x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 6 - 7 iunie. Leii își fac un plan care i-ar putea ajuta în viitor

Horoscop de weekend, 6 - 7 iunie. Leii își fac un plan care i-ar putea ajuta în viitor

05 Iun 2020   •   11:00
Horoscop de weekend, 6 - 7 iunie. Leii își fac un plan care i-ar putea ajuta în viitor
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Ai multă energie pozitivă și, în plus, dispui de multă încredere în propria persoană. Astfel, reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. În plus, te bucuri de sprijinul celor din jur.

Taur

În acest weekend nu îți acorzi niciun moment de pauză. Ai multe planuri și vrei să faci pași importanți spre obiectivul pe care îl ai. Totuși, încearcă să nu te extenuezi.

Gemeni

În acest weekend înveți să îi analizezi mai bine pe cei din jurul tău. Astfel, îți dorești să îți selectezi cu atenție persoanele cu care îți petreci timpul, iar pentru asta trebuie să fii foarte atent la detalii.

Rac

Vrei să înveți cât mai multe lucruri, așa că în weekend continui studiul pe care l-ai început în timp săptămânii. Încearcă să ceri ajutor atunci când simți că nu înțelegi pe deplin lucrurile.

Leu

Ai mult curaj și, astfel, reușești să îți faci un plan pentru o serie de idei mai vechi. În plus, descoperi pasiuni noi care te pot ajuta pe drumul pe care vrei să mergi în continuare.

Fecioară

În sfârșit reușești să îți concentrezi atenția asupra aspectelor importante din viața ta. Astfel, în acest weekend petreci timp alături de persoanele speciale din jurul tău și te gândești la planurile pe care le ai pentru viitor.

Balanță

Romantismul te caracterizează, în acest weekend. Petreci timp alături de partenerul de cuplu și reușiți să vă cunoașteți mai bine. Te bucuri de fiecare moment de intimitate.

Scorpion

În acest weekend te concentrezi pe tot ce înseamnă redescoperire. Vrei să ajungi să te cunoști mai bine și, astfel, să îți dai seama care sunt lucrurile care te fac cu adevărat fericit.

Săgetător

Vrei să faci unele schimbări importante în viața ta, iar acum găsești determinarea necesară. Astfel, reușești să renunți la o serie de obișnuințe vechi care îți afectau sănătatea.

Capricorn

În acest weekend te concentrezi doar pe ce înseamnă relaxare. Iei o pauză de la toată agitația din jurul tău, de la responsabilități și treburi casnice, și te bucuri de fiecare moment liber.

Vărsător

Petreci timp alături de prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Astfel, reușiți să discutați despre toate lucrurile prin care ați trecut în tot acest timp, dar vă faceți și un plan de călătorie împreună.

Pești

Îți concentrezi atenția asupra pasiunilor pe care le ai. Îți petreci mare parte din timp în casă, singur sau în compania partenerului de cuplu, și îți îndrepți atenția spre tot ce înseamnă artă.

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 6-7 iunie