x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 16 - 22 august 2021. Fecioarele află un secret. Berbecii au succes

Horoscop 16 - 22 august 2021. Fecioarele află un secret. Berbecii au succes

de Andreea Lovin    |    12 Aug 2021   •   15:52
Horoscop 16 - 22 august 2021. Fecioarele află un secret. Berbecii au succes

Berbec

Nu este cea mai strălucită săptămână de până acum, dar astrele te suștin să treci peste orice obstacol. Divinitatea îți cere să ai încredere pentru că lucrurile vor fi exact așa cum trebuie să fie. Nu-ți pierde speranța. Toate se vor îmbunătăți în viața ta. Caută să îți rezolvi lipsa de armonie domestică. Poate fi necesar să repari ceva prin casă.

Taur

Este o săptămână a conflictelor. Te vei întâlni cu cineva care te va provoca foarte ușor să ieși din zona de confort. Poate fi o persoană întâlnită recent sau vei cunoaște curând pe cineva care te va atrage către ceartă. Încearcă să nu te consumi prea mult. A venit timpul să decizi ceva important. Ascultă în continuare de intuiția ta și vei știi ce hotărâre să iei.

Gemeni

Ai idei minunate ce merită puse în practică. Urmează-ți intuiția pentru că te va ghida excelent. Vei face shopping și vei găsi exact ceea ce cauți. Săptămâna aceasta pendulezi mult între dulce și amar. Fericirea și frica apar împreună, dar vei găsi o cale de rezolvare pentru a vedea partea plină a paharului. Poți primi o invitație la un eveniment.

Rac

Prietenii sunt cei mai importanți în această perioadă. Săptămâna aceasta va aduce multă comunicare, planificare și călătorii. Te vei bucura de momente tandre în cuplu și plimbări în natură. Plănuiești să-ți faci mai mult timp pentru viața socială și familie.

Leu

O nouă iubire! Te vei îndrăgosti de cineva sau relația ta va atinge un nou nivel de evoluție. Poți cunoaște o persoană dintr-o comunitate sau pe rețelele de socializare. Cineva îți dorește atenția. Fii mai încrezător cu dragostea. Universul îți surâde și te încurajează să începi noi capitole în viața ta, inclusiv în carieră. Apare o nouă ofertă de muncă.

Fecioară

Este o săptămână a extremelor. Acceptă diferențele care apar în viața ta și adaptează-te la orice schimbare. Încă nu a venit momentul să realizezi ceva la care te gândești. Amintește-ți că totul are un scop și un timp divin integrat. Sănătatea se va îmbunătăți. Poți afla secrete interesante sau poate chiar tu ești persoana care ascunde ceva.

Balanță

Comunicarea este deficitară. Te poți face înțeles greșit. Încearcă să te exprimi clar și răspicat. Totodată, ascultă și de ceilalți. Este o săptămână plină de suprize, fii flexibil. Acceptă neprevăzutul. Se poate să-i ceri scuze unei persoane, deoarece apar neînțelegeri. Totuși, te vei bucura de iubire și pasiune. Poți avea o întâlnire romantică.

Scorpion

Te bucuri de roadele tale. Poți achiziționa o casă sau te gândești să-ți muți chiria. Confortul tău va fi cel mai important în această perioadă. Vei savura viața profund, alături de partener. Poți primi mesaje frumoase sau propuneri. Așteaptă-te la îmbunătățiri financiare. Poți avea creșteri salariale. Te vei bucura de banii tăi.

Săgetător

Este săptămâna rezolvărilor. În ciuda obstacolelor care pot apărea, ești protejat de Jupiter, Marele Benefic care te va inspira să pui în practică ceea ce ai învățat. Poți fi mai preocupat de studiu sau acumulezi mult mai ușor noile informații. Poți avea un succes nesperat, chiar într-o dispută.

Capricorn

Ai probleme cu încrederea. Cineva îți va spulbera așteptările și te vei consuma destul de mult din acest motiv. Săptămâna va trece rapid pentru tine și abia vei avea timp să conștientizezi eventimentele. Poți avea o problemă cu cineva din comunitatea din care faci parte.

Vărsător

Se putea și mai bine! În această săptămână, nu este deloc recomandat să investești în lucruri de valoare. Poți avea pierderi. Nu te încrede în oricine. Ai de înfruntat un test al discernământului. Mintea poate fi mai neclară. Nu te pierde în comparații și discută cu un prieten despre problemele tale. Ai nevoie de o părere exterioară.

Pești

Banii și cariera sunt pe primul loc în viața ta. Va trebui să plătești o sumă de bani pentru a avea acces la ceva important. Poți să te perfecționezi la job sau șefii te pot solicita mai des. Nu te stresa prea mult! Gândește-te și la sănătatea ta mentală. Apare un val de bani. Vei fi binecuvântat. Treci peste orice obstacol.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop