x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 22 - 23 august. Racii învață să vorbească deschis despre ceea ce simt

Horoscop de weekend, 22 - 23 august. Racii învață să vorbească deschis despre ceea ce simt

21 Aug 2020   •   10:59
Horoscop de weekend, 22 - 23 august. Racii învață să vorbească deschis despre ceea ce simt
Sursa foto: Pixabay.com

Berbec

Începi să muncești mai mult pentru ceea ce îți dorești, chiar dacă la început nu reușești să vezi rezultatele. În acest weekend găsești determinarea de care ai nevoie.

Taur

În acest weekend petreci timp alături de partenerul de cuplu. Vă bucurați de fiecare moment petrecut împreună și chiar reușiți să vă faceți unele planuri de viitor.

Gemeni

Înveți să îți selectezi mai bine oamenii din jurul tău. Astfel, în ciuda faptului că nu este cea mai ușoară activitate, în acest weekend renunți la oamenii toxici din viața ta.

Rac

În acest weekend înveți să discuți deschis despre tot ceea ce simți și, prin urmare, reușești să legi o conexiune mult mai puternică cu o persoană importantă din viața ta.

Leu

Încerci să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor, pentru a putea să-ți îndrepți eforturile în acea direcție. Încearcă să petreci puțin timp singur.

Fecioară

Creativitatea te caracterizează, în acest weekend. Acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai și încerci să progresezi din punct de vedere artistic.

Balanță

În acest weekend iei o pauză de la toate responsabilitățile pe care le ai și încerci să acorzi mai multă atenție relaxării și redescoperirii. Reușești să-ți reîncarci bateriile.

Scorpion

În acest weekend pleci departe de oraș și te bucuri de fiecare moment petrecut în natură. Reușești să elimini stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme.

Săgeătător

Vrei să înveți cât mai multe lucruri care să te ajute să crești pe plan profesional. În acest weekend găsești determinarea necesară pentru a face acest lucru.

Capricorn

Weekendul acesta este despre prieteni vechi. Petreci timp în compania unor persoane importante din viața ta și te bucuri de fiecare amintire pe care o aveți împreună.

Vărsător

Romantismul te caracterizează, în acest weekend. În cazul în care nu ești într-o relație, reușești să te cunoști mai bine și chiar descoperi noi pasiuni.

Pești

Discuți deschis despre ceea ce crezi și îți aperi cu tărie opiniile. Reușești să fii o motivație pentru cei din jurul tău, iar acest lucru este vizibil inclusiv la locul de muncă.  

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 22-23 august