x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 19/20 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 19/20 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

19 Apr 2014   •   19:44
Horoscop de weekend, 19/20 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Finalul acestei saptamani iti poate aduce calatorii indepartate sau dialoguri interesante cu persoanele aflate in alte tari. Tentatia de a vorbi peste masura este total neindicata in toate tipurile de relatii. Sunt momente bune pentru a te racorda la dimensiunile spirituale ale vietii, pentru a-ti bucura sufletul cu activitati culturale si pentru a privi cu alti ochii la evenimentele si oamenii din viata ta. Membrii familiei iti sunt o sursa deosebita de confort si bunastare.

Taur
Cheltuielile comune cu ceilalti sunt un subiect delicat zilele acestea. Posibil sa descoperi facturi neachitate, nereguli in documentele financiare, dar si cheltuieli nefondate facute de partenerul de viata sau de rude. Totusi, detaseaza-te de cotidian si priveste lucrurile dincolo de aparente. Exista o noima in tot ce se petrece in preajma ta, iar in acest weekend poti descopri multe sensuri deosebite ale vietii in general. Duminica se intrezaresc vesti din si despre strainatate.

Gemeni
Relatiile parteneriale sunt foarte active si aducatoare de informatii pretioase legate de imbunatatirea veniturilor tale din activitatea profesionala. Prietenii vin si ei cu sfaturi si solutii bune, chiar daca pe alocuri, unele iti vor parea indraznete. Bine este sa pastrezi o anumita distanta vizavi de toata lumea si sa nu divulgi amanunte din planurile tale de viitor. Duminica ti se vor revela multe sensuri ascunse ale evenimentelor in care esti implicat.

Rac

Treburile de rutina ale casei le poti face cu succes mai ales sambata. Totusi, evita sa depui prea mult efort, deoarece organismul iti este obosit. Sunt posibile neplaceri legate de ficat, coapse sau aparat respirator. De evitat, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Duminica vor interveni chestiuni parteneriale. Chiar daca se intrezaresc niscai tensiuni in relatia cu partenerul de viata, totul se va finaliza cu bine.

Leu

Finalul acestei saptamani iti aduce provocari din partea persoanei iubite sau a copiilor. Sunt momente bune pentru a-ti petrece mai mult timp alaturi de cei dragi, chiar daca din te miri ce pot aparea discutii aprinse. Ofera-le din generozitatea ta caracteristica si vei vedea ca toata lumea va fi fericita. Duminica ar fi bine sa te odihnesti si sa eviti spatiile aglomerate. Sanatatea este vulnerabila, de aceea ingrijeste-te mai mult.

Fecioara

Treburile gospodaresti le pot face cu mare usurinta si placere zilele acestea. Sunt momente excelente pentru a te ocupa de casa si de membrii familiei. Duminica se contureaza intalniri agreabile cu cei dragi. Insa, persoana iuibita sau copiii te pot necaji cu mofturile lor. Fii receptiv la sugestiile lor, dar in acelasi timp stabileste niste limite personale care sa nu fie incalcate de nimeni. Bucura-te de tot ce se petrece in preajma ta.

Balanta

Se pare ca esti mai mult pe drumuri sambata. Poate fi vorba de rezolvarea unor treburi personale, dar exista si posibilitatea de a te implica in treburile altora. Fii prudent si foloseste-ti energia in scopuri constructive. Duminica, cel mai bine te vei simti acasa, printre membrii familiei. Sunt favorizate discutiile cu rudele, vizitele in locurile natale si depanarea amintirilor din copilarie. Nostalgia vremurilor trecute iti va linisti sufletul.

Scorpion

Finalul acestei saptamani este potrivit intalnirilor cu rudele si prietenii apropiati. Insa va fi nevoie sa faci cumparaturi serioase in acest sens. Emotivitatea este la cote mari si de aici mentalul iti poate juca feste. Gandeste-te bine inainte de a vorbi. Recomandabil este sa eviti discutiile de anvergura, luarea deciziilor ferme sau implicarea in actiuni alaturi de altii. Bucura-te de prezenta celorlalti si lasa grijile deoparte.

Sagetator
Sambata esti dornic de a face multa treaba, ba chiar si de a te implica si in treburile altora. Minunat ar fi sa iti folosesti energia doar pentru tine. Ofera-ti sfaturile si ajutorul numai daca, cei din preajma ti le cer. Duminica se intrezaresc cheltuieli neprevazute, datorita nevoilor celor dragi. Fii prudent si dramuieste-ti atent fiecare ban. Sunt momente bune pentru a-ti propune noi directii de viata si pentru a-ti schimba cate ceva din scara valorilor morale.

Capricorn

Weekend-ul este potrivit relaxarii si detasarii de tumultul cotidian. Posibil ca sanatatea sa iti creeze neplaceri, in special legate de sistemul osos, de aceea fii prudent si atent la semnalele organismului. Este bine sa te odihnesti, sa mananci cumpatat si sa eviti treburile care cer mult efort fizic si mental. Sarbatorile sezonului petrecute alaturi de cei dragi iti aduc liniste, dar si o dorinta mare de a-ti trasa planuri noi de viitor.

Varsator

Sambata esti inconjurat de prieteni, exact pe gustul tau. Posibil sa primesti informatii deosebite, legate de locul tau de munca. Chiar daca, pe moment esti tentat sa respingi ceea ce iti spun ceilalti, vei observa ca pana la urma totul se defasoara in favoarea ta. Duminica se recomanda odihna, pentru ca organsimul tau va da semne de oboseala. Remediile naturiste, dialogurile cu cei dragi, dar si meditatiile in locuri sfinte te vor revigora in totalitate.

Pesti

Zilele acestea vei fi inconjurat de multa lume, fie din sfera profesionala, fie din cea familiala. Sunt posibile discutii aprinse, datorita faptului ca esti foarte concentrat doar pe propria-ti fiinta. Tine-ti firea si asculta si ce spun ceilalti. Bine ar fi sa te implici in discutii, sa cauti solutii viabile la nevoile sau doleantele celorlalti, pentru ca asa te vei bucura si tu de succes. Duminica, fii prudent la prieteni si la asa-zisii sustinatori in proiectele tale de viata.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×