x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Efectele Echinoxului de primăvară asupra zodiilor

Efectele Echinoxului de primăvară asupra zodiilor

de Moira Dună    |    19 Mar 2021   •   15:05
Efectele Echinoxului de primăvară asupra zodiilor
Sursa foto: Alexi Ohre - unsplash.com

Echinocțiul de primăvară se întâmplă pe 20 martie și marchează noul an astronomic. Acesta nu aduce doar flori și soare, este și un moment de reînnoire, renaștere și schimbări radicale pentru noi toți. Este, totodată, un moment de echilibru, scrie rd.com.

Previziunile pentru acesta ajută zodiile să înțeleagă impactul evenimentelor globale asupra vieții lor personale pentru următoarea perioadă. Ce înseamnă toate astea ? Că ziua de 20 martie va avea un efect profund asupra vieții tale.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Soarele intră în Berbec odată cu echinocțiul de primăvară, ceea ce înseamnă o explozie de vitalitate pentru acest semn de foc, deja destul de energic. Berbecul este născut să fie lider, așa că este timpul să acționeze, să fie creativ, să se exprime. Următorii doi ani sunt importanți pentru că vă ajută să vă atingeți cele mai înalte obiective. Vă implicați în cauze bune, pentru care depuneți efort, energie și pasiune, veți putea să aveți control asupra acestora, să fiți ma compasivi.

Sfat de curățare de primăvară al DeFranco: donați orice bunuri pe care nu le mai folosiți. 

Taur (20 aprilie-20 mai)

Taurul, ca semn al pământului, găsește o mare bucurie în plăcerile senzoriale și trebuie să se simtă în siguranță pentru a fi fericiți. Pentru echinocțiul de primăvară, ei se vor gândi la cel mai bun mod de a-și satisface nevoile și de a-și urmări propria fericire. Veți înțelege ce puteți face pentru a vă schimba percepția asupra a ceea ce aveți nevoie și cum să obțineți ce doriți.  Răspunsurile ți se pot dezvălui prin visele tale sau în conversațiile cu prietenii. Așa încât, fii creativ cu ceea ce iubești: frumusețea pământului, mâncarea bună, arte, meșteșuguri și viața sexuală.

Sfatul de curățare de primăvară: examinați cele mai vechi postări de pe rețelele sociale și reflectați la cât de mult v-ați schimbat de-a lungul anilor. Gândește-te la ce vezi și schimbă-te din nou.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt experți în arta conversației. Aceste semne aeriene sunt interesate de orice lucru și au întotdeauna o părere de împărtășit! Echinocțiul de primăvară este un moment în care să reflectați și să vă expuneți opiniile. În acest moment te simți mai vulnerabil și mai reactiv decât de obicei și va trebui să te lupți cu propria umanitate dacă vrei cu adevărat să te afirmi. Pot apărea acum situații de la locul de muncă care îți permit să obții o perspectivă mai mare asupra credințelor tale. Poți înțelege ambele părți și totuși să iei poziție. Astfel, dezvoltă-ți ideile și continuă să înveți. Comunică pe rețelele de socializare și fii la curent cu noutățile de pe internet. Gemenilor îi plac ideile noi și fac legături, însă merită să-și examineze, din când în când, propriile credințe. Acest echinocțiu este un moment de reînnoire, eperfect pentru a face exact acest lucru.

Sfatul de curățare de primăvară: luptă împotriva impulsului de a arăta celorlalți cât de inteligent ești, întrebându-te ce anume dorești să fii cu adevărat. 

