x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 21 - 22 mai

Horoscop de weekend 21 - 22 mai

20 Mai 2016   •   19:50
Horoscop de weekend 21 - 22 mai

Berbec

Luna tranzitează semnul Scorpionului, iar Mercur, Marte şi Saturn sunt retrograde. Vei fi mai temperamental şi impulsiv ca niciodată. Ai grijă la activităţile casnice weekendul acesta, căci există riscul să te accidentezi sau să te arzi. Concentrează-te şi nu încerca să faci prea multe lucruri deodată, pentru că nu vei realiza mare lucru şi vei fi foarte obosit. Pune-ţi ordine în acte şi în idei, iar lucrurile vor înceapă să meargă bine în plan financiar.

 

Taur

Dragostea îţi dă o stare de bine şi te arăţi din ce în ce mai dispus să îţi manifeşti sentimentele faţă de partener. S-ar putea să nu te simţi foarte bine din punct de vedere fizic la acest final de săptămână, dar nu va fi nimic grav. Va trebui să combaţi incertitudinea şi delăsarea faţă de tot ceea ce presupune activitatea la locul de muncă şi nu numai. E adevărat, ai nevoie de un concediu, dar până atunci, nu ar strica o schimbare de atitudine.

 

Gemeni

Luna continuă tranzitul în semnul Scorpionului, ceea ce te va face mai receptiv şi mai dornic de a explora. Vei fi surprins, dar există posibilitatea să trăieşti sau să retrăieşti clipe minunate alături de partener. În ceea ce priveşte sănătatea, există riscul să te confrunţi cu dureri dentare. După o săptămână plină la locul de muncă, vei vrea doar să te relaxezi şi să petreci cât mai mult timp acasă, alături de familie. În plan financiar, se anunţă un succes.

 

Rac

Chiar dacă ai avut parte de câteva zile stresante la serviciu, trebuie să iei cu calm acest final de săptămână şi să încerci să faci ceva diferit, relaxant, amuzant, orice activitate care te-ar putea ajuta să te detaşezi de problemele de la birou.  Dacă te-ai hotărât să pleci de la actualul loc de muncă şi îţi cauţi un alt job, ai şansa să întâlneşti persoane care să te ajute în acest sens. În plus, s-ar putea să îţii vină tot felul de idei bune , care să îţi aducă nişte venituri suplimentare.

 

Leu

Influenţa Lunii te face să anticipezi cu mare uşurinţă intenţiile celor din jur. Vei fi înconjurat de prieteni şi vei petrece un weekend de neuitat.  Vei simţi anumite incertitudini în ceea ce priveşte locul de muncă. În cursul săptămânii ai auzit diverse comentarii negative şi te-ai confruntat cu diferite probleme, iar acum te întrebi ce ar trebui să faci în viitor, cum să te comporţi. Contextul astral este favorabil negocierilor. Rămâi deschis şi vigilant şi vei obţine ce îţi doreşti.

 

Fecioară

Deschide-ţi inima şi păstrează o atitudine optimistă şi vei avea parte numai de surprize plăcute. Te vei hotărî să faci mişcare, să te implici în diverse activităţi sportive, iar foma ta fizică şi starea de spirit vor avea numai de câştigat. Această schimbare de atitudine va avea un impact pozitiv şi asupra locului de muncă. În plus, vei primi diferite propuneri şi oferte pe care le vei studia. Te vei simţi puţin asfixiat de datoriile care s-au acumulat, dar vei reuşi să soluţionezi situaţia.

 

Balanţa

Nu te grăbi să rupi relaţii sau să te cerţi cu persoanele dragi în funcţie de un impuls de moment. Există riscul să te înşeli sau să iei decizii proaste. Totul se va armoniza, căci atât starea fizică, cât şi cea mentală se vor schimba în bine şi vei reuşi să renunţi la obiceiurile proaste. Ascultă-ţi corpul, fă mişcare şi vei fi pregătit de vară. Treci printr-o etapă de dezvoltare  şi de continuă schimbare şi chiar dacă simţi că toate aceste transformări te extenuează, curând, lucrurile se vor calma.

 

Scorpion

Luna continuă să tranziteze semnul tău, iar optimismul este cheia succesului în toate planurile existenţei. Te vei confrunta cu câteva migrene uşoare la acest final de săptămână, dar nu va fi nimic grav. În ceea ce priveşte locul de muncă, trebuie să ai puţină răbdare şi să gândeşti de două ori înainte de a lua decizii importante. Dacă nu te impacientezi, vor apărea oportunităţi mai bune. Cultivă-ţi creativitatea şi vei avea mult de câştigat pe viitor!

 

Săgetător

Ai putea cădea victim propriilor insecurităţi, riscând să îi superi pe cei dragi, dar şi persoana de lângă tine. Nu te mai ghida după impulsuri de moment, cel puţin pentru o perioada. Renunţă să îţi asumi responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă la locul de muncă, ceilalţi vor vrea să profite de competenţa ta şi de dorinţa de a te implica. În orice caz, dedicarea şi dorinţa ta de a face lucrurile bine vor fi recunoscute şi recompensate de superiori.

 

Capricorn

Eşti pe un drum pozitiv în ceea ce priveşte recuperarea emoţională, iar potenţialul tău în ceea ce priveşte energia şi dorinţa de activitate nu cunoaşte limite. Vei reuşi să faci tot ce ţi-ai propus la acest final de săptămână. În plus, îţi vei găsi timpul să pui cap la cap anumite idei, să dezvolţi un plan, pentru a schimba ceva la locul de muncă săptămâna următoare. Creativitatea şi eficienţa te vor ajuta să-ţi transformi în realitate idealurile.

 

Vărsător

Trebuie să fii pregătit pentru orice în acest weekend, vei avea parte de surprize de tot felul din partea persoanelor apropiate. Starea de sănătate este strâns legată de atitudinea faţă de problemele zilnice, aşa că dacă vei renunţa să te plângi şi îţi vei recăpăta echilibrul, nu te vei confrunta cu nicio problemă. Dacă ai avut neplăceri la locul de muncă, acest final de săptămână îţi oferă şansa să petreci moment relaxante alături de cei dragi.

 

Peşti

Te afli în faţa unei situaţii confuze, nu înţelegi ce ar trebui să faci şi ţi-e teamă că ai putea să-i răneşti pe cei dragi din cauza acestei atitudini. Fă mai multe exerciţii, încearcă să petreci mai mult timp în aer liber sau participă la clase de yoga pentru a reuşi să îţi redobândeşti echilibrul. În acest fel vei reuşi să îţi schimbi şi atitudinea faţă de locul de muncă, unde te-ai confruntat cu diverse probleme în cursul acestei săptămâni. În ceea ce priveşte situaţia financiară, este momentul să faci economii. 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop de weekend