x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Enigmaticul Ophichus. 5 zodii compatibile cu cel de-al 13-lea semn

Enigmaticul Ophichus. 5 zodii compatibile cu cel de-al 13-lea semn

de Moira Dună    |    12 Oct 2021   •   11:57
Enigmaticul Ophichus. 5 zodii compatibile cu cel de-al 13-lea semn
Sursa foto: Chermiti Mohamed Unsplash.com

Posibilitatea existenței unei a 13-a zodii incită permanent interesul astrologilor. Se spune că, în trecut, aceasta se numea Ophichus, era situată între Scorpion și Săgetător și privea persoanele născute în perioada 29 noiembrie - 17 decembrie, scrie bustle.com.

Cei născuți sub influența  acestui semn sunt considerați fericiți, onești, intelectual și inteligenți. Totodată, sunt carismatici, creativi și ambițioși. Se adaptează ușor la schmbare, fug de rutină și au nevoie de un partener care să le înțeleagă pasiunea pentru explorarea lumii. Dar sunt și nerăbdători, temperamentali, nu au în calcul consecințele, creând gelozie în relații. 

Pentru a avea o relație bună cu persoanele născute în zodia Ophichus trebuie să li se respecte independența, să li se permită să fe în centrul atenției. Astfel, cinci semne sunt considerate cele mai compatibile cu Ophichus. 

1. Pești (19 februarie - 20 martie)

Romantici, guvernați de planeta Neptun, Peștii sunt perfecți pentru cei născuți sub influența lui Ophichus. Ambii sunt visători și creativi. Peștii dau totul în relațiile lor și preferă să-și asume un rol mai susținător, care se aliniază bine nevoilor acestor persoane într-un parteneriat romantic. Sunt două semne care își pot împărtăși cu ușurință emoțiile și sentimentele. Și, mai mult, ambele se adaptează ușor la medii noi, așa că sunt minunate împreună în perioade de schimbare.

2. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Practicul Capricorn, ambițios și orientat spre obiective, se înțelege foarte bine cu Ophichus. Ambii sunt motivați intelectual, muncitori și competitivi atât în ​​viața lor profesională, cât și în cea personală. Sunt înțelegători și se sprijină atunci când celălalt trebuie să-și petreacă timp suplimentar la serviciu, deoarece știu că unele lucruri sunt necesare atunci când trebuie să-ți atingi biectivele. Capricornul nu are nicio problemă cu faptul că Ophiuchus vrea să stea doar cu el însuși. Ori de câte ori Ophiuchus intră într-una din stările lor de spirit, Capricornul va fi o forță de bază. Cei doi pot forma un cuplu echilibrat.

3. Ophiuchus (29 noiembrie - 17 decembrie)

Când vine vorba de dragoste, nu toate semnele pot întâlni cu succes pe cineva din același semn. La urma urmei, cele mai grave trăsături vor fi probabil reflectate înapoi. Dar un cuplu cu două semne Ophiuchus s-ar distra mult împreună. Sunt extrem de compatibili mai ales în timpul călătoriilor.

4. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ophiuchus pare să se descurce destul de bine cu semnele sensibile ale apei, iar Racul nu face excepție. Amândouă sunt semne loiale și posesive. Această din urmă trăsătură uneori stârnește gelozia dar deschide calea spre satisfacție fizică și emoțională, ambele fiind cheia unei relații de succes. La fel ca Peștii, Racul este fericit să joace rolul secundar, ceea ce Ophiuchus apreciază cu adevărat la un partener. Este o pereche în general, deoarece Racul îl va face pe Ophiuchus să se simtă ca acasă, în timp ce Ophiuchus îl va face pe Rac să se simtă util.

5. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ophiuchus și Balanțele funcționează excelent unul cu celălalt, deoarece Balanțele, un amestec de Capricorn și Pești, sunt intelectuale,  creative și pasionate de artă. Se înțeleg imediat și vor avea conversații fascinante care durează ore întregi. Atât Ophichus, cât și Balanța vor să descopere locuri noi. Balanța este orientată spre relații, care trăiește pentru a-și face fericit partenerul. Dacă Ophiuchus are nevoie de spațiu, Balanța le va da asta. Dacă au nevoie de cineva care să-i liniștească, Balanța este mai mult decât fericită să le ofere afecțiune. Cele două semne pot începe ca prieteni înainte de a deven iubiți.

×
Subiecte în articol: ophichus