x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 11-12 martie 2017

Horoscop de weekend, 11-12 martie 2017

10 Mar 2017   •   19:50
Horoscop de weekend, 11-12 martie 2017

Berbec

Eşti tentat să te ataşezi de lucruri sau persoane care nu vor sta prea mult în viaţa ta și te lași dus de val până când acestea dispar. Încearcă să ai rezerve în privinţa oamenilor şi gândeşte-te la cât de mult te-au dezamăgit în trecut.

Taur

Nu tu vei fi cel care va avea de câştigat de pe urma unui conflict, dacă nu afli sursa acestei neînțelegeri. Dacă vrei să retragi, ar trebui să știi că retragerea nu va fi deloc uşoară, ba chiar va fi mai complicată decât credeai.

Gemeni

Un amalgam de sentimente te cuprinde încă de vineri seara şi ajungi la o ceartă cu persoana iubită. Este vorba de principii şi crezi că nimic nu mai este important decât asta acum, lăsând la o parte orice altă problemă

Rac

Probleme vechi de familie pot ieşi la suprafaţă acum, iar dacă vrei să mergi mai departe, trebuie să le rezolvi o dată pentru totdeauna.

Leu

Puţin timp liber a fost suficient pentru ca evenimente pe care ţi-ai fi dorit să le uiţi, să-ţi vină în minte. Eşti frământat de faptul că ai pierdut legătura cu rudele şi cu prietenii. Nu sta mult pe gânduri. Du-te şi vorbeşte cu ei, după ce te mai linişteşti puţin.

Fecioară

Ai nişte dorinţe noi, pe care nu le-ai mai simțtit până acum, dar care te vor duce la împrejurări ciudate. Eşti dispus să nu le urmăreşti şi să renunţi la ele, dar nu poți să iei decizia asta acum. Ești foarte curios.  

Balanţă

Al şaselea simţ este la cote maxime şi citeşti cu uşurinţă gândurile celorlalţi. Poți fi agresiv verbal când vine vorba de sentimentele tale. Da, poţi spune adevărul, dar spune-l într-un fel în care să eviţi conflictele.

Scorpion

Te gândeşti că este momentul să-ţi ceri scuze faţă de persoanele cărora le-ai greşit. Ești foarte emotiv şi sensibil în aceste zile și preferi să fii singur.

Săgetător

Crezi că ştii ce vor ceilalţi să spună, înainte să scoată un sunet, dar vei fi surprins când vei obţine multe informaţii noi, din toate părţile. Nu eşti capabil să discerni informaţiile valoroase de cele care nu sunt atât de importante.

Capricorn

La fel ca şi nativii din Scorpion, latura sentimentală iese la lumină şi îşi cere drepturile. Vrei să-ţi înfrunţi temerile şi să laşi trecutul în spate, făcând loc pentru planuri detaliate de viitor.

Vărsător

Cineva o să încerce să-ţi dea planurile peste cap şi să râdă de intenţiile tale sincere. Nu vrei să te cerţi cu această persoană, ci să discutaţi, dar vei realiza că această persoană nu are de gând să facă asta.  

Peşti

Nu ești mulțumit de relația de cuplu și vrei să fie mai energică, mai fericită. Să petreceți mai mult timp împreună, să faceţi activităţi frumoase împreună, dar ceva te trage înapoi. Discutați și vedeți care e problema.

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend horoscop