxezi și să-ți faci mai puține griji despre părerile altora.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioara este compatibilă cu Taurul, Racul, Scorpionul și Capricornul. Fecioara este unul dintre cele mai meticuloase și mai bine organizate semne ceea ce le face potrivite cu celelalte zodii de pământ, Taur și Capricorn. Toți împărtășiți o abordare practică a vieții, apreciați rațiunea și excelați în elaborarea unui plan amănunțit. Acest lucru face ca Fecioarele să construiască cu ușurință o relație de dragoste solidă cu oricare dintre aceste semne. Fecioarele vor fi, de asemenea, ușor de conectat cu zodiile de apă, Rac și Scorpion. Racii vor pune la treabă Fecioarele, pentru a obține încrederea de care au nevoie și te poate ajuta să fii mai deschis și mai vulnerabil. Scorpionii sunt la fel de orientați spre detalii și meticuloși ca și Fecioarele, așa că împreună veți fi un duo puternic și vă veți ajuta reciproc să vă atingeți obiectivele.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru Balanță cele mai potriviite semne sunt Gemeni, Leu, Săgetător și Vărsător. Balanțele ușoare, diplomate, pot cuceri oricare dintre celelalte semne. Dar unele dintre cele mai puternice conexiuni ale tale vor fi cu semnele de aer, Gemeni și Vărsător. Nu vi rămâne niciodată fără subiecte interesante cu un Geamăn vorbăreț, în timp ce Vărsătorul intelectual îți va oferi stimularea mentală necesară pentru a-ți menține atenția. Semnele de foc, Leu și Săgetător, pot fi, de asemenea, parteneri interesanți pentru o Balanță. Cu Leul împărtășești dragostea pentru lucrurile fine ale vieții și vă satisfaceți reciproc dorințele de adorație și atenție. Și Săgetătorul va depăși limitele Balanței în cel mai bun mod posibil, acest semn vă poate ajuta să vă exprimați spiritul liber și să creșteți cu adevărat.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este compatibil cu Racul, Fecioara, Capricornul și Peștii. Scorpionii sunt cunoscuți pentru atracția față de mistere, rezolvarea problemelor și găsirea adevărului, iar semnele de apă, Racul și Peștii, înțeleg aceste calități la un nivel profund și nerostit. Racii îți pot oferi devotamentul și loialitatea pe care le prețuiești în relații, în timp ce deschiderea emoțională neînfricată a Peștilor îți va scoate la iveală partea vulnerabilă. Iubirea poate veni cu ușurință și de la semnele de pământ, Fecioara și Capricornul. Fecioarele sunt orientate spre detalii și hotărâte, la fel ca tine, așa că te vor ajuta să-ți rafinezi planurile și te vor încuraja să fii mai flexibil. Capricornii, orientați spre obiective, îți înțeleg dorința de putere, așa că împreună puteți fi o echipă harnică.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Sagetatorul se potrivește cu Leul, Berbecul, Varsatorul și Balanța Săgetătorii caută întotdeauna senzații tari, așa că ai nevoie de un partener care să poată face lucrurile distractive și proaspete. Acesta este motivul pentru care semnele de foc, Berbec și Leu, sunt compatibile pentru Săgetător. Ambele semne îți înțeleg latura pasională și aprinsă și sunt dispuse să trăiască alături de tine părțile mai incitante ale vieții, astfel încât ​​fiecare zi se va simți ca o nouă aventură. Semnele de aer, Vărsător și Balanță, pot fi excelente pentru Săgetător, deoarece ambele semne îți oferă libertate. Balanța va fi întotdeauna optimistă și îți va sprijini ideile, în timp ce Vărsătorul te va stimula mental.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Semnele compatibile cu Capricornul sunt Peștii, Scorpionul, Fecioara și Taurul. Capricornilor nu le place să piardă timpul și preferă să ajungă direct la subiect. De aceea semnele de pe pământ, Fecioara și Taurul, sunt potrivite pentru tine. Ambele semne sunt practice și extrem de responsabile, toate fiind calități importante pentru Capricorni. Și semnele de apă, Scorpion și Pești, pot fi parteneri serioși pentru Capricorni. Scorpionii sunt hotărâți, așa că împreună veți putea cuceri cei mai înalți munți și cele mai mari provocări. Peștii sunt capabili să scoată în evidență latura ta sensibilă, care adaugă un echilibru frumos vieții tale și te ajută să te concentrezi asupra viselor și sentimentelor tale.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător poate face echipă cu Berbecul, Gemenii, Balanța și Săgetătorul. Ca Vărsător, îți pui libertatea și independența mai presus de orice, motiv pentru care semne aeriene, Gemeni și Balanță, sunt potrivite pentru tine. Aceste semne respectă și înțeleg în mod intrinsec nevoia ta de spațiu și individualitate. Vărsătorii sunt, de asemenea, compatibili cu semnele de foc, Berbec și Săgetător. Berbecul va provoca ideile Vărsătorului, stimulând conversații extraordinare și inspirând inovații creative. Săgetătorul, pe de altă parte, este la fel de deschis ca și tine, ceea ce va duce la tot felul de aventuri distractive împreună.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Zodiile compatibile cu Peșt sunt Taurul, Racul, Scorpionul și Capricornul. Pentru Peștii sensibili și visători, semnele de apă, Scorpion și Rac, sunt cele mai bune. Racul va putea clădi o relație armonioasă și de lungă durată cu Peștii. Cu Scorpionii, există o înțelegere naturală a sensibilităților celuilalt, ceea ce face mai ușoară depășirea luptelor. Peștii se descurcă bine și cu semnele depământ, Taur și Capricorn. Taurul te poate ajuta să-ți exprimi senzualitatea și să fii mai creativ în exprimarea sentimentelor. Capricornii sunt mult mai concentrați pe obiective tangibile decât Peștii visători, dar pot reprezenta o forță de bază în viața ta, ajutând la reducerea decalajului dintre fanteziile tale și realitate.

 


 

 


 

 

 
×
Subiecte în articol: compatiblitati zodii horoscop