x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 4 - 5 iulie. Taurii se bucură de relaxare, în timp ce Gemenii muncesc în continuare

Horoscop de weekend, 4 - 5 iulie. Taurii se bucură de relaxare, în timp ce Gemenii muncesc în continuare

03 Iul 2020   •   11:15
Horoscop de weekend, 4 - 5 iulie. Taurii se bucură de relaxare, în timp ce Gemenii muncesc în continuare
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În acest weekend, găsești determinarea necesară de a face schimbările la care visezi de mult. Astfel, începi să acorzi mai multă atenție alimentației și încerci să ai un stil de viață mai activ.

Taur

Ai muncit mult, așa că sfârșitul acestei săptămâni este despre relaxare. Petreci mult timp alături de persoanele importante din viața ta, dar și analizezi deciziile pe care le-ai luat.

Gemeni

Weekendul acesta este despre vești bune, chiar dacă muncești în mare parte. Astfel, simți că în sfârșit eforturile tale îți sunt recunoscute și găsești determinarea pentru a merge mai departe.

Rac

Nu reușești să îți ascunzi emoțiile așa cum îți dorești, iar acest lucru te face să te simți vulnerabil. Încearcă să accepți modul în care te simți și învață să vorbești deschis despre acesta.

Leu

Începi să ai mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru te ajută pe toate planurile. În plus, reușești să îți organizezi timpul, astfel încât să poți petrece timp alături de persoanele importante din viața ta.

Fecioară

Weekendul acesta este despre studiu. Înveți o mulțime de lucruri noi și încerci să acorzi mai multă atenție unui domeniu care te atrage de mult, dar căruia nu i-ai alocat niciodată timp.

Balanță

Acest weekend este despre familie. Petreci timp alături de aceste persoane importante din viața ta și, mai mult, chiar rezolvați o serie de probleme mai vechi.

Scorpion

Spiritualitatea te caracterizează, în acest weekend. Petreci mult timp singur și încerci să acorzi mia multă atenție redescoperirii de sine. Meditația ar putea fi o idee bună.

Săgetător

Îți descoperi noi pasiuni care îți vor ocupa mare parte din weekend. Astfel, începi să acorzi mai multă atenție artelor și chiar înveți lucruri noi despre tine.

Capricorn

Te gândești mult la problemele pe care le-ai avut cu banii în ultima perioadă. Astfel, încerci să găsești o rezolvare pentru a putea elimina din stresul acumulat. Discută cu cineva în care ai încredere.

Vărsător

Weekendul acesta este despre intimitate. Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu și chiar reușiți să vă cunoașteți mai bine. În plus, vă faceți și unele planuri de viitor.

Pești

Muncești mai mult decât în mod normal, în acest weekend. Încerci să duci la bun sfârșit o mulțime de lucruri și chiar îți vin în minte și unele idei de viitor. Totuși, acordă-ți câteva momente de pauză.

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 4-5 iulie