x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 11 - 12 aprilie. Scorpionii acordă atenție pasiunilor pe care le au

Horoscop de weekend, 11 - 12 aprilie. Scorpionii acordă atenție pasiunilor pe care le au

10 Apr 2020   •   13:09
Horoscop de weekend, 11 - 12 aprilie. Scorpionii acordă atenție pasiunilor pe care le au
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Nu reușești să îți găsești liniștea, în acest weekend, și deseori ai tendința de a reacționa impulsiv. Încearcă să iei o pauză de la toate responsabilitățile pe care le ai pentru a putea să te relaxezi.

Taur

Ai parte de o discuție interesantă cu o persoană important din viața ta, în acest weekend. Astfel, începi să privești lucrurile cu mai mult optimism și iei o decizie legată de viitor.

Gemeni

Încearcă să nu iei decizii importante, în acest weekend, pentru că nu reușești să privești cu claritate lucrurile. Acordă-ți mai mult timp pentru tine și încearcă să privești mai mult detaliile.

Rac

În acest weekend îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor și, prin urmare, începi să muncești pentru a-ți atinge obiectivele. Se anunță un weekend deosebit de productiv.

Leu

Romantismul te caracterizează, în acest weekend. Petreci timp alături de partenerul de cuplu și vă bucurați de fiecare moment de intimitate. Aflați lucruri noi unul despre celălalt.

Fecioară

Weekend acesta este despre treburile casnice. Te ocupi de responsabilitățile pe care le ai legate de casă și pe care le-ai tot ignorat în trecut. La finalul weekendului eti mulțumit de ceea ce ai reușit să duci la bun sfârșit.

Balanță

Weekendul acesta este despre acumularea de informații. Descoperi un domeniu nou care prezintă interes pentru tine și îți îndrepți toată atenția către această zonă.

Scorpion

În sfârșit găsești timpul necesar pentru a te ocupa de pasiunile pe care le ai. Astfel, weekendul acesta este doar despre tine și despre lucrurile care te fac cu adevărat fericit.

Săgetător

Weekendul acesta este despre deciziile pe care le-ai luat în trecut. Înerci să analizezi toate deciziile greșite pe care le-ai luat în trecut pentru a nu repeta aceleași greșeli în viitor.

Capricorn

Te bucuri de reușite în acest weekend. Toată munca din ultima perioadă îți este în sfârșit răsplătită și, astfel, te simți apreciat. Acest lucru îți oferă mai multă încredere în propria persoană.

Vărsător

În acest weekend apare o oportunitate pe care este recomandat să nu o ratezi. Pe de altă parte, încearcă să petreci puțin timp singur, în liniște, pentru a-ți da seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Pești

În acest weekend încerci să lași deoparte toată energia negativă din ultima perioadă. Astfel, te ocupi doar de lucrurile care te fac fericit și încerci să privești cu mai multă deschidere spre viitor.  

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 11-12 aprilie