x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 21/22 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 21/22 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

20 Iun 2014   •   21:31
Horoscop de weekend, 21/22 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Sambata esti emotiv si cauti nod in papura la orice. Surplusul de energie ar fi indicat sa-l consumi in treburi personale, cum ar fi organizarea garderobei, stabilirea unei diete de sezon sau programarea la o sala de exercitii fizice usoare. Duminica se contureaza cheltuieli, insa vin si vesti importante legate de cresterea veniturilor tale din munca desfasurata la un loc de munca. Cu siguranta vei primi bani, cadouri sau favoruri si de la cei dragi.

Taur
Finalul acestei saptamani este potrivit odihnei si retragerii din forfota cotidiana. Posibil ca unele afectiuni ale capului sau sistemului renal sa iti creeze neplaceri, de aceea fii prudent. Detaseaza-te de treburile cotidiene si ingrijeste-te mai mult. Pe cat posibil evita tratamentele alopate si consultatiile medicale. O dieta usoara, plimbari in aer liber, o discutie cu cineva drag si de incredere te pot ajuta in chip miraculos. 

Gemeni
Prietenii iti vor face surprize deosebite zilele acestea. Persoana iubita sau copiii vor fi artizanii intalnirilor cu prietenii, chiar daca pe alocuri se pot opune anumitor persoane considerate de tine prieteni. Totusi fii cat mai discret vizavi de planurile tale de viitor, pentru ca exista persoanje in preajma ta care vor sa iti fure ideile. Duminica, odihneste-te si lasa grijile deoparte. Ai nevoie de liniste si de oameni veseli in preajma ta.

Rac
Sfarsitul acestei saptamani te va scoate in prim-planul atentiei persoanelor cu functii importante. Intalnirile si dialogurile se vor desfasura la cote inalte, de aceea prezinta-te cum se cuvine. Posibil sa primesti reprosuri din partea unui sef sau a unei rude dragi. Duminica se recomanda discutii cu prietenii, deoarece acestia te pot ajuta sa privesti obiectiv la oamenii si evenimentele din viata ta.

Leu
Schimbul de informatii vehiculate in preajma ta, mai ales sambata iti poate imbogati bagajul educational cu idei si concepte noi. Deschide-ti sufletul catre ceilalti si evita discutiile contradictorii. Posibil sa te ocupi si de relatiile cu strainatatea, fie planificand o calatorie, fie discutand cu cineva aflat departe de granitele tarii. Duminica se intrezaresc evenimente cu multa lume de vaza.

Fecioara
Sambata sunt posibile cheltuielile comune cu ceilalti: partenerul de viata, rudele sau colaboratorii profesionali. Pe de o parte poate fi vorba despre achitarea facurilor sau datoriilor sau macar va trebui sa alcatuiesti un plan viabil in acest sens. Duminica este potrivita activitatilor culturale sau de invatare. Vizioneaza un spectacol de teatru, un film de Oscar sau lectureaza o carte celebra. De asemenea informatiile legate de tarile straine te vor fascina mult. 
Balanta
Relatiile parteneriale te provoaca destul de mult la finalul acestei saptamani. Din cand in cand iti revin in atentie unele conditii tensionate in care se desfasoara fie o colaborare profesionala, fie o relatie cu un partener de viata. Ineditul si neprevazutul domnesc mult si bine in sectorul partenerial. Reactiile si actiunile celorlalti nu pot fi tinute in frau si pe alocuri pot fi intelese cu dificultate. Detaseaza-te si pastreaza-ti calmul si farmecul innascute.

Scorpion
Sanatatea este dificitara zilele acestea. Esti tentat sa iti continui activitatea cotidiana, necesara fie la serviciu, fie acasa. Dozeaza-ti cu grija eforturile si timpul, deoarece atat trupul cat si mentalul te ajuta putin. De evitat, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca exista un risc crescut de erori. Odihneste-te, adopta o dieta, hidrateaza-te suficient si dormi mai mult.

Sagetator
Este rost de distractii si aventuri la sfarsitul acestei saptamani. Aranjeaza-ti un program de iesiri in lume in care sa-i incluzi si pe cei dragi. Posibil acestia sa se opuna chefului tau, insa cu putin efort si bunavointa ii poti molipsi cu elanul tau. Evita excesele si fortarea notei vizavi de relatiile amoroase. Duminica, organsimul tau va avea nevoie de ingrijiri deosebite. Chiar daca, gandurile iti vor zbura la serviciu, controleaza-le si odihneste-te.

Capricorn
Potrivit ar fi sa iti petreci acest weekend cu familia, in locurile natale sau in vizita la rude. Sufletul tau are nevoie de linistea si confortul casei, de aceea orienteaza-ti programul in acest sens. Posibil sa fii solicitat la serviciu sau sa fii nevoit sa iti iei de lucru acasa. Bine ar fi sa iti dozezi eforturile si sa iti planifici activitatile, astfel incat chiar sa iti ramana momente pentru detasare de tumultul socio-profesional.

Varsator
Sambata se intrezaresc calatorii, fie in vizita la rude si prieteni, fie pe nepusa masa se iveste o calatorie in interes de serviciu. Surprizele se vor tine lant in ceea ce priveste relatiile cu anturajul apropiat si calatoriile. Fii prudent la drum, indiferent ca faci cativa pasi in jurul casei sau te aventurezi in calatorii mai lungi. Duminica, casa si familia te asteapta cu drag. Chiar daca ai multe si marunte de rezolvat in sectorul domestic ai incredere ca te vei descurca excelent.

Pesti
Cheltuielile de sambata iti pot aduce bugetul la punctul zero. Se intrezaresc cumparaturi de anvergura, de aceea fii prudent. Tentatia de a achizitiona obiecte valoroase este foarte mare, dar perioada pe care o traversam nu este favorabila. Pe de alta parte exista si varianta sa primesti sume considerabile de bani, cadouri sau favoruri spectaculoase din partea celor dragi. Duminica, dialogurile cu cei apropiati te vor binedispune.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×