x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 7 iunie. Balantele vor intampina multe piedici

Horoscop 7 iunie. Balantele vor intampina multe piedici

07 Iun 2018   •   08:03
Horoscop 7 iunie. Balantele vor intampina multe piedici

Horoscop 7 iunie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de joi.

Horoscop 7 iunie GEMENI: Se vede ca esti obosit, pentru ca practic nu ai chef de nicio activitate care te-ar putea solicita catusi de putin. Dar cand ti-e lumea mai draga, apar situatii iritante.

Horoscop 7 iunie RAC: Asteapta-te la discutii in contradictoriu, la controverse si animozitati, pentru ca nici tu, nici ceilalti nu va puteti abtine de la remarci si comentarii acide.

Horoscop 7 iunie LEU: Te afli intr-un anturaj constructiv, in care dai randament in orice activitate colectiva. Va completati unii pe altii, va sustineti reciproc si roadele sunt promitatoare.

Horoscop 7 iunie FECIOARA: Ai o rezistenta de invidiat, pentru ca tu suporti orice situatie, oricat de complicata ar fi. Se vede ca ai trecut prin multe si nu te lasi cand e mai greu.

Horoscop 7 iunie BALANTA: Piedica ce apare azi in calea ta te tine pe loc incat consideri ca singura iesire din impas e sa pui punct aici si sa te apuci de altceva. Mai bine iei pauza.

Horoscop 7 iunie SCORPION: Esti pregatit pentru o mare schimbare in viata ta, de care iti agati toate sperantele. Esti sigur ca faci pasul potrivit si de acum lucrurile evolueaza spre bine.

Horoscop 7 iunie SAGETATOR: Peste tot esti primit cu simpatie, cu zambetul pe buze, cu o vorba buna. Este exact ce aveai nevoie pentru a prinde curaj si a duce la capat proiectul inceput.

Horoscop 7 iunie CAPRICORN: Faci echipa buna cu o persoana energica si implicata in proiectul care te preocupa. Te impinge si pe tine de la spate, te motiveaza sa depui toate eforturile.

Horoscop 7 iunie VARSATOR: Azi poti iesi primul din orice confruntare de forte, spre satisfactia si mandria ta deplina. E bine ca tintesti spre cele mai inalte varfuri, nu te multumi cu putin.

Horoscop 7 iunie PESTI: Ai alaturi un exemplu demn de lauda, pe care il poti urma, pentru ca, daca el a reusit, poti si tu, folosind reteta succesului sau. Cere-i sfatul, stai in umbra sa!

Horoscop 7 iunie BERBEC: Nu nimeresti in cea mai vesela companie iar tristetea celor din jur te influenteaza. Ai si tu motivele tale de nefericire incat e normal sa rezonezi la problemele altora.

Horoscop 7 iunie TAUR: O afacere pe cont propriu ar fi cea mai inteleapta decizie pe care ai putea s-o iei. Poate deja ai acumulat un capital care asteapta sa fie investit in aceasta directie.

www.acvaria.com

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 7 iunie horoscop