x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop: Ce ţi-au pregătit astrele pentru luna aprilie

Horoscop: Ce ţi-au pregătit astrele pentru luna aprilie

31 Mar 2014   •   14:30
Horoscop: Ce ţi-au pregătit astrele pentru luna aprilie

Luna aprilie va fi influenţată din punct de vedere astronomic de eclipsa de lună din 15 aprilie şi cea inelară de Soare din 29 aprilie. Astrologul Mariana Cojocaru a realizat la #romaniatv# tabloul fiecărei zodii pentru cea de-a patra lună a anului.

BERBEC

Nativi din Berbec sunt primii vizaţi de eclipsa de Lună, iar în ultima parte a lunii sunt vizate câştigurile, când are loc eclipsa de Soare. Acest lucru înseamnă că unii Berbeci vor trăi extazul, iar ceilalţi care până acum nu au ştiut să pună punctul pe i, au făcut compromisuri vor simţi pe pielea lor ce este agonia. Cei din urmă vor simţi viaţa ca un labirint existenţial şi nu vor ştii încotro s-o mai ia pentru a găsi ieşirea din acestă situaţia astrologică nefavorabilă.

Citeşte şi Horoscopul sexual al lunii aprilie

Luna aprilie este o perioadă în care Berbecii trecuţi de 35 de ani vor trebui să ai mare grijă la sănătate, deoarece eclipsa de Lună, în mod deosebit, îşi pun amprenta asupra lor şi asupra stării de spirit. Este momentul pentru un nou început. Cei care acum gândesc că vor să înceapă ceva care să-i pună în mişcare, să-i motiveze pentru ceea ce urmează să facă pentru următorii 9,10 ani, eclipsa vine şi îi ajută exact în această casă a iniţiativei.

TAUR

Taurii sunt printre cei mai marcaţi nativi de aspectele lunii aprilie. Se anunţă tot felul de schimbări, unele chiar majore. Conjuncţia Soare-Uranus se produce pe casa bolilor cronice, ceea ce înseamnă că toţi nativii care ştiu că au anumite afecţiuni li se recomandă să ţină cont de sfaturile specialiştilor şi să nu îşi neglijeze sănătatea şi tratamentul.

Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în luna aprilie 2014

Feriţi-vă de duşmanii vizibili şi invizibili, nu umblaţi în zone întunecoase pentru că eclipsele scot la lumină persoane dubioase. O altă recomandare a astrologului Mariana Cojocaru pentru aceşti nativi este să aibă grijă dacă au în preajma lor nativi din Taur cu probleme psihice pentru că eclipsele predispun la suicid.

Descoperă restul horoscopului pentru luna aprilie pe RomâniaTV.net.

×