x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2020 - Pești. Anul 2020 aduce oportunități, dar și provocări

Horoscop 2020 - Pești. Anul 2020 aduce oportunități, dar și provocări

09 Dec 2019   •   13:41
Horoscop 2020 - Pești. Anul 2020 aduce oportunități, dar și provocări
Sursa foto: pixabay.com

Pești, 2020

Anul 2020 este anul intuiției. Încă de la începutul anului reușești să atingi un echilibru interior care te ajută în toate segmentele vieții. Astfel, intuiția reușește să îți ghideze calea atât atunci când vorbim de zona profesională, cât și atunci când vorbim de cea financiară și sentimentală.

Deși în general ești o persoană indecisă, anul 2020 vine cu mai multă siguranță și mai multă încredere în alegerile pe care le faci, cât și când vine vorba de direcția în care se îndreaptă viața ta.

Mai mult, aceast optimism cu care privești lucrurile îți aduce creativitate, iar pasiunile pe care le ai încep să prindă contur și există chiar șansa să le transformi într-o sursă de venit.

Cea de-a doua parte a anului vine cu mai multe provocări și va fi nevoie să renunți pentru diverse perioade de timp la pasiunile pe care le ai, pentru a putea să te ocupi de problemele care apar în viața ta. Pe de altă parte, viața sentimentală este exact așa cum ai visat, iar pasiunea din viața de cuplu te ajută să privești lucrurile cu calm și speranță.

Ultimele luni ale anului vin cu oportunități pe plan financiar, însă este indicat să nu renunți la pasiunile tale doar de dragul banilor.

×
Subiecte în articol: horoscop 2020 pesti