x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 4 semne zodiacale care sunt cel ma puțin afectate de sezonul Săgetătorului

Horoscop. 4 semne zodiacale care sunt cel ma puțin afectate de sezonul Săgetătorului

28 Noi 2018   •   10:47
Horoscop. 4 semne zodiacale care sunt cel ma puțin afectate de sezonul Săgetătorului

Sezonul săgetătorului a început oficial pe 22 noiembrie și se va încheia pe 21 decembrie. Optimismul și energia Săgetătorului este exact ce avem nevoie, iar dacă o să folosim această energie corect, o să ne simțim mai aventuroși decât în mod normal, potrivit Bustle.

Cu toate acestea, sezonul Săgetătorului nu va avea efecte asupra câtorva semne zodiacale. Acestea vor fi în continuare blocate în agitație și neliniște sau vor prefera să se închidă în casă.

Berbec

S-au întâmplat multe în ultima perioadă. Astfel, chiar dacă optimismul Săgetătorului intră în acțiune, nu prea ai timp de asta. Ești într-o continuă alergare și ești mereu cu capul în nori.

Rac

Energia Săgetătorului nu va ajunge și la tine. Cu toate acestea, această perioadă îți va permite să gândești mai limpede și să analizezi toate posibilitățile înainte de a lua o decizie. Optimismul nu va fi atât de prezent, însă gândirea critică nu te va părăsi.

Fecioară

Vei avea parte de o perioadă din care drama nu va lipsi. Astfel, sezonul Săgetătorului îți va da șansa de a-ți exersa abilitățile de a face față valului de probleme cu care se confruntă oamenii din jurul tău.

Capricorn

Chiar dacă sezonul Săgetătorului vine cu energie și optimism, pentru tine lucrurile vor sta altfel. Acum este momentul să te relaxezi, după toată perioada agitată prin care ai trecut.  

×
Subiecte în articol: horoscop sezonul sagetatorului