x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 4/5 octombrie 2014. Peştii trebuie să se îngrijească mai mult de sănătate

Horoscop de weekend, 4/5 octombrie 2014. Peştii trebuie să se îngrijească mai mult de sănătate

04 Oct 2014   •   00:46
Horoscop de weekend, 4/5 octombrie 2014. Peştii trebuie să se îngrijească mai mult de sănătate
Berbec
Esti inconjurat de prieteni, dar se pare ca acestia au un interes material in relationarea cu tine. Pe de o parte primesti informatii bune, solutii viabile de realizare a proiectelor tale personale sau profesionale, insa toate acestea te costa fie ceva bani, fie sa sustii si tu pe altii la un moment dat in viitor. Fereste-te de speculatii si bazeaza-te mai mult pe fortele tale.

Taur
Se intrezaresc intalniri cu persoane importante din anturajul tau socio-profesional. Fii prudent, deoarece gandirea si comunicarea sunt viciate. Exista riscul sa divulgi informatii personale care ulterior ar putea fi folosite impotriva ta. Relatiile cu sefii sau cu autoritatile depind de felul in care ti-ai indeplinit sarcinile profesionale in ultima vreme.

Gemeni
Ai succes in planuirea unui porgram de instruire, a unor activitati de imbogatire a palmaresului cultural sau in relationarea cu persoanale aflate in strainatate. Cu toate ca mentalul iti este rascolite poti dizolva gandurile neplacute, uitandu-te pur si simplu la partea plina a paharului vietii tale. Chiar este foarte plina si frumoasa aceasta parte!

Rac
Finalul acestei saptamani este potrivit reevaluarii bugetului de venituri si cheltuieli. Copiii sau persoana iubita pot avea pretentii mari vizavi de banii si bunurile pe care le adminsitrati si folositi impreuna. Fereste-te de speculatii si cheltuieste strictul necesar. Posibil sa primesti bonusuri materiale din colaborari socio-profesionale.

Leu
Sunt posibile altercatii cu partenerul de viata sau cu cei profesionali. Motivele principale sunt legate de treburile casnice sau de nevoile membrilor familiei care iti consuma multa energie, dar si bani. Doar de tine depinde armonia si intelegerea, atat in cuplu, cat si in orice alt tip de relatie. Felul in care te exprimi va atrage admiratori si aplanarea oricaror neintelegeri.

Fecioara
Se pare ca iti vei continua munca de la serviciu. Exista si varianta sa calatoresti in scop profesional, insa numai in aceste zile sau pe o distanta scurta. Gandirea si comunicarea iti sunt umbrite, asa incat rezuma-te sa discuti strictul necesar, evitand eforturile mentale mari. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv.

Balanta
Este rost de distractii alaturi de persoana iubita sau de copii. Activitatile comune cu aceste persoane vor reusi sa te desprinda de cotidian si sa iti lumineze sufletul. Farmecul pe care il emani va atrage multi admiratori. Posibil sa fii interesat de latura financiara comuna cu cei dragi. Evita cheltuielile nefondate si mofturile celorlalti.

Scorpion
Activitatile domestice si relatiile cu membrii familiei sunt favorizate la finalul acestei saptamani. Este bine sa pregatesti casa pentru sezonul rece, sa alcatuiesti un plan de imbunatatire a conditiilor din saptiul de locuit si sa stai la povesti cu cei dragi. Ai idei bune, forta in cuvinte, dar si un farmec misterios care va atrage in preajma ta persoane dornice sa te ajute. 

Sagetator
Dialogurile cu rudele si prietenii apropiati iti vor aduce informatii pretioase legate de sfera socio-profesionala in care activezi. Posibil sa iti displaca cele aflate, dar este bine sa tii cont de ele. De asemenea, subiectele legate de sanatate sunt importante in aceste zile si chiar de bun augur. Relaxeaza-te lecturand o carte bune sau studiind pentru a-ti imbunatati aptitudinile profesionale.

Capricorn

Capitolul financiar iti solcita atentia. Pe de o parte primesti bani din activitatea profesionala desfasurata, insa pe de alta parte cheltuiesti repede pe te miri ce. Partenerul de viata sau rudele apropiate iti pot reprosa faptul ca le ignori nevoile sau dorintele si iti faci planuri de investii, gandinu-te doar la tine. insa, pe undeva ai dreptate.

Varsator
Sunt momente bune pentru a incepe un program nou de viata, care sa includa o dieta de sezon, o schimbarea de ritm de viata sau chiar de infatisare. Datorita faptului ca esti foarte preocupat cu treburile profesionale tinzi sa te neglijezi total. Detaseaza-te de tumultul cotidian si indreapta-ti privirea si eforturile catre propria ta fiinta. Are atatea sa iti spuna!

Pesti
Sanatatea este vulnerabila, fiind nevoie sa te ingrijesti corespunzator. Tendinta este de a munci mult, de a te concentra numai pe cariera si mediul profesional in care activezi sau iti doresti sa activezi. Acorda-ti momente de ragaz si odihneste-te mai mult. Plimbarile pe malul unei ape, o discutie de taina cu cineva drag iti aduc alinare si idei bune.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×