x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 25-26 februarie 2017. Te dedici prietenilor si pui problemele lor mai presus de problemele tale

Horoscop de weekend 25-26 februarie 2017. Te dedici prietenilor si pui problemele lor mai presus de problemele tale

25 Feb 2017   •   10:12
Horoscop de weekend 25-26 februarie 2017. Te dedici prietenilor si pui problemele lor mai presus de problemele tale

Horoscop de weekend 25-26 februarie 2017. Ultimul weekend din luna februarie va fi unul prielnic pentru majoritatea zodiilor.

Unii nativi se vor simti cuprinsi de inspiratia divina. Altii, se vor confrunta cu schimbari si trebuie sa isi asculte intuitia.

 

Iata horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sambata: Nu aduce acuzatii si reprosuri persoanei pe care o iubesti. Vei regreta amarnic fiecare vorba urata spusa astazi jumatatii tale.

Duminica: Dimineata te surprinde plin de entuziasm si de buna dispozitie. Te bucuri de timp de calitate in compania prietenilor apropiati.

Taur

Sambata: Ai impresia ca nu poti sa te ajungi cu banii. incepi sa regreti unele cheltuieli facute si te gandesti cum sa faci sa economisesti cat mai mult.

Duminica: Ai parte de o reintalnire cu un vechi prieten, care iti face o propunere tentanta. Ar fi bine sa analizezi cu atentie oferta care ti se face si sa iei o decizie bine gandita.

Gemeni

Sambata: Te dedici prietenilor si pui problemele lor mai presus de problemele tale. Dai dovada de un altruism iesit din comun si te simti bine facand acest lucru.

Duminica: Ar trebui sa te relaxezi astazi si sa lasi deoparte toate grijile, macar pentru cateva ore. Profita de cateva clipe de liniste, care te vor ajuta sa iti reincarci bateriile pentru o saptamana plina de neprevazut.

Rac

Sambata: Nimic nu se compara cu o sambata relaxanta petrecuta in sanul familiei. Ai parte de o zi relaxanta, dupa o saptamana in care ai fost pus la incercare.

Citeste AICI intregul horoscop

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend horoscop