Rac (21 iunie-22 iulie)

Semn de apă, Racii sunt foarte sensibili și profunzi. Cu toate acestea, acest lucru poate fi de fapt un atu. Cancerul este cel mai tenace semn al zodiacului, datorită capaciității sale de a lupta cu propriile emoții. Mai ales cele legate de carieră și colegi. Așa încât, concentrrează-te acum asupra casei. A capacitatea de a crea un cămin iubitor și primitor, decii concentrează-te asupra curățeniei și redecorării. De la farfuriile de bucătărie, la lengejeria de pat. Luna Martie le-ar putea aduce o surpriză plăcută, atât racilor singuri, cât și celor aflați într-o relație. Partenerul tău ar putea fi promovat la locul de muncă sau poți să ai parte de o reducere la ceva ce îț dorești.

Sfatul de curățarea de primăvară: Gândește-te cum este să ai noroc !

Leu (23 iulie - 22 august)

Leul este creativ și dramatic. Extrovertit și expresiv, îi place să fie în centrul atenției, așa că aceste luni de pandemie care au redus interacțiunile sociale, ți-au crescut dorința de a te apropia de persoana iubită. Este un moment bun pentru a-ți împărtăși cele mai profunde secrete și dorințe unui partener de încredere. Leul se simte foarte puternic referitor la propriile convingeri și își iau în serios valorile. Echinocțiul de primăvară este, așadar, momentul perfect pentru a începe ceva nou, mai ales dacă este un proiect creativ. Totuși, trebuie să fii mai înțelegător cu cei care nu sunt de acord cu tine și să comunici deschis. 

Sfatul de curățare de primăvară: Dedicăte unei activități care și-a adus bucurie în copilărie. 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Semn de pământ, Fecioara iubesște toate lucrurile lucrurile domestice, iar echinocțiul de primăvară este un moment minunat pentru a te concentra asupra vindecării. Fă curățenie în dulapurile din bucătărie, consumă alimente organice, grădinărește. În plus, acordă atenție intimității cu partenerul tău, împărtășiți-vă secretele și chiar deschideți un cont bancar împreună. Porți ochelari roz în această perioadă, așa că este timpul să de îndrăgostești ori să îți revigorezi relația în care te afli. Concentrarea asupra sănătății te va ajuta să faci față stresului la locul de muncă. 

Sfaturi pentru curățarea primăverii: Dezvoltă rutine comune cu cineva pe care îl iubești.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța iubește echilibrul în toate aspectele vieții sale și renunță chiar la propriile nevoi pentru a menține armonia în relații. Cu toate acestea, la echinocțiul de primăvară, Balanțea se va concentra mai mult asupra modului în care se simt cu ceilalți. Sentimente puternice, legate de convingerile tale ies la suprafață și s-ar putea să fii mai combativ decât de obicei. Însă este bine uneori să-ți pierzi calmul, așa că fii siincer cu tine atunci când te confrunți cu o problemă care te deranjează. Reconectează-te cu prietenii și familia. Însă limitele fac relațiile mai puternice, iar acum este momentul să le stabilești. Balanțele care vor un copil, s-ar putea să aibă noroc în această lună, maii ales că primăvara este momentul în care natura renaște. 

Sfatul de curățare de primăvară: Stabiilește-ți un program de somn ș respectă-l.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Semnul de apă, Scorpionul este adevărata definiție a cuvântului „apele liniștite sunt adânci”. Independenți și pasionali, Scorpionii care trăiesc cu partenerii, colegii de cameră sau familiile lor s-ar putea să se sperie din cauză că e prea mare aglomerație. Acum te concentrezi asupra rutinelor tale zilnice în raport cu resursele pe care le împarți cu ceilalți, ceea ce te poate face excesiiv de sensibil. Fă-ți însă timp pentru conversații profunde, reconectarea cu oamenii pentru a le arăta că îți pasă de ei și dezvoltă legături emoționale mai puternice. Ca un moment de echilibru, echinocțiul de primăvară este periioada excelentă pentru ca Scorpionii să-și tempereze sentimentele acerbe. Folosește-ți capacitatea de profunzime și abilitatea de a-ți înțelege partenerul pentru a ajunge la un compromis, în loc să îți arăți defectele. Dezacordurile sunt inevitabile, dar pasiunea este mai puternică ca niciodată. Înțelege diferențele și faceți o achiziție comună care vă aduce bucurie amândurora. 

