x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 21-22 octombrie 2017. Ai multă energie și vrei să faci ceva în casă

Horoscop de weekend 21-22 octombrie 2017. Ai multă energie și vrei să faci ceva în casă

20 Oct 2017   •   19:08
Horoscop de weekend 21-22 octombrie 2017. Ai multă energie și vrei să faci ceva în casă
Sursa foto: klim2011/Getty Images/iStockphoto

Horoscop de weekend 21-22 octombrie 2017Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

 Sâmbătă:  Ai impresia că ești înconjurat de mincinoși și de oameni cu două fețe, de care vrei să stai departe, pentru ca nu cumva să îți strice ziua. Nu exagera totuși. Nu poți să ții pe toată lumea la distanță de tine.

Duminică: Este o zi foarte potrivită pentru a-ți rezolva problemele casnice. Ești în largul tău în mijlocul rudelor și prietenilor tăi și ai parte de o zi liniștită.

Taur

Sâmbătă:  Îți lași imaginația să zboare încotro vrea. Libertatea aceasta de gândire este benefică pentru a descoperi o mulțime de idei noi și bune pe care să le folosești ulterior.

Duminică:  Ai multă energie și vrei să faci ceva în casă. Pe de altă parte, te gândești să cumperi și ceva pentru locuința ta, dar ai grijă în ce îți investești banii.

Gemeni

Sâmbătă: Ai parte de câteva clipe de liniște și poți să stai să îți vezi liniștit de ale tale. Te încearcă o oarecare stare de nostalgie, peste care ar trebui să treci cât mai repede.

 Duminică:  Discuți fără emoții despre relațiile pe care le ai cu prietenii și cu persoana iubită. Spui tot ce ai pe suflet și vrei să rezolvi micile neînțelegeri apărute în ultima vreme.

Rac

Sâmbătă:  Ai alături persoana iubită care îți dă încredere și care te susține trup și suflet. Poți trece peste clipele mai puțin fericite cu ajutorul acestei persoane.

Duminică:  Este o zi potrivită pentru a discuta cu prietenii tăi despre ce te nemulțumește în relația voastră. Simți că lucrurile s-au mai răcit între timp și vrei să remediezi situația.

Leu

Sâmbătă:  Datorită anturajului în care ta afli, ziua ta se anunță a fi una de succes. Te molipsești de bună dispoziție și vrei să împărtășești toată bucuria ta cu ceilalți.

Duminică: Dai dovadă de o sensibilitate ieșită din comun azi. E posibil să fii dezamăgit de rezultatele unei întâlniri amoroase, care nu va avea deznodământul așteptat.

Fecioară

Sâmbătă:  Încerci să fii imparțial și să judeci cu atenție o situație tensionată între două persoane apropiate, dar oricât ai încerca să fii de obiectiv, tot vei defavoriza pe cineva.

Duminică: Există foarte multă armonie în relațiile cu cei din jur. Comunici cu ușurință cu cei din jur și toți îți vor aprecia ideile.

 

 

Citeste aici horoscopul integral

 

×
Subiecte în articol: horoscop