x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 14-15 mai. Este momentul în care visurile tale încep să se împlinească

Horoscop de weekend 14-15 mai. Este momentul în care visurile tale încep să se împlinească

13 Mai 2016   •   19:50
Horoscop de weekend 14-15 mai. Este momentul în care visurile tale încep să se împlinească

Berbec

Ai grijă ce glume faci acasă sau cu membrii familiei, pentru că ai putea intra în probleme grave din cauza vorbelor pe care le arunci. E adevărat, eşti extrem de direct(ă) şi spui tot ce îţi trece prin cap, dar anumiţi oameni se simt jigniţi de părerile mult prea sincere. Se ivesc diferite oportunităţi şi vei avea parte de schimbări importante, benefice pentru tine. Pe de altă parte, vei avea momente de incertitudine, în care îţi vei pune diferite întrebări.

 

Taur

Este posibil să îţi aduci aminte de o persoană din trecutul tău care, cândva, a însemnat foarte mult pentru tine; nu merită să trăieşti lamentându-te sau rememorând întâmplări asupra cărora nu mai poţi reveni. Oferă-ţi şansa de a încheia un capitol şi de a începe de la zero. Ai grijă ce spui şi cui spui, ai putea deveni indiscret, rănind sentimentele unor persoane care ţin la tine. Fii mai ponderat(ă) în ceea ce priveşte cheltuielie, chiar dacă se anunţă mai multe ieşiri weekend-ul acesta.

 

Gemeni

Este momentul în care visurile tale încep să se împlinească şi asta datorită faptului că ai muncit din greu şi te-ai implicat trup şi suflet în activitatea ta. Au avut loc schimbări importante în multe aspecte ale vieţii tale, te-ai maturizat mult şi ţi-ai dat seama cine contează şi cine nu. Din păcate, există riscul să te cerţi cu persoana iubită sau cu un prieten apropiat, din cauza unor chestiuni materiale sau a unor afaceri nereuşite. Păstrează aparenţele şi poartă-te frumos cu cei din jur.

 

Rac

Nu înceta să crezi în visurile tale, fiindcă aceasta este cheia succesului. De cele mai multe ori, îţi este teamă că lucrurile ţi-ar putea ieşi pe jos şi preferi să nu încerci. Îţi vei da seama că viaţa este simplă şi că greşelile te învaţă cele mai importante lecţii. Weekend-ul acesta nu vei reuşi să îţi găseşti locul şi starea de spirit ţi se va schimba brusc. Ai mare grijă la alimentaţie; renunţă la fast food şi la dulciuri şi încearcă să faci mai multă mişcare pentru că rişti să te îngraşi.

 

Leu

E important să îţi vizualizezi viitorul şi să nu te pierzi pe drum. Ai mii de calităţi şi tot la fel de multe defecte, dar pe acestea din urmă trebuie să le accepţi pentru a le putea transforma într-un atu. Caracterul tău te diferenţiază de cei din jur şi ştii foarte bine cât de mult valorezi. Nu te pune în situaţii delicate şi încearcă să înveţi mai mult din propriile greşeli. Chiar dacă vei trece printr-o situaţie delicată în plan economic, lucrurile se vor remedia.

 

Fecioară

Ar trebui să ai mai multă încredere în capacitatea ta de atracţie şi în oportunităţile de a-ţi atinge scopurile. Nu trebuie să îţi fie teamă de ce va urma, vei reuşi să înfrunţi neplăcerile cu capul sus şi vei şti cum să profiţi de toate contextele favorabile. În plan familial, vei reuşi să rezolvi problemele care ţi-au dat bătăi de cap o lungă perioadă, anunţându-se îmbunătăţiri în relaţia de cuplu. Vor apărea câteva schimbări de ultim moment, iar anumite planuri vor fi anulate.

 

Balanţă

Este momentul în care nu trebuie să dai înapoi de la nimic. Oferă-ţi oportunitatea de a merge în direcţia pe care ţi-o doreşti şi de a face ce vrei, fără a oferi explicaţii nimănui. Viaţa îţi va oferi noi şanse în multe planuri ale vieţii. Învaţă să ai mai multă grjă de tine şi să nu renunţi la linişte pentru iluzii de moment. E posibil ca în viaţa ta să revină un prieten din trecut, cerându-ţi iertare. Ai grijă de tot ceea ce ţine de planul familiei; nu îi neglija pe cei dragi!

 

Scorpion

Se anunţă schimbări importante; vei deveni mai calm şi vei găsi liniştea pe care o cauţi de atât de mult timp. Nu te teme de oportunităţi şi de toate schimbările în planul muncii; mai devreme sau mai târziu, lucrurile vor arată fix cum îţi doreşti. La acest final de săptămână vei discuta despre un nou proiect, o nouă sursă de venituri. Din păcate, lipsa ta de tact va răni anumite persoane din familie şi evident, vei regreta afirmaţiile făcute.

 

Săgetător

E important să acorzi mai multă atenţie sănătăţii, pentru că ai neglijat acest aspect în ultima perioadă. Trebuie să începi să faci mai multă mişcare şi să fii mai preocupat de tot ce înseamnă alimentaţie, pentru că mai târziu vei regreta consecinţele scăpărilor tale. La fel de atent trebuie să fii şi în ceea ce priveşte vorbele pe care le auzi şi pe care le transmiţi mai departe. În ultima perioadă, te-ai arătat cam interesat de bârfe, iar acest lucru nu îţi foloseşte.

 

Capricorn

Ai momente în care te gândeşti prea mult la ce a fost şi ce ar fi putut fi, îţi pui foarte multe întrebări şi pui la îndoială deciziile pe care le-ai luat în trecut. Evident, acest lucru îţi face rău şi te împiedică să mergi mai departe. Nici în familie lucrurile nu arată prea bine; încerci constant să le faci bine celor dragi şi să le rezolvi problemele, dar uiţi de propria persoană. Este momentul să închei anumite socoteli şi să începi să lucrezi la fericirea ta!

 

Vărsător

Evită să dai explicaţii persoanelor care nu sunt interesate de ce ai de spus. Eşti într-o perioadă bună, dar continui să ai multe îndoieli. Renunţă la a avea aşteptări de la cei din jur şi luptă pentru ceea ce îţi doreşti, chiar dacă trebuie să faci acest lucru pe cont propriu. Trebuie să înveţi să ignori opiniile anumitor persoane care nu ştiu decât să critice. În caz contrar, rişti să intri în conflicte inutile la acest final de săptămână.

 

Peşti

Simţi că este momentul să găseşti o nouă sursă de venituri, să investeşti în ceva sau să pui bazele unui proiect la care te gândeşti de mult timp. Poate cineva va veni cu propunerea de a deschide o afacere. Este posibil ca weekendul acesta să fii invitat la o petrecere sau un eveniment de familie, unde te vei simţi incredibil. Este momentul să îţi schimbi felul de a gândi şi să devii mai pozitiv. Optimismul ajută mai mult decât ai crede.

×