Sfatul de curățare de primăvară: Crează-ți propriul spațiu pentru a recâștiga sentimentul de singurătate.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii sunt semne de foc optimiste, iubitoare de distracție. Nu le este frică să iasă de pe calea bătătorită și să-și croiască propriul drum. Atât exploararea lumii, cât și cele ale minții prin lectură și film, educație și cercetare.” Pe lângă un timp pentru noi începuturi și învățare de lucruri noi, echinocțiul de primăvară este un moment de reînnoire. Relațiile și dragostea par a fi singurele lucruri care te atrag în acest moment. Este în regulă să fii sensibil, chiar dacă te simți străin față de propriile tale sentimente. Dacă începi o luptă, nu fugii. Permiteți să îți pui sentimentele în mâinile altuia și ai încredere în ele suficient pentru a le da drumul.

Sfat de curățare de primăvară: Învăță lucruri nou și împărtășiți-le cu persoanele din jur. 

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Capricornul este prietenul serios la care mergi atunci când ai nevoie de sfaturi cu privire la relațiile tale, cariera sau banii tăi. Semn de pământ talentat în afaceri și în carieră, începi acest an solar punându-ți în ordine problemele financiare. Poți face planuri pentru a căuta un loc de muncă mai bun și îți completezi CV-ul. Dacă îți place serviciul actual, atunci este momentul să fii proactiv. Te simți mai sigur pe tine ca niciodată, așa că nu-ți fie teamă să ceri mai mult. Capricornilor le place, de asemenea, să aibă un mediu stabil de casă, așa că petreceți ceva timp cu familia.

Sfatul de curățare de primăvară: Nu-ți fie teamă de rutină. Te ajută să fii mai ordonat și să-ți planifici treburile pe care le ai de făcut.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Ca semn aerian, Vărsătorului îi place să vorbească, să împărtășească idei, să comunice. Sunt răzvrătiții independenți ai zodiacului, dar au un cod intern puternic după care trăiesc. Echinocțiul de primăvară este un moment excelent pentru a reflecta asupra modului în care vă folosește acesta. Și ia în considerare felul în care acorzi importanță prea mare unor lucruri care nu au valoare. Reevaluează-ți prezentul, pe baza informațiilor noi pe care le-ai putea găsi despre trecutul tău. Este timpul să cunoști alți oameni, să te alături unor grupuri și să explorezi lucruri noi. Vrei să te distrezi ? Acesta este un moment minunat pentru a fi creativ. Toată lumea are nevoie de cel mai bun prieten, iar tu ești exact acela.

Sfatul de curățare de primăvară: Apelează la un prieten vechi pentru a te relaxa într-un mod distractiv.

Pești (19 februarie-20 martie)

Sensibilul Pește trece prin schimbări în perioada echinocțiului de primăvară. Soarele se mută din Pești în Berbec pe măsură ce ciclul de un an se încheie. Este timpul să te vezi într-o lumină nouă și să te protejezi împotriva oricărui lucru care te-ar putea doborî. Este posibil să simțiți o anumită tandrețe cu privire la trecutul tău, dar nu fi supărat, întrucât începi să te vindeci. Fii blând cu tine și cu ceilalți și eliberează=te de orice te face să te simți victimă. Acest lucru te ajută să schimbi modul în care te raportezi la lume. Acest semn de apă simte lucrurile profund, iar acum este momentul să ai grijă de el. Stabilește limite clare cu ceilalți pentru a-ți proteja sensibilitatea și a-ți dezvolta intuiția.

Sfatul de curățare de primăvară: Schimbă-ți tunoasea sau răsfață-te cu ceva care te face să te simți atrăgător.

 

×
Subiecte în articol: echinox horoscop zodii