x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 6 semne zodiacale care se simt îngrozitor dacă îi dezamăgesc pe cei din jur

Horoscop. 6 semne zodiacale care se simt îngrozitor dacă îi dezamăgesc pe cei din jur

14 Oct 2019   •   12:45
Horoscop. 6 semne zodiacale care se simt îngrozitor dacă îi dezamăgesc pe cei din jur
Sursa foto: pixabay.com

Senzația că ai dezamăgit pe cineva este dureroasă. Dacă încerci să faci ceva și nu reușești, dezamăgirea din ochii celorlalți te poate dărma. Unele persoane pur și simplu nu pot suporta sentimentul că au dezamăgit pe cineva, mai ales aceste șase semne zodiacale, după cum scrie Your Tango.

Pești

Când persoanele aflate sub acest zodiacal dezamăgesc pe cineva sunt și ele dezamăgite de propria persoană. Peștii empatizează foarte mult și nu vor să rănească pe nimeni, în niciun fel.

Capricorn

A face lucrurile bine, a-și respecta promisiunile și a nu dezamăgi pe nimeni, face parte din felul de a fi a Capricornilor. Această mândrie caracteristică îi dărâmă atunci când dezamăgesc pe cineva.

Rac

Racii își construiesc viața în jurul nevoilor celorlalți, așa că atunci când ceva nu merge cum trebuie, iar oamenii sunt dezamăgiți, aceștia se simt îngrozitor. În plus, Racii se simt responsabili pentru fericirea celorlalți.

Balanță

Balanțele nu suportă să îi dezamăgească pe ceilalți. Persoanele aflate sub acest semn zodiacal au tendința să facă lucruri cu care nu sunt de acord doar pentru a nu îi dezamăgi pe cei din jur.

Leu

Leii știu că oamenii au așteptări de la ei, iar încrederea pe care o au în propria persoană îi face să se întristeze extrem de mult dacă ajung să dezamăgească. Leii sunt dornici să ajute și vor face orice le stă în putință pentru a nu vedea oameni dezamăgiți.

Fecioară

Oamenii au tendința să vină la Fecioare pentru a cere ajutor și se bazează pe ele atunci când este ceva de reparat. Acestea simt multă mândrie atunci când ajută pe cineva, iar dacă nu reușesc, se simt rușinate.

×
Subiecte în articol: horoscop dezamagire