x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 13/14 septembrie 2014. Berbecii remarcă discrepanţa dintre cheltuieli şi bugetul disponibil

Horoscop de weekend, 13/14 septembrie 2014. Berbecii remarcă discrepanţa dintre cheltuieli şi bugetul disponibil

12 Sep 2014   •   21:24
Horoscop de weekend, 13/14 septembrie 2014. Berbecii remarcă discrepanţa dintre cheltuieli şi bugetul disponibil
Berbec
Zilele acestea, intre cheltuielile necesare si bugetul disponibil exista o mare discrepanta. De la serviciu poti primi ceva bani, dar nici pe departe nu te satisfac. Austeritatea, calculele riguroase legate de finanțe sunt aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere multa vreme de acum incolo. Si totusi, dincolo de aparente te descurci onorabil cu toate.

Taur
Ar fi minunat sa te ocupi doar de tine si de treburile tale. Traseaza-ti planuri noi de viitor, imbunatateste-ti infatisarea, relatiile cu ceilalti si renunta la idei, obiceiuri sau atitudini perimate. Persoana iubita, copiii sau prietenii alaturi de care impartasesti un hobby te pot ajuta mult si bine. Rezerva-ti momente de odihna si dialog cu cei dragi.

Gemeni
Sunt zile bune pentru odihna, relaxare in natura si meditatii in locuri sfinte. Membrii familiei iti sunt alaturi si te sustin in toate demersurile tale. Unele afectiuni ale sanatatii iti pot crea disconfort, dar sunt momente pasagere. Detaseaza-te de cotidian, mananca sanatos si dormi mai mult. Evita provocarile celorlalti, mai ales cele ale partenerului de viata.

Rac
Relatiile cu prietenii sunt importante zilele acestea. Dialogurile cu aceste persoane iti pot oferi solutii viabile la problemele intampinate in domeniul socio-profesional. Poate ca iti va displacea ceea ce auzi sau indemnurile primite, insa lasa emotivitatea si subiectivismul deoparte. Chiar ai nevoie de pareri diferite de ale tale. Duminica se recomanda odihna si linistea casei.

Leu
Esti inconjurat de multa lume la sfarsitul acestei saptamani. In special anturajul profesional te solicita mult, dar se contureaza si recompensele aferente. Auditoriul iti va urmari fiecare gest si cuvant, asa incat fii prudent. Unii te vor considera drept model demn de urmat. Altii vor fi mai reticenti si se vor stradui sa darame argumentele tale. Tu doar urmeaza-ti sufletul.

Fecioara
Sunt zile bune pentru a te ocupa de rafinarea sufletului tau. Citeste, invata, propune-ti cursuri de perfectionare sau macar un program individual de studiu si documentare. De asemenea, relatiile cu strainatatea sunt bine aspectate. Fie ca este vorba despre calatorii indepartate, fie despre a lua legatura cu cineva din afara tarii, toate iti vor face placere si iti vor aduce dividente la momentul potrivit.

Balanta
Capitolul financiar este tema principala a acestor zile. In primul rand este vorba despre datoriile si cheltuielile comune cu partenerul de viata, rudele sau colegii de serviciu. Chiar daca traversezi o perioada austera din punct de vedere financiar, intr-un fel minunat, mana divina te ajuta din umbra. Rezuma-te la cheltuielile strict necesare si priveste doar partea plina a paharului vietii.

Scorpion
Este rost de schimbari in relatiile parteneriale. Bine ar fi sa fii realist si sa studiezi atent ceea ce se petrece, atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatiile profesionale. Unde simti ca lucrurile s-au impotmolit alcatuieste un plan de remediere a situatiei. Insa, daca simti ca ar trebui finalizate unele relatii actioneaza in consecinta.

Sagetator
Sanatatea este deficitara, fiind indicat sa te odihnesti zilele acestea. Din zona profesionala iti vin tot soiul de provocari, dar evita-le cu diplomatie. Ai fi tentat sa muncesti prea mult si astfel organismul va da semne vizibile de oboseală sau chiar afectiuni importante. Ingrijeste-te, hraneste-te sanatos si detaseaza-te de forfota cotidiana.

Capricorn
Dorinta de a te pune in valoare atat fata de tine insuti cat si fata de ceilalti este la cote mari. Indiferent de metodele si mijloacele alese vei primi confirmari serioase din partea celorlalti ca esti un om valoros si de folos pentru toti cei dragi si apropiati. Activitatile recreative impreuna cu copiii sau cu persoana iubita sunt cele mai avantajate in acest weekend.

Varsator
Gospodaria si relatiile cu membrii familiei sunt domeniile care iti solicita atat prezenta, cat si ajutorul. Sunt momente bune pentru a pune la punct chestiuni patrimoniale care vizeaza cheltuieli comune cu rudele. Vanzarile si achizitionarile de bunuri sau alimente necesare casei au succes. Insa tine cont si de parerile sau nevoile celor dragi.

Pesti

Se intrezaresc intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Este bine sa fii retinut la vorba, deoarece subiectivismul este accentuat. De asemenea evita promisiunile sau implicarea in treburile altora, deoarece este dificil sa ii sustii. Partenerul de viata sau un colaborator profesional iti poate oferi sfaturi bune vizavi de problemele de la serviciu.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Femeile SEXY ale zodiacului
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×