x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 9-16 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Berbecii călătoresc, Taurii trec prin furtună

Horoscop 9-16 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Berbecii călătoresc, Taurii trec prin furtună

de Redacția Jurnalul    |    07 Sep 2024   •   17:20
Horoscop 9-16 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Berbecii călătoresc, Taurii trec prin furtună
Sursa foto: Captura video adevaruri ascunse

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, horoscopul celor 12 zodii pentru săptămâna 9-16 septembrie 2024.

Horoscop 9-16 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Săptămâna viitoare îți va aduce oportunități importante legate de comunicare. Fii deschis la schimbul de păreri și ascultă ce au de spus ceilalți. Vei primi mesaje, telefoane și emailuri care te vor ține conectat cu cei din jur. De asemenea, e posibil să faci o călătorie, poate pentru o reuniune de familie sau o întâlnire romantică, dacă ești singur.

Horoscop 9-16 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

O săptămână furtunoasă se anunță, marcată de tensiuni și dispute. O situație pe care ai creat-o tu însuți te-ar putea aduce la un conflict intens, poate chiar o ruptură. Fii atent la gestionarea emoțiilor și încearcă să abordezi situațiile cu prudență și calm. Încearcă să eviți dramele.

Horoscop 9-16 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Săptămâna viitoare aduce energie pozitivă, prietenii și schimbări favorabile. Întoarcerea cuiva din trecut îți va aduce multă bucurie. Vei reîntări relațiile amicale și, dacă ești singur, ar trebui să faci primul pas în dragoste. Nu aștepta ca celălalt să acționeze, preia tu inițiativa!

Horoscop 9-16 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

O perioadă de succes începe pentru tine. În plan profesional, vei avea parte de reușite materiale și oportunități noi. Întâlnirea cu o persoană influentă va pune bazele unei colaborări puternice, fie în afaceri, fie în plan personal. Ai toate șansele să construiești ceva durabil în această săptămână.

Horoscop 9-16 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Săptămâna aceasta îți aduce echilibru și oportunități pasionale. Vei avea ocazia să călătorești, chiar și în străinătate, și să faci descoperiri importante. Însă, nu te grăbi – succesul vine treptat. Asigură-te că îți iei timp pentru a consolida orice nouă relație sau afacere.

Horoscop 9-16 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Ai parte de protecție din partea unei persoane influente, care te va ajuta să rezolvi o problemă ce te frământă de ceva timp. Ai încredere în tine și în direcția în care mergi. Vei primi sprijinul necesar pentru a-ți atinge obiectivele, deci nu ezita să acționezi.

Horoscop 9-16 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Săptămâna viitoare va fi una cu suișuri și coborâșuri. Emoțiile tale pot oscila, însă este important să gestionezi gelozia și posesivitatea în relațiile tale. Fii atent și la cheltuieli, deoarece există riscul să rămâi fără bani din cauza impulsurilor.

Horoscop 9-16 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

E timpul să îți schimbi mentalitatea și modul de acțiune. Săptămâna aceasta îți aduce oportunități de schimbare favorabilă, mai ales datorită unor deplasări sau întâlniri benefice. Vei acționa rapid și vei observa că șansele sunt de partea ta dacă îți păstrezi deschiderea.

Horoscop 9-16 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Un nou început profesional te așteaptă, mai ales dacă până acum nu ai avut o activitate stabilă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă îți va oferi ajutorul de care ai nevoie pentru a construi o relație solidă, fie în afaceri, fie în plan personal.

Horoscop 9-16 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Săptămâna aceasta semnalează sfârșitul unei perioade dificile pentru tine. Este momentul să accepți schimbarea profundă pentru a găsi liniștea pe care o cauți. Doar dacă lași în urmă trecutul și accepți transformarea, vei trăi o renaștere în toate domeniile vieții tale.

Horoscop 9-16 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Săptămâna viitoare îți aduce succes și recunoaștere. Vei avea parte de vitalitate și vei clarifica fericit situațiile care te-au neliniștit. Pentru cei creativi, este o perioadă favorabilă în care ideile tale vor străluci. În dragoste, marea iubire îți poate apărea la orizont, cu condiția să fii deschis.

Horoscop 9-16 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

O alegere importantă se întrevede, însă trebuie să renunți la ezitare și îndoieli. Reflectează bine înainte de a acționa și evită rivalitățile inutile. Dacă iei decizii informate și eviți impulsivitatea, vei avea parte de succes în ceea ce îți propui.

×