x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 10 - 11 august. Săgetătorii sunt predispuși la conflicte

Horoscop de weekend, 10 - 11 august. Săgetătorii sunt predispuși la conflicte

09 Aug 2019   •   12:53
Horoscop de weekend, 10 - 11 august. Săgetătorii sunt predispuși la conflicte
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Weekendul acesta se anunță unul cu adevărat relaxant. Simții mirosul vacanței si, prin urmare, îți asumi atitudinea de concediu.

Taur

Nu ai reușit să te odihnești cum trebuie în ultima perioadă. Din păcate, și acest weekend se anunță a fi unul destul de agitat. 

Gemeni

Petreci timp alături de familia. Munca și, în general, responsabilitățile legate de viața profesională nu ți-au permis să acorzi prea multă atenție familiei. 

Rac

Te gândești din ce în ce mai mult la viitor. Prin urmare, în acest weekend așterni pe o foaie câteva planuri care să te ajute să-ți împlinești visul.

Leu

Ai muncit mult, iar rezultatele au început să apară. Astfel, în acest weekend îți faci toate poftele. Weekendul acesta este un cadou pe care ți-l faci ție.

Fecioară

Îți concentrezi toată atenția către acumularea de noi informații. Vrei să progresezi într-un anumit domeniu, iar acum ai timpul necesar să muncești pentru asta. 

Balanță

În acest weekend ai curajul necesar să îndepărtezi din viața ta oamenii toxici care au tot apărut în ultima vreme. 

Scorpion

Lași în urmă agitația specifică orașului. În acest weekend petreci timp alături de cei dragi ție în natură. Te bucuri de liniște.

Săgetător

Ești predispus la conflicte. Oboseala care s-a tot adunat nu îți mai permite să ai răbdare cu oamenii din jurul tău, așa că te comporți neadecvat. 

Capricorn

În acest weekend acorzi foarte multa atenție pasiunilor pe care le ai. Indiferent la ce se rezumă pasiunea ta, te-ai decis să nu o mai ignori. 

Vărsător

Este posibil să primești o veste bună pe plan financiar. În acest weekend îți dai seama că problemele cu banii încep să dispară. 

Pești

În acest weekend îți acorzi timp. Fie că vrei să te relaxezi, fie că te gândești doar la distracție, weekendul acesta este despre tine.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop de weekend