x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 5 semne zodiacale care nu văd nimic greșit în a înșela

Horoscop. 5 semne zodiacale care nu văd nimic greșit în a înșela

09 Apr 2019   •   09:55
Horoscop. 5 semne zodiacale care nu văd nimic greșit în a înșela
Sursa foto: pixabay.com

Există persoane care ar putea să înșele o dată și altele care nu consideră infidelitatea o problemă. Potrivit Your Tango, aceste cinci semne zodiacale sunt predispuse la a înșela în nenumărate rânduri.

1. Gemeni

Gemenilor nu le place când devin prea confortabili într-o relație, pentru că nu le place rutina, iar când aceasta se produce, aceștia sunt tentați să înșele. Gemenii urăsc plictiseala, iar când nu e nimic care să-i distreze, nu au nicio problemă să pășească în afara relației pentru a căuta distracția.

2. Balanță

Balanțele nu se simt vinovate atunci când înșeală. Dacă se simt singure sau dacă simt că partenerul nu le acordă suficientă atenție, Balanțele vor merge să caute pe cineva care ar putea ține locul în cazul lucrurilor pe care nu le primesc de la partenerul de cuplu.

3. Leu

Leii simt nevoia să fie în centrul atenției, iar dacă nu primesc atenția pe care o vor de la partener, o să înșele. De fiecare dată când un Leu înșeală se gândește că este ultima dată, însă nu este niciodată așa.

4. Pești

Peștii sunt foarte sensibili și nu vor să rănească pe nimeni, așa că atunci când nu sunt fericiți într-o relație, preferă să înșele decât să spună ceea ce simt.

5. Vărsător

Vărsătorii sunt adepții unui mod neconvențional de a trăi. Le place adrenalina și vor păși cu încredere în afara relației de câte ori simt nevoia de ceva nou.

×
Subiecte în articol: relaţii horoscop infidelitate