x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2018: Trei zodii vor avea probleme in septembrie

Horoscop 2018: Trei zodii vor avea probleme in septembrie

26 Aug 2018   •   10:06
Horoscop 2018: Trei zodii vor avea probleme in septembrie

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2018. Vara se apropie de sfarsit. Vine prima luna calendaristica de toamna. Dar nu pentru toate zodiile septembrie va fi usoara si placuta. 

Taur

Va veti confrunta cu probleme de sanatate. Nu foarte serioase, a adevarat, dar destul de enervante. O gripa, o raceala si alte cateva asemenea afectiuni sunt foarte posibile. Chiar de mai multe ori in intervalul dat. 

Rac

O gramada de dificultati, de obstacole si divergente. Pentru a nu va da viata peste cap, incercati sa nu mai puneti la suflet tot ce se intampla. Priviti totul cu mai mult calm. Aceasta perioada de neplaceri nu va dura mult, de aceea trebuie sa aveti rabdare, dar si curaj pentru a merge mai departe si pentru a suporta toate loviturile sortii. 

Sagetator

Sanatatea va fi punctul nevralgic al lunii. Sunt posibile probleme cu ficatul, cu stomacul. Iar una dintre principalele cauze o constituie alimentatie. Prin urmare, mare atentie la ce puneti in farfurie. Evitati macarurile grase, produsele afumate si picante. Concentrati-va mai mult pe legume si carne slaba. Totusi, pentru linistea dumneavoastra, faceti o programare la medic. 

 

 

×