x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 14-15 noiembrie 2015. Treburile gospodariei reprezinta o prioritate la finalul acestei saptamani

Horoscop de weekend, 14-15 noiembrie 2015. Treburile gospodariei reprezinta o prioritate la finalul acestei saptamani

13 Noi 2015   •   21:04
 Horoscop de weekend, 14-15 noiembrie 2015. Treburile gospodariei reprezinta o prioritate la finalul acestei saptamani


Horoscop 14 noiembrie. Berbec
Esti foarte dependent de ceilalti la finalul acestei saptamani. Datorita mentalitatilor diferite pot aparea discutii aprinse pe teme profesionale, dar si in plan familial exista dezbateri serioase pe teme de sanatate. Fii prudent si nu te lasa complet pe mana altora, dar nici nu folosi extrema cealalta de a nu asculta chiar pe nimeni. Foloseste aceste zile libere pentru a te odihni si pentru a-ti rafina sufletul.

Horoscop 14 noiembrie. Taur
In acest weekend ar fi bine sa te gandesti serios la bugetul comun cu partenerul de viata, cu rudele sau cu partenerii profesionali. Pentru ca veniturile tale sunt ravnite de ceilalti si astfel se bazeaza mai mult pe tine pentru a plati si cheltuielile lor evita sa le prezinti continutul real al vistieriei tale personale. Posibil sa fi crescut numarul cheltuielilor comune, astfel ca este dificil sa rezolvi numai tu totul.

Horoscop 14 noiembrie. Gemeni
Partenerul de viata sau colaboratorii iti vor propune la sfarsitul acestei saptamani diverse activitati mai mult sau mai putin placute. Sustine-ti punctele de vedere si implica-te numai in chestiuni care au un folos real pentru tine. Cel mai bine se pare ca iti este acasa, in mediul familial cunoscut. Totusi este bine sa accepti invitatiile de a iesi in lume sau invita tu, la tine acasa, prieteni dragi.

Horoscop 14 noiembrie. Rac
Te preocupa indatoririle cotidiene, dar si cele profesionale au nevoie de aportul tau substantial la finalul acestei saptamani. Fii prudent si alege cu grija ce faci sau ce lucrezi, pentru ca oboseala isi va spune cuvantul. Ai nevoie de odihna si chiar de ingrijiri de specialitate pentru a imbunatati starea generala a organismului. Duminica, provocarile celorlalti te vor pune pe ganduri. Renunta la relatiile si situatiile nepotrivite!

Horoscop 14 noiembrie. Leu
Activitatile desfasurate impreuna cu copiii, persoana iubita sau prietenii sunt cele mai potrivite in acest weekend. Cu toate ca este posibil sa intampini multa rezistenta din partea lor, deoarece isi doresc cu totul altceva decat propui tu, ai sanse sa-i indupleci pana la urma si sa accepte propunerile tale. Insa tine cont si de ale lor. Evita excesele, cheltuielile nefondate si discutiile prea serioase.

Horoscop 14 noiembrie. Fecioara
Treburile gospodariei reprezinta o prioritate la finalul acestei saptamani. Sunt posibile discutii aprinse cu membrii familiei, pe motivul ca tu vrei sa fie facute lucrurile intr-un anume fel, iar ceilalti vor cu totul altfel. Ar fi bine sa tii cont si de sfaturile celor dragi, mai ales daca convietuiesti cu ei in aceeasi casa. Duminica este rost de distractii. Activitatile specifice unui hobby sunt o alta tema potrivita.



Horoscop 14 noiembrie. Balanta
Dialogurile cu ceilalti sunt frecvente la finalul acestei saptamani, lucru care te poate obosi mult. Afli multe informatii deosebite atat despre persoanele din anturajul apropiat, cat si despre modul in care iti poti imbunatati stilul de viata si sanatatea. Fii prudent si selecteaza totul, pentru ca sunt si aspecte care nu te privesc sau care sunt spuse doar ca sa te destabilizeze emotional. Duminica, odihneste-te acasa, printre cei dragi.

Horoscop 14 noiembrie. Scorpion
Sambata se intrezaresc cumparaturi pentru nevoile personale, dar te poti orienta si spre a face cadouri unor prieteni apropiati. Nemultumirile legate de bugetul disponibil sunt mari, insa daca ai sa te concentrezi numai pe cheltuielile prioritare te vei descurca foarte bine. Provocarea perioadei consta in a-ti reformula conceptiile si atitudinea fata de bani si implicatiile lor. Duminica, bucura-te de compania celor dragi.

Horoscop 14 noiembrie. Sagetator
Emotivitatea este accentuata si este ceva mai dificil sa te implici in prea multe activitati. Ordoneaza-ti programul de la finele acestei saptamani, astfel incat sa te ocupi numai de treburi usoare si sa vorbesti sau sa te intalnesti numai cu oameni dragi si armoniosi. Se pare ca situatia din segmentul profesional iti ofera multa bataie de cap. Detaseaza-te si ai incredere ca totul se desfasoara in favoarea ta.

Horoscop 14 noiembrie. Capricorn
Sfarsitul acestei saptamani foloseste-l pentru odihna, relaxare, discutii amicale cu cei dragi si de incredere. Sanatatea este vulnerabila si este posibil sa se evidentieze afectiuni ale sistemului osos si articular. Dezbaterile contradictorii iti dauneaza, de aceea evita-le pe cat posibil. Sunt momente prielnice pentru a-ti revizui filozofia de viata si pentru a-ti rescrie unele planuri profesionale.

Horoscop 14 noiembrie. Varsator
A te intalni sau a discuta cu prietenii la finalul acestei saptamani este o idee buna, numai cu conditia sa iti pastrezi calmul. Unii te vor solicita prea mult pentru problemele lor, iar altii te vor iscodi din dorinta bine masacata de a-ti afla planurile si intentiile de viitor. Fii echidistant fata de toata lumea si vorbeste strictul necesar. Rezerva-ti momente linistite doar pentru propriul tau suflet.

Horoscop 14 noiembrie. Pesti
Se pare ca vei fi inconjurat de multa lume la sfarsitul acestei saptamani. Pe de o parte, membrii familiei, rudele te vor solicita destul mult pentru a le ajuta in rezolvarea problemelor personale. Insa pe de alta parte, dinspre segmentul profesional pot aparea provocari importante, de genul reuniuni cu parteneri profesionali la care vei fi invitat, cu surle si trambite, sa participi. Pastreaza un echilibru in toate.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop 14 noiembrie horoscop