x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 1-2 aprilie. Ce se va întâmpla de 1 aprilie?

Horoscop de weekend, 1-2 aprilie. Ce se va întâmpla de 1 aprilie?

31 Mar 2017   •   19:50
Horoscop de weekend, 1-2 aprilie. Ce se va întâmpla de 1 aprilie?

Berbec

Oboseala din ultimele zile începe să se resimtă treptat şi nu vei mai putea respecta promisiunile făcute familiei. Nu căuta scuze şi găseşte o cale prin care să-ţi recapeţi energia, dar şi să te revanşezi. Weekendul acesta este momentul perfect pentru a rezolva orice probleme.

Taur

În următoarele zile, îţi vei da seama cât de importantă este câştigarea încrederii, aprecierii şi respectului din partea unei persoane speciale şi vei face tot posibilul să îi intri în graţii. Vei organiza surprize mici, prin care să îţi arăţi sentimentele şi vei fi foarte fericit pentru că persoana va fi receptivă.

Gemeni

Relaxează-te şi nu mai căuta explicaţii pentru tot ce se petrece în jurul tău. Nu eşti responsabil de toate lucrurile şi, în niciun caz, nu poţi face nimic pentru a le opri. Profită de aceste zile pentru a te relaxa, pentru a medita şi pentru a scăpa de energiile negative.

Rac

Este ziua deciziilor importante. Cum stai pe plan profesional? Dar personal? Ai sentimentul că eşti mereu dezamăgit? Poate că e timpul să schimbi ceva.  Nu te grăbi pentru că ai timp să reflectezi asupra tuturor deciziile luate recent

Leu

Nimic nu mai pare simplu când cei din familie sunt implicaţi. Eşti mereu cu gândul la ei, sau ei sunt cu gândul la tine. Cu toate că vei fi departe de ei, reîntâlnirea va fi cu atât mai frumoasă. Bucură-te de moment, ei vor fi acolo întotdeauna pentru tine.

Fecioară

Îţi place să dai sfaturi oamenilor şi să îi ajuţi să-şi găsească drumul în viaţă, chiar dacă ei nu îţi cer asta. Nu se ştie motivul exact, dar oamenii se deschid în faţa ta. Vei observa acest lucru sâmbătă, când vei petrece toată ziua în compania unei persoane foarte dragi.

Balanţă

Cu toții avem convingerile noastre profunde la care nu vrem să renunţăm, dar societatea ne presează și nu este întotdeauna ușor să trăieşti în armonie perfectă cu idealurile pe care le avem. Eşti foarte abătut şi nu ştii dacă să spui lucrurilor pe nume.

Scorpion

Pentru că libertatea ta este mult mai importantă decât orice altceva, adeseori, este foarte dificil să te implici, fie personal, fie profesional. Vrei să găseşti o cale de mijloc, dar acest lucru este imposibil. Trebuie să prioritizezi cumva persoanele din viaţa ta.

Săgetător

Unii oameni foarte înguşti la minte, sau care vor să-ţi testeze limitele, s-ar putea să te calce pe nervi. Din nefericire pentru ei, eşti o persoană foarte deschisă şi tolerantă şi nu dai curs invitaţiilor răutăcioase. Ţine-o tot aşa!

Capricorn

Ar trebui să iei în considerare decizia de a sta departe de oameni care te influențează negativ şi care vor să-şi pună amprenta asupra ta cu orice preţ. Aceştia nu sunt prietenii tăi, cu toate că pare că au cele mai bune intenţii.

Vărsător

Sfârşitul de săptămână îţi va oferi posibilitatea de a te reenergiza și regenera, dinspre interior, spre exterior. Profită de energiile pozitive pentru a aprofunda relațiile cu oamenii care te iubesc şi care te apreciază cu adevărat şi să te distanţezi de oamenii falşi.

Peşti

Iţi place să fii liber, să faci ceea ce vrei, iar asta i-ar putea deranja pe prietenii tăi, pentru că nu sunt întotdeauna disponibili pentru tine. Sunt preocupați cu propria lor afacere sau nu sunt aşa energici ca tine. Nu sta în casă, doar pentru că nu vor ei!

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop de weekend