x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 6 iulie. Fecioarele vor avea un rol cheie intr-o situatie instabila

Horoscop 6 iulie. Fecioarele vor avea un rol cheie intr-o situatie instabila

05 Iul 2018   •   15:59
Horoscop 6 iulie. Fecioarele vor avea un rol cheie intr-o situatie instabila

Horoscop 6 iulie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de joi.

Horoscop 6 iulie BERBEC: Relatiile cu ceilalti sunt minunate, pentru ca ai norocul de a atrage alaturi de tine doar oameni tonici, optimisti, care iti transmit si tie starea lor de bine. 

Horoscop 6 iulie TAUR: Esti gata sa pornesti la un drum nou, dar, inainte de a-i da startul, ar fi bine sa ceri informatii de la un expert in domeniu. Ideile cele mai bune vin de la altul mai bine pregatit. 

Horoscop 6 iulie GEMENI: Desi ai fi tentat sa respingi o anumita provocare, nu fi atat de ferm cand spui nu. Lasa acolo un pic de loc de intoarcere, pentru ca s-ar putea sa vrei sa incerci la acea varianta.

Horoscop 6 iulie RAC: Apare o sansa noua in fata ta, dar daca tot o compari cu cei mai trait si inainte, nu prea ii descoperi atuurile. Tu esti altul, situatia e alta acum, deci bucura-te de noutate!

Horoscop 6 iulie LEU: Iubirea te face sa plutesti, toata lumea este a ta si te simti capabil de orice. Atunci cand esti sustinut neconditionat de pe margine, capeti aripi si poti mai mult decat ai putea crede!

Horoscop 6 iulie FECIOARA: Joci un rol cheie intr-o situatie instabila, in care nimeni nu reusea sa restabileasca echilibrul. Tu privesti lucrurile mult mai clar, de pe margine, detasat.

Horoscop 6 iulie BALANTA: Nu te opri niciodata sa intrebi, sa citesti si sa studiezi, pentru ca tot ce afli e scoala vietii. Azi ai ocazia de a intalni o persoana a carei intelepciune o apreciezi la superlativ.

Horoscop 6 iulie SCORPION: Discutia pe care o ai astazi cu o persoana mai tanara decat tine iti deschide noi directii de abordare a unei probleme. E o alta viziune, vede lucrurile diferit.

Horoscop 6 iulie SAGETATOR: Ai nevoie de o legatura mai stransa cu natura. Ajunge sa arunci o privire pe geam, sa vezi macar un petic de cer senin si inspiratia da navala in mintea ta. 

Horoscop 6 iulie CAPRICORN: Chiar daca nu-ti ies intotdeauna lucrurile exact asa cum ai dori, nu trebuie sa le privesti ca pe un capat de tara, ci doar ca pe inca o lectie primita de la viata.

Horoscop 6 iulie VARSATOR: Cere si ti se va da, asa se spune, deci tu de ce incerci sa le faci pe toate de unul singur? Sunt suficiente persoane in preajma ta dispuse sa puna umarul.

Horoscop 6 iulie PESTI: Viata sentimentala capata un ritm alert si abia astepti sa ajungi mai repede la un anumit nivel, de la care poti spune, mai sigur pe tine, ca este ceea ce ai visat.


www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 6 iulie horoscop