x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 26-27 august 2017. Ești foarte dur cu tine și ai tendința să te raportezi la faptele celor din jur

Horoscop de weekend 26-27 august 2017. Ești foarte dur cu tine și ai tendința să te raportezi la faptele celor din jur

25 Aug 2017   •   20:11
Horoscop de weekend 26-27 august 2017. Ești foarte dur cu tine și ai tendința să te raportezi la faptele celor din jur
Sursa foto: 751/Getty Images/iStockphoto

Horoscop de weekend 26-27 august 2017. Ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte în acest sfârșit de săptămână.

Unii nativi vor avea parte de ceartă în acest sfârșit de săptămână, în timp ce altele profită de zilele călduroase ale verii, care e pe sfârșite.

 Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă:  Poți primi o ofertă tentantă, însă te gândești dacă să o accepți sau nu. Cel mai bine ar fi să stai și să analizezi cu atenție situația, pentru a nu lua o decizie pripită. Doar așa poți lua cea mai bună decizie.

Duminică: Șeful tău ți-a propus să te implici într-un proiect avantajos și trebuie să dai un răspuns în cel mai scurt timp. Partenerul de viață nu este însă de acord cu asta și ești constrâns de situație. Gândește-te bine și găsește o variantă așa încât să nu superi pe nimeni!

Taur

Sâmbătă: Ai tendința de a judeca prea aspru persoanele din jurul tău. Înainte să faci asta, amintește-ți că nici ție nu îți place când cineva te critică dur și alege-ți cu atenție vorbele.

Duminică: Deși ai terminat cu succes un proiect important, problemele financiare îți dau bătăi de cap. Cel mai bine ar fi să amâni sesiunea de cumpărături până atunci când vei sta mai bine cu banii. Totuși, o surpriză neașteptată îți va face ziua frumoasă!

Gemeni

Sâmbătă: Relațiile cu colegii sunt din ce în ce mai tensionate și ți-e teamă să te impui, pentru că asta ar putea afecta și relațiile cu șeful tău. Cel mai bine ar fi să discuți deschis, în fața tuturor, și să stabilești anumite priorități. Vei observa că lucrurile se schimbă cât vezi cu ochii!.

 Duminică: Ești foarte dur cu tine și ai tendința să te raportezi la faptele celor din jur. Ține minte că fiecare este unic în felul său și că tu ești bun la ceva la care alții nu excelează.

Rac

Sâmbătă: Șefii te apreciază și chiar te vor răsplăti pentru perfomanțele tale. Acest lucru însă îți va atrage invidia colegilor, așa că ai grijă cum tratezi problema. După-amiază veți merge în vizită la niște rude și trebuie să fiți atenți la ce vorbiți, s-ar putea să se lase cu ceartă.

Duminică: Dai dovadă de o capacitate de a ierta ieșită din comun. Realizezi că nu are sens să îți bați capul cu un aspect din trecutul tău, care s-a consumat de foarte multă vreme.

Leu

Sâmbătă: Este posibil să fie nevoie să faci o călătorie neașteptată, lucru care îți va da planurile peste cap. Păstrează-ți calmul și evită discuțiile inutile.

Duminică: Nu te crampona de primul obstacol ieșit în cale. După ce vei analiza situația vei vedea că nu tu ești cel vinovat, însă tu ești cel care ai rezolvarea pentru a-l depăși. Așadar, învață din această situație că trebuie să fii atent la cei din jurul tău, nu toți sunt încântați de evoluția ta și încearcă să îți pună piedici.

Fecioară

Sâmbătă: Ești puțin tensionat azi, iar acest lucru poate duce la unele discuții în contradictoriu cu persoanele din anturajul tău. Atenție mare la ce spui!

Duminică: Înainte de a face orice, te gândești în primul rând ce va spune lumea despre tine. Poate că ar trebui să-ți înfrunți această teamă și să analizezi mai mult criticile. Așa îți dai seama că există lucruri pe care trebuie să le îndrepți și ulterior să fii mult mai mulțumit. Părerea celor din jur contează, însă nu în orice situație.